مرسی از کمکاتون.خیلی خیلی زیاد
حالا تو نو اون اتاقی که باید الماس دوم رو بگیرم باید ار کجا چراغ رو خاموش کنم؟
نردبانی که وسط اتاقه به چه درد میخوره؟
مرسی از کمکاتون.خیلی خیلی زیاد
حالا تو نو اون اتاقی که باید الماس دوم رو بگیرم باید ار کجا چراغ رو خاموش کنم؟
نردبانی که وسط اتاقه به چه درد میخوره؟
راستی من کتاب قرمز رو که باید از توش سکه رو در بیاریم گیر آوردمولی یادمه یه کتابه آبی هم بود.اونو از کجا باید گیر آورد؟
كتاب آبي رو بايد از زيرزمين گير بياريد
توي اون اتاقه بايد كليد چراغ رو كه كنار در هست بزنيد تا خاموش بشه بعدش از اون پله هاي وسط اتاق ميريد بالا ميبينيد كه جاي چشم گوزنه الماس قرمز قرار داره الماس رو بر ميداريد![]()
مرسی مگی از کمکت.منظورت از زیرزمین همونجاست که یه cd هم گیر آوردم.یعنی همونجا که ماره رو میکشی بعد با طناب میری پایین؟
منظورتم از گوزنه همون گوزنه هست که تو اتاق بین اتاقایی که اکواریوم تو یکیش و تو اون یکی فندکه؟
نه يه زير زمين ديگه
بين اون ساختمونه و خونه ي پشتي يك راهي هست كه فعلا فشار آب نميزاره رد بشي بايد اول باطري آسانسور رو بزاريد توي ديواري كه نزديدك اون آسانسوره هست و بعدشم بريد و دريچه ي آب رو ببنديد و با آسانسور برگرديد پايين اونوقت ميبينيد كه يك راهي به زيرزمين باز ميشه
آره همون گوزنه رو ميگم![]()
Last edited by Maggy_P; 28-02-2008 at 15:06.
آها فهمیدم.منظورت همون زیرزمینی هست که بری هم اونجا میبینی.وسط راهم یکی از اعضا رو میبینی که تا میخواد یه سری حقایقو بگه تیر میخوره و میمیره.
مرسی ،خیلی کمک بود![]()
دقيقا همون جا
ولي انريكو تير خورده بوده و ميميره و شما بعد از اينكه اون دسته رو پيدا ميكني ميري ديوار رو ميچرخوني
موفق باشي
کدوم دیوارو میگی مگی؟!!!!
همنجا که انریکو تیر خوردش و مرد ؟
نه يك ديواري هست كه نميتوني ازش رد بشي اما كنارش جاي يك دسته داره كه شما بايد اون دسته اي كه پيدا ميكني رو بزاري اونجا و ديوارو بچرخوني
همون اول كه ميايم پايين توي يكي از اون درا هست يكمي بگردي پيداش ميكني![]()
كسي نسخه Pc اينو گير نياورد؟
Last edited by H M R 0 0 7; 28-02-2008 at 17:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)