ببین داشتن سیمبین باعث میشه یه سری امکانات جدید به گوشی اضافه بشه و قابلیت انعطاف داشته باشه. پس داشتن سیمبین یه مزیته دوست من... شما که مسئول سیاست گذاری شرکت سونی اریکسون نیستی... پس اگر به گفته شما باشه سیاست موتورولا و سامسونگ و ال جی و .... هم همین سیاست سونی اریکسونه. نه ربطی به سیاست نداره. ببین شما تو یه مورد داری اشتباه میکنی. اینکه میگی سیمبین برای همه برتری نیست منظورت چیه ؟ سیمبین در کل یه برتریه... اصلا سیمبین نه ، داشتن سیستم عامل یه مزیت محسوب میشه. ,برای مثال وقتی بخوان یک ماشین رو با یه ماشین دیگه مقایسه کنن به همه موارد توجه میکنن. دیگه نمیگن چون شتاب برای همه مهم نیست پس این مورد رو در نظر نمیگیریم...
به نظر من زیبایی و حجم معقول و دوربین 5 مگاپیکسل و سرعت بالا ( با داشتن cpu 330 mhz ) رو n95 داره. در ضمن صحبت من هم اینجاست سونی اریکسون نمیتونه گوشی مثل n95 بزنه. یعنی اگه میخواست بزنه یه چیزی در حد و اندازه های یه آجر در میاورد. نمونه ش رو میتونیم تو p990 ببینیم..بسياري از كسان هستند كه دلشون ميخواد علاوه بر اينكه گوشي با 5مگا دوربين داشته باشن .دلشونم ميخواد كه از زيبائي و حجم معقول و سرعت بالا برخوردار باشه وگرنه اگر سوني هم ميخواست مثل ان 95 سيمبين بزنه ميتونست ولي نزده
در ضمن شما نماینده مردم هم نیستید. درسته شاید تو ایران مردم زیاد داشتن سیستم عامل براشون مهم نباشه اون هم برمیگرده به سطح پایین امکانات اپراتور و بی سواد بودن مردم و نداشتن علم استفاده از تکنولوژی روز... ولی فروش فوق العاده نوکیا تو دنیا نشون دهنده اینه که مردم دنیا براشون مهمه داشتن سیستم عامل چون اکثر گوشی های نوکیا سیمبین هستن.
و در آخر اینو بگم شما داشتن یا نداشتن سیستم عامل رو دو امکان میدونید و بعد میگید که اولی به دومی مزیت نداره. مثل اینه که دو تا گوشی یکی دوربین داشته باشه و یکی نداشته باشه شما میای میگی چون دوربین زیاد مهم نیست پس مزیت محسوب نمیشه. حتی اگر واقعا گفته شما صحت داشته باشه باز هم داشتن یک چیز بهتر از نداشتنشه.... حالا هر چه قدر اون چیز بی اهمیت و بلااستفاده هم باشه داشتنش بهتر از نداشتنشه دیگه نیست ؟
مطمئنم الان میگی داشتن سیمبین یعنی هنگ ویروس سرعت کم .... اما من به شما میگم اینا مربوط به گوشی هایی مثل 6600 و ... وگرنه ورژنهای جدید سیمبین در برابر هر ویروسی مقاوم هستن. و همچنین با پیشرفته تر شدن قطعات سخت افزاری گوشی و بالا رفتن performance دیگه خبری از هنگ کردن و سرعت پایین نیست. ازتون دعوت میکنم یه بار با 5700 کار کنید تا به حرف من برسید...