تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 101

نام تاپيک: ✔ تاپیــک جامــع مهنــدســی صــنایـــع

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به نظر من دوستان جدیدالورود دانشگاهی رشته ی صنایع بهتر می توانند این تاپیک رو رونق ببخشند.هر سوالی که داشتند من تا جایی که بتونم کمکشون می کنم.
    دوستان دیگر هم که کنکور دارند و به این رشته علاقه دارند و دوست دارند اطلاعات کسب کنند و به مباحث انگیزشی خود بپردازند باز هم بنده در خدمتم!

2. این کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه moonfairy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ye jaie kheili door

پيش فرض

سلام
    صنایع بهتره یا برق ؟؟؟
    من جفتشو قبول شدم و صنایع ثبت نام کردم اما دوستام میگن باید میرفتم برق!!! آخه رشته ی خودم تجربی بود و اطلاعات زیادی در مورد رشته های مهندسی ندارم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    صنایع بهتره یا برق ؟؟؟
    من جفتشو قبول شدم و صنایع ثبت نام کردم اما دوستام میگن باید میرفتم برق!!! آخه رشته ی خودم تجربی بود و اطلاعات زیادی در مورد رشته های مهندسی ندارم
    سلام
    چه گرایشی از برق رو قبول شدی؟
    من خودم ازاد برق-الکترونیک اوردم
    و سراسری صنایع،
    چند جایی که تحقیق کردم گفتن که کار واسه ی یه مهندس صنایع خیلی بیشتر از یه مهندس برق الکترونیک پیدا میشه (چون صنایع رشته ی تقریبا جدیدی تو ایران هستش هنوز بازار کارش اونطوری مثل بقیه رشته ها ،اشباع نشده!)

به همین خاطر من صنایع رو انتخاب کردم!

---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------

شما علاقتون بیشتر به کدوم بود؟ اگه به صنایع بیشتر متمایل بودید تا برق، مطمئن باشید که تو انتخابتون اشتباه نکردید!

5. این کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

مطمئن باشید توی انتخاب برق و صنایع اشتباه نکردید
    منم دانشجوی ترم 5 ام
    یه سوال کسی اینجا تجربه ی کار دانشجویی داشته؟ یا یه پروژه ی درست حسابی (به قضاوت خودتون) انجام داده باشه؟

---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------

اگر ممکنه فیلدهایی که علاقه دارید توشون کار کنید رو بگید حداقل

7. این کاربر از brave_ie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ye jaie kheili door

پيش فرض

من برق-الکترونیک قبول شدم اما کلا از نظر علاقه به هیچکدوم از رشته های مهندسی علاقه ندارم فقط میخوام 1 رشته ای باشه که راحت تموم کنم و بازار کار خوبی داشته باشه هم تو ایران و هم کشور های دیگه

9. این کاربر از moonfairy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    صنایع بهتره یا برق ؟؟؟
    ببین عزیز من خودم توی سایت باشگاه مهندسی هستم اونجا کمی فعالیت دارم همیشه از این صحبت ها می شه که این رشته خوبه یا اون رشته و جالبه هیچ وقت به نتیجه نمی رسیم با وجود اینکه بحث ها در اونجا کاملا تخصصی هست و قصد تخریب رشته ای وجود ندارد.بین مهندسی های تاپ یعنی برق و مکانیک و عمران و صنایع و همچنین نرم افزار و آی تی همیشه این مباحث مطرح می شه که کدوم بهتره!هر رشته ای محسناتی داره در ایران و هر رشته ای مشکلاتی هم دارد در ایران. به نظر من همه چی بر می گرده به علاقه ی خودت.اینکه دوست داری در چه رشته ای فعالیت کنی.
    .................................................. .............................
    نظر شخصی:
    ببین اینی که می گم کاملا به صورت نصیحت هست و هیچ اتفاقی رو به گردن نمی گیرم!
    عزیز شما از رشته ی تجربی اومدید پس به احتمال زیاد در ریاضیات کمی ضعیف هستید و همچنین فیزیک.چون شما تجربی بودید و ذهنتون ریاضی فیزیکی بار نیومده به شکل دیگر تربیت یافته پس نباید انتظار داشته باشید که بتوانید در رشته ی برق که سخترین رشته ی مهندسی هست موفق بشید.
    باز باید ببینی علاقه ات در کدوم زمینه هست!

سلام
    چه گرایشی از برق رو قبول شدی؟
    من خودم ازاد برق-الکترونیک اوردم
    و سراسری صنایع،
    چند جایی که تحقیق کردم گفتن که کار واسه ی یه مهندس صنایع خیلی بیشتر از یه مهندس برق الکترونیک پیدا میشه (چون صنایع رشته ی تقریبا جدیدی تو ایران هستش هنوز بازار کارش اونطوری مثل بقیه رشته ها ،اشباع نشده!)

به همین خاطر من صنایع رو انتخاب کردم!

---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------

شما علاقتون بیشتر به کدوم بود؟ اگه به صنایع بیشتر متمایل بودید تا برق، مطمئن باشید که تو انتخابتون اشتباه نکردید!
    مسعود جون یه چیز بگم خیالت رو راحت کنم! تقریبا توی تمام رشته ها فضا پر شده.از زمین و زمان داره مهندس می باره.پس زمینه ی شغلی خیلی کم پیدا می شه و به دانشجو زرنگ ها می رسه نه خرخونها!
    بچه های صنایع یه خصوصیت بارزی که دارند اینه که کارآفرین هستند و به دلیل وسعت مطالعاتی که دارند در خیلی از شاخه ها می تونند فعالیت کنند مثل آچار فرانسه!
    بحث زمینه ی شغلی به نظر من تقریبا توی تمام رشته ها یکسان هست!بعدا مفصلا در مورد این هم بحث می کنیم!
    من برق-الکترونیک قبول شدم اما کلا از نظر علاقه به هیچکدوم از رشته های مهندسی علاقه ندارم فقط میخوام 1 رشته ای باشه که راحت تموم کنم و بازار کار خوبی داشته باشه هم تو ایران و هم کشور های دیگه
    طرز فکر جالبی ندارید! علاقه نداشتن = هدر دادن عمر به مدت 4 سال
    اول بهت بگم که درس خوندن توی دانشگاه خیلی خیلی سخت تر از دوران دبیرستانه.همین ترم اول اگر درست حسابی انتخاب واحد کرده باشی برابره با 4 سال دبیرستان!
    دوست من باید علاقه باشه.شما یا عجله داری برای کار کردن یا عجله داری برای این که دوران کارشناسی تون تموم بشه! که هر دوتا یه جور لطمه وارد می کنه! باز حالت اولی به نظر من بهتره ولی فکر می کنم شما حالت دومی هستید!
    تیر خلاص:
    با کارشناسی زیاد امید به دست یافتن به یک شغل ایده آل نداشته باش. ما که از اول دانشگاه به فکر ارشد بودیم دهنمون سرویس شده شما که دیگه فکر نکنم تمایلی به ادامه داشته باشید
    .................................................. ..................................................
    مهد رشته ی صنایع کشور آلمان هست! زمان تولد رشته ی صنایع هم برمی گرده به جنگ جهانی دوم! ماجرا داره طولانی هست فعلا حس تایپش رو ندارمبعدا تعریف می کنم
    2 ماه پیش یه نامه از کشور آلمان صادر شده بود که ما به نیروی کار در رشته ی صنایع احتیاج داریم.می دونی این یعنی چی؟ کشوری که خودش داره دانشجوی صنایع با کیفیت آموزشی بالا تربیت می کنه به قدری در پیشرفت صنعتی سرعت بالا داره که باز هم احساس ضعف می کنه.
    بحث رو نمی خوام سیا*سی کنم ولی کشور ما رو با این وضعیت آیا باز هم می شه جهان سوم نامگذاری کرد.کشوری که نیاز به صنعتی شدن داره کلی دانشجوی مهندس بی کار داره.از اون طرف آلمان ابرقدرت صنعتی احساس کمبود نیرو می کنه!
    در ضمن در انگلستان چیزی به اسم صنایع وجود نداره اگر هم باشه خیلی کمه اونها بیشتر به مدیریت ها و مخصوصا MBA بها می دهند!
    کشورهای اروپایی دیگر هم تقریبا یه اطلاعات کلی دارم.
    اما باز هم به شما دوست عزیز توصیه می کنم طرز فکرتون رو عوض کنید!
    Last edited by Dr.FANOOS; 22-09-2010 at 23:10.

11. 2 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مطمئن باشید توی انتخاب برق و صنایع اشتباه نکردید
    منم دانشجوی ترم 5 ام
    یه سوال کسی اینجا تجربه ی کار دانشجویی داشته؟ یا یه پروژه ی درست حسابی (به قضاوت خودتون) انجام داده باشه؟

---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------

اگر ممکنه فیلدهایی که علاقه دارید توشون کار کنید رو بگید حداقل
    عزیز من پروژه ی دانشجویی به اون صورت که شما می گید کار نکردم اما سابقه ی ارائه بیزینس پلان دارم!
    در این زمینه کاری داشتید در خدمتم.
    بیزینس پلان من هم مربوط بود به کارگزاری بورس!

13. این کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ye jaie kheili door

پيش فرض

طرز فکر جالبی ندارید! علاقه نداشتن = هدر دادن عمر به مدت 4 سال
    اول بهت بگم که درس خوندن توی دانشگاه خیلی خیلی سخت تر از دوران دبیرستانه.همین ترم اول اگر درست حسابی انتخاب واحد کرده باشی برابره با 4 سال دبیرستان!
    دوست من باید علاقه باشه.شما یا عجله داری برای کار کردن یا عجله داری برای این که دوران کارشناسی تون تموم بشه! که هر دوتا یه جور لطمه وارد می کنه! باز حالت اولی به نظر من بهتره ولی فکر می کنم شما حالت دومی هستید!
    تیر خلاص:
    با کارشناسی زیاد امید به دست یافتن به یک شغل ایده آل نداشته باش. ما که از اول دانشگاه به فکر ارشد بودیم دهنمون سرویس شده شما که دیگه فکر نکنم تمایلی به ادامه داشته باشید

من فعلا دنبال کار نیستم مدرک کارشناسی میخوام فقط برای پذیزش از کبک چون زبان فرانسم زیاد عالی نیست به مدرک کارشناسی واسه کامل شدن امتیازم نیاز دارم برای همین میخواستم ببینم کدوم راحت تر تموم میشه
    در ضمن ترم اول که نمیزارن خودمون انتخاب واحد کنیم اما کلا 18 واحد دادن

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من فعلا دنبال کار نیستم مدرک کارشناسی میخوام فقط برای پذیزش از کبک چون زبان فرانسم زیاد عالی نیست به مدرک کارشناسی واسه کامل شدن امتیازم نیاز دارم برای همین میخواستم ببینم کدوم راحت تر تموم میشه
    در ضمن ترم اول که نمیزارن خودمون انتخاب واحد کنیم اما کلا 18 واحد دادن
    پس شما عجله دارید برای در رفتن از ایران! مسلما صنایع خیلی آسونتر از برق هست.در مجموع صنایع یکی از راحت ترین رشته های مهندسی هست ولی به نظر من شیرین ترین هم هست!
    به نظر من با یه مهندس برق هم صحبت کنی هم اتفاق بدی نمی افته ولی باز با وجود اینکه شما دوست دارید راحت تر تموم بشه و احتمالا ریاضیات برق رو نمی پسندید! بهتره صنایع بخونید.البته این فقط یه پیشنهاده انتخاب با خودتون هست!
    علاقه رو هم فراموش نکن!
    در ضمن ترم اول به شما 18 واحد دادن چند روز دیگه احتمالا حذف و اضافه هست شما می تونید واحدهاتون رو تغییر بدهید.تا جایی که می تونید دروس پایه رو بردارید تا در ترم های آینده دستتون برای انتخاب واحد بازتر باشه.اگر هم دوست داری سریع تموم کنی نباید چیزی رو بیفتی! همه رو پاس کن.ترم تابستونی هم می تونی برداری!اگر هم معدلت بالای 17 باشه تا سقف 24 واحد می تونی برداری.اگر هم مشروط بشی یعنی معدلت زیر 12 بشه بیشتر از 14 واحد نمی تونی برداری.....این ها هم راه حل هایی بودند برای زودتر تموم کردن دوران کارشناسی!
    باز اگر سوالی هست درخدمتم!

16. این کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ye jaie kheili door

پيش فرض

ترم اولیا حذف و اضافه هم دارن؟
    الان به من اینارو دادن
    معارف 1
    زبان
    ریاضی پیش
    فیزیک 1
    شیمی عمومی
    اقتصاد1
    نقشه کشی صنعتی1
    تربیت بدنی

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •