اينم كرك نسخه 7.10
کافیه که این فایل رو پس از خارج کردن از زیپ در پوشه نصب برنامه کپی کنید و برای اجرای برنامه از این فایل استفاده کنید، در ضمن فکر میکنم نباید فایل اصلی رو پاک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم كرك نسخه 7.10
کافیه که این فایل رو پس از خارج کردن از زیپ در پوشه نصب برنامه کپی کنید و برای اجرای برنامه از این فایل استفاده کنید، در ضمن فکر میکنم نباید فایل اصلی رو پاک کنید.
سلام دوستان
من به یک نتیجه رسیدم که شما امروز یا فردا بهش می رسید که این برنامه ها به درد نمی خورن و سرعت اینترنت رو زیاد نمی کنن اینو از من داشته باشید خودتون هم به این حرف من می رسید من که از اشتراک این تاپیک میام بیرون
ممنون
بای
این نرم افزار امتحانش رو پس داده و واقعا هم تاثیر داره.من به یک نتیجه رسیدم که شما امروز یا فردا بهش می رسید که این برنامه ها به درد نمی خورن و سرعت اینترنت رو زیاد نمی کنن اینو از من داشته باشید خودتون هم به این حرف من می رسید من که از اشتراک این تاپیک میام بیرون
فقط مشکل نداشتن کرک هست. (باید ببینم این کرکی که آقای alireza-vb معرفی کرده جواب میده یا نه)
به هر حال دلیلی نداره شما هر وقت اشتراکتون رو قطع میکنید به همه اطلاع بدید!
مرسی
امتحان ميكنيم. نتيجه متعاقبا اعلام ميشود
اجرا نميشه.وقت آزمايش تموم شده.
لينك كرك ----- شده
هري پاتر عزيز
من كه دارم دانلودش مي كنم و هنوز امتحانش نكردم اما اگه اين طوري كه تو ميگي دستت درد نكنه
نرمافزار موبايل مفتي mobiquraan سراغ داري؟
امتحان ميكنيم. نتيجه متعاقبا اعلام ميشودشما که تازه امروز دانلود کردی، چطور وقت آزمایش تموم شده؟اجرا نميشه.وقت آزمايش تموم شده.
لينك كرك ----- شده
از لینک زیر بگیر و تا 30 روز استفاده کن :
مسعود جان شما هم از لینک بالا دانلود کن ...هري پاتر عزيز
من كه دارم دانلودش مي كنم و هنوز امتحانش نكردم اما اگه اين طوري كه تو ميگي دستت درد نكنه
نرمافزار موبايل مفتي mobiquraan سراغ داري؟
mobiquraan رو هم متاسفانه ندارم.
سلام دوستان من از نرم افزار اينترنت توربو استفاده ميكنم
چند وقت پيش احساس كردم قديما سرعت لود صفحات وب بيشتر بود اونوقت رفتم دنبال اين نرم افزار و وقتي دانلودش كردم سرعت رو خيلي افزايش داد ( شايد ده برابر ) ولي مدتي بعد ويندوزم رو عوض كردم و وقتي روي ويندوز جديد اين نرم افزار رو اجرا كردم هيچ تعثيري روي سرعت لود شدن صفحات وب نداشت
به نظر من بعد از مدتي استفاده از ويندوز بر اثر ورود به سايتهاي مختلف و يا نصب نرم افزار هاي متعدد باعث ميشيم تغييراتي در تنضيمات مرور گرمون به وجود بياد كه باعث كند شدن سرعت لود صفحات وب ميشه و اين نرم افزار ها كارشون اينه كه تنضيمات رو به حالت ايدعال در ميارن و در كل فشرده سازي تصاوير و كارهاي ديگشون تاثير چنداني در سرعت لود صفحات وب نداره
و اين نكته رو هم متذكر بشم كه اين نوع نرم افزار ها فقط و فقط سرعت لود صفحات وب رو افزايش ميدن و نه سرعت اينترنت رو
من نسخه 7.11 رو گرفتم در لود شدن صفحات تاثير زيادي داره سايت هايي كه صفحه اونا سنگين بود و من بايد چند بار بهش گير ميدادم تا بياد رو همون باره اول زودتر و راحت باز كرد. ولي يه سوال ايا اين برنامه هم مثل onspeed از سرور خودش استفاده ميکند؟ داشت يادم ميرفت با تشکر از harry potter
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)