آقا یکی زحمت بکشه سریال بازی رو به من بده تو دی وی دی که گرفتم هیچی نداشت ! تو کفم !
آقا یکی زحمت بکشه سریال بازی رو به من بده تو دی وی دی که گرفتم هیچی نداشت ! تو کفم !
مال من سريال نميخواستآقا یکی زحمت بکشه سریال بازی رو به من بده تو دی وی دی که گرفتم هیچی نداشت ! تو کفم !
هر سه ورژن بازي رو داشت
من kingdom نسخه metal earth رو قبلا گرفتم ولي فقط campaign american رو داشت در صورتي كه من بخاط crusader گرفتم
اگه كسي kingdom كامل كه همه campaign هارو داره گرفته بگه از چه شركتي اين بازي رو گرفته
من هم یکی از خوره های این بازی هستم ولی نسخه کینگ دوم کرک نداره.من باید چیکار کنم؟
من هم یکی از خوره های این بازی هستم ولی نسخه کینگ دوم کرک نداره.من باید چیکار کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من مشكلم تو خود بازي نيست و تو ترينر بازيست . وقتي kingdomرو نصب مي كنم تو اون 4 بخش اضافه شده مشكلي ندارم . يعني يه ترينر هست كه خوب كار مي كنه . اما جاي عجيب داستان مي رسيم .وقتي مي خوام خود بازي medieval2 رو با ترينر بازي كنم .اونوقت هيچ ترينري كار نمي كنه .
بخصوص كه مي خوام حركتم در داخل بازي بينهايت بشه ولي نمي تونم . شايد 10 الي 15 تايي ترينر رو امتحان كرده ام . هم ترينر هاي kingdom هم فقط medieval2 total war همه ورژن ها 1.1 و 1.2 و 1.3 حالا چه كار كنم .
به نظر شما ربطي به اون 4 بخش اضافه شده kingdom داره يا نه ؟
اگه ترينر درست حسابي هم داريد ممنون مي شم بذاريد برا دانلود ؟!؟!
cheat البته داره ولي خيلي وقت گيره . همش بايد تايپ كني اونم اگه بعد يكي دو روز ور رفتن بفهمي از چه قرار بايد بنويسي
لطفا كمك كنيد
نمیخوام تبلیغ کنم ولی منم این مشکلات رو داشتم رفتم تو سایتسریع جوابمو دادند و کلی چیز یاد گرفتم و کلی چیز برای دانلود دارند!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نگاهي عميق تر به جنگ هاي دريايي در امپاير
این بار ما می خواهیم در مورد چگونگی جنگ های دریایی با عمق بیشتری نگاه کنیم.
پرسش: آیا جنگ های دریایی جذاب و آسان برای بازی خواهند بود؟
پاسخ: ما تا جایی که ممکن بود سعی کردم فراگیری کنترل های بازی را آسان و شهودی کنیم.
بسیاری از اصل های کنترل مشترک با جنگ های زمینی بازی امپایر هستند. بیشتر بازیکن هایی که قبلاً توتال وار یا هرگونه بازی استراتژی همزمان (RTS) بازی کردند، بدون نیاز به آموزش می توانند زاویه دید صحنه را تکان بدهند، یگان ها را انتخاب کنند و به آن ها فرمان های پایه و ساده را بدهند.
ما از همان دقیقه اول بسیار بر این موضوع کار کردیم که جنگ های دریایی لذت بخش باشند. در حالی که فضا را برای عمق دادن به گیم پلی (gameplay) بازی باز می گذاشتیم. تنوع در کشتی ها هم به عمق و لذت گیم پلی جنگ های دریایی اضافه کرده است.
HUD بازیکن ها در سمت راست قرار دارد. اما هنوز این موضوع در دست بررسی و موشکافیقرار دارد. نکته ی جالبی که هست این است که هواداران بازی در twcenter توانستند فقط با دیدن یک فرتور (screen shot) و بدون ابزار دیگری تضاد ها و نقض های عملکرد بازی در شکل اولیه را بیابند و در تصحیح آن ها کمک کنند.
پرسش: حداکثر تعداد کشتی ها ی قابل قرماندهی در یک جنگ چقدر خواهد بود؟
پاسخ: تعداد کشتی هایی که بازیکن می تواند کنترل کند هنوز در دست کار است. مشکلات گیم پلی وجود دارند که در حال رفع هستند. اما به احتمال زیاد تعداد کشتی ها بیشتر از 20 نخواهد بود. بیشتر از آن کنترل جنگ ها را مشکل می کند، حداقل برای افراد "عادی" ( یا به عبارتی "ما") حرفه ای ها (مترجم: منو میگه ها!) البته ممکنه نابلدی ما را مسخره کنند، اما ما فقط تعداد عادی انگشتان برای بازی را داریم چون انگشت های اضافی به دستمان نچسباندیم که به ما در بازی کردن برتری بدهد!
چیزی که لازم به یادآوری ای است این است که اکثر کشتی ها دو لبه برای شلیک و سوار شدن بر دیگر کشتی ها دارند. وقتی شما تاثیر باد، موج، نوع گلوله های شلیک، زمان فرمان شلیک توپ، آسیب دیدن بدنه ی کشتی، بادبان ها و کشته شدن افراد کشتی را اضافه می کنید، خود آن کاملاً تجربه رزمی و دلچسبی خواهد بود. اگر تعداد کشتی ها زیاد شود، جنگ ها بیشتر طاقت فرسا خواهند بود تا لذتبخش!
پرسش: آیا کشتی ها تجربه و مهارت ها و امتیازهای اکتسابی کسب می کنند؟ و اگر چنین است، آیا این عمل با غرق کردن کشتی های دشمن و یا کشتن افراد دشمن صورت می گیرد؟
پاسخ: خدمه ی کشتی در مهارت جنگیدن تجربه ی بیشتری کسب می کنند. ما بعداً در مورد این بیشتر صحبت خواهیم کرد
پرسش: فیزیک بازی در جنگ های دریایی چگونه است؟ آیا شرایطی مثل باد و آب و هوا تاثیر خواهند داشت؟
پاسخ: این بی ادبانه است که تو بیشتر یک سوال در یک سوال میپرسی! شما برایتان خیلی راحت است که بپرسید. اما برای خیلی آسان نیست که در یک پرسش و پاسخ آن را جواب داد. از کجا شروع کنم؟
ما در این بازی سعی می کنیم تا بهترین و واقعی ترین محیط را برای جنگ های دریایی بسازیم که شما تا به حال در یک بازی RTS دیده باشید.
کشتی ها مدل های شناوری دارند که بر انیمیشن حرکت آن ها در گذر از موج ها تاثیر دارد. اگر سوراخی بزرگ در بدنه ی کشتی شما ایجاد شود غرق خواهید شد. حتی برای کشتی ها مکان هایی برای ایجاد شدن و شکل سوراخ ها در نظر گرفته شده است.
خود باد فیزیک ساده ای دارد که بر کشتی های شما، بادبان ها و آب دریا تاثیر می گذارد. باران، مه و برف نیز آب و هواهایی هستند که در طول جنگ ممکن است ظاهر شوند.
توپ هایی که توسط کشتی شما شلیک می شوند هر کدام مسیر خود را رعایت می کنند و سرعت خود را دارند و اثرات متفاوتی بر آن قسمت از کشتی دشمن می گذارند (بادبان، دکل، عرشه کشتی، بدنه، سطح و افراد درون آن) که در مسیر گلوله قرار دارد. مطمئناً یک کشتی درجه یک خسارت و خرابی بیشتری را می تواند تحمل کند در حالی که یک کرجی یا کشتی کوچک باید سریعاً خود را از دسترس توپ های بزرگ دور کند.
به علت این که هدف ما ساخت جنگ دریایی واقعی است موج های دریا بر اساس اطلاعات صحیح در دنیای واقعی ساخته شده اند. موج ها از طریق یک Fast Fourier Transform متحرک سازی شده اند. سطح آب هم توسط Fresnel equation رندر شده است تا انعکاس و شکست آب را با هم تلاقی کند. دریا کشتی هایی را که از آن می گذرند وادار به غلط خوردن و تکان خوردن می کند. این تکان ها بر دقت تیر اندازی اسلحه های شما تاثیر دارد. آیا ما با نشان دادن این تکنیک های ویژه شما را راضی نکردیم؟ خوبه. امیدوارم جواب سوالتان را گرفته باشید.
پرسش: آیا غرق کردن کشتی ها از طریق کوبیدن به آن می تواند آخرین روش برای جنگیدن در جنگ های دریایی باشد؟
پاسخ: شما مطمئناً می تواند سعی کنید که به کشتی دشمن بکوبید، اما همان گونه که میدانید کشتی ها در آن زمان برای این کار ساخته نشده بودند. خسارتی که در هنگام این کار به کشتی خودتان وارد میشود نشان می دهد که این کار فقط برای زمان های ناامیدی مفید است. برخورد هزاران تن چوب و آهن و آدم به هم ویرانی به بار می آورد. یک کشتی کوچک باید بتواند تمام تلاش خود را برای کنار رفتن از راه یک کشتی درجه یک و بزرگ کند. اگر کشتی کوچک نتواند از سر راه کشتی بزرگی خارج شود، نتیجه برای آن زیبا نخواهد بود!
پرسش: آیا کشتی های تجاری جز ناوگان نظامی شما هستند؟ که بنابراین باید از آن ها در هنگام جنگ محافظت کنید؟
پاسخ: دو نوع فعالیت تجارت دریایی از طریق دریا در امپایر وجود دارد. اولی همان بندرگاه ها هستند که مانند ورژن های قبل عمل می کنند. اما همچنین کشتی های تجاری نیز وجود دارند که باید توسط ناوگان جنگی شما محافظت بشوند. این موضوع خیلی وسیع است فکر می کنم بهتر است توضیح بیشتر را برای وقت دیگری بگذاریم.
پرسش: آیا سربازان هنگام غرق شدن کشتیشان سعی می کنند با پریدن در آب جانشان را نجات دهند؟
پاسخ: بله. بعضی ها این چنین مقاومت می کنند هنگامی که کشتیشان در زیر موج ها فرو می رود. اما از آن جا که بیشتر دریانوردان در قرن هجده خوب شنا نمی کردند این منظره منظره ی زیبایی نخواهد بود. طراحان هنوز سعی می کنند تا کوسه هایی را در دریا به وجود بیارند.
پرسش: آیا می توانیم کشتی های تسخیر شده از دشمن را در ناوگان نظامی و تجاری خودمان به کار ببریم؟
پاسخ: در مورد این می توان یک فصل کامل نوشت اما زمانی دیگر!
پرسش: آیا ساخت کشتی ها بسیار گران یا زمان بر خواهد بود تا تعمیر و یا تسخیر کشتی های دشمن واقعاً فایده ای داشته باشد؟
پاسخ: بله. برای ساخت کشتی های جدید باید روی وقت و پول زیادی سرمایه گذاری کنید. هر چقدر کشتی ها بزرگ تر باشند زمان بیشتری برای ساخت نیاز دارند و به پول بیشتری نیاز دارند. برای مثال برای ساخت کشتی HMS victory 6 سال وقت زمان برد. (از سال 1759 تا 1765) همچنین آن ها یکی از موارد مصرف بالای ذخایر و منابع و پول شما خواهند بود. ساختن یک ناوگان نظامی متعادل اما تاثیر گذار و قوی یکی از دغدغه هایی که در بازی باید به آن رسیدگی کنید.
پرسش: آیا کشتی های ناوگان من قابل تعمیر در بندرهای یک کشور متحد یا بیطرف هستند؟
پاسخ: نه. اجازه دادن ورود کشتی ها به بندرگاه های کشور بیطرف یا متحد مشکلاتی را به وجود می آورد در حالی که واقعاً چیز خوبی به روند گیم پلی اضافه نمی کند. یکی دیگر از دغدغه های شما نگهداری کشتی هایتان در دریاست و برای این کار باید بندرگاه هایی را در اطراف دنیا به دست بیاورید تا سربازان جدیدی جای سربازانکشته شده را پر کنند و کشتی هایتان تعمیر شود. اگر می خواهید واقعاً خوب عمل کنید باید واقعاً یک سیستم ناوگان نظامی و بندرگاهی قوی ایجاد کنید.
پرسش: آیا دزدهای دریایی و کشتی های بازرسی در بازی وجود دارند؟ آیا ما می توانیم آن ها را استخدام کنیم تا بندرگاه های دشمن را به ستوه آورند یا کشتی ها تجاری کشور دیگری را تعقیب کنند تا تجارت آن ها را از بین ببرند؟
پاسخ: بله. آن ها مسیر های تجاری شما رو مورد تاخت و تاز قرار می دهند و به بندرگاه های شما که خوب دفاع نشده اند ناگهانی حمله می کنند. اگر فکر می کنند که بتوانند کشتی های منفرد شما را تسلیم کنند حتماً آن را امتحان می کنند. بازیکن نیز می تواند با کشتی های خود بندرگاه های دشمن را مورد حمله قرار دهد و مسیرهای تجاری آن ها را ببندد.
پرسش: ما چگونه به هند میرسیم؟ آیا شما یک سیستم گردش جاسازی می کنید که از طریق آن بتوانید دنیا را بگردید یا اگر امیدوار باشیم میتوانیم تمام مسیر را با کشتی بگذارنیم؟
پاسخ: ما یک نقشه ی جالب در این باره داریم ولی فعلاً اطلاعاتی درباره ی آن نمی دهیم. منتظر باشیم تا در فرصت های بعدی اطلاعات بیشتری در این باره بدهیم. مطمئناً از این راه خوشتان خواهد آمد!
از طرف تمامی اعضای تیم توتال وار برایتان کریسمس و سال خوشی آرزو می کنیم!
خدانگهدار،
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام به همگي من تازه عضو شدم چند تا بازي هم از اين سايت خريدم كه متاسفانه هيچكدوم نصب نميشن يكيشون بازي Medieval II: Total war Warكه بعد از نصب موقع اجرا اين پيغام رو ميده
insert cd in correct cd rom and restart هر كاري كردم درست نشد لطفا اگر كسي ميدونه منو راهنمايي كنه ممنونم ايميل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا کسی جواب مارو نداد
من خواستم نسخه kingdoms رو از فروشگاه سایت p30 world بگیرم ولی وقتی کلیک میکنم رو خرید میره رو نسخه medieval II :total war
ملتمسانه ازتون میخوام یکی که نسخه کامل kingdoms رو خریده که 4 تا campaign رو داشته باشه بگه از چه شرکتی خریده یا آدرس خرید اینترنتی سایت رو بده خلاصه آقا ما تو کفیم نجاتمون بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)