خب شما خودت برسی کن گوشی k800 باتمام امکانات در مقابل یک گوشی چینی بزار ببین نتیجه چی میشه.
ایران می گه من امکان دیدن تلوزیون را تا پایان سال در تمام گوشی ها فعال می کنم و براورد کردن ساعتی 500تومان ولی چینیها مفته خب شما باشی کدوم می خری؟؟؟؟؟؟
خب شما خودت برسی کن گوشی k800 باتمام امکانات در مقابل یک گوشی چینی بزار ببین نتیجه چی میشه.
ایران می گه من امکان دیدن تلوزیون را تا پایان سال در تمام گوشی ها فعال می کنم و براورد کردن ساعتی 500تومان ولی چینیها مفته خب شما باشی کدوم می خری؟؟؟؟؟؟
من نمیدونم منظورت از K800 چیه..؟(چون دوربینش به تنهایی به این گوشی چینیها می ارزه...!)
و در مورد این تلویزیون که میگی نه تنها هزینه ای نداره بلکه اینجوری نیست که روی هر گوشی بشه گرفت بلکه گوشی باید گیرنده انالوگ دریافت سیگنالها را داشته باشه که میخوان این امکان رو برای گوشیهایی که گیرنده دیجیتال هم داره فراهم کنند..
این گوشی ها امتحان خودشونو دیگه پس دادن ... همتون باید فهمیده باشید که گوشی های بدردنخوری هستند... پس خریدشون جز ضرر هیچ چیز دیگه ای نداره !!
اگر چینی هستند جنس درجه 8 چین هستند ... با مبایل های چینی درجه 1 یا 2 قابل مقیاسه به هیچ وجه نیستند.
تو یک کلام گول تلوزیون و تاچ اسکرین بودنش رو نخورید...
موفق باشید.
عجبا گوشیهای چینی یک ماه مصرفه
بعد یک ماه باید بندازیش دور چون قطعاتشم خیلی کم گیر میاد اگرم پیدا کنی گرونه
عقل سلیم حکم میکنه که گوشی چینی نخری.باور کنین 1100 از این گوشی چینیا بهتره
با سلام این که میگن با بلوتوثش نمیشه مثلا اهنگ بیشتراز3دقیقه ای گرفت راسته و بعدشم درمورد فایلهای تصویری که میگن نمیگیره و دوم در مورد تلویزیونش به من جواب بده و اگه عکسی از گوشیت داری بذار برام یا یه سایتی بده برم ببینم ممنون
گوشي هاي چيني رو ميگن سرطان زا هستند !! درسته؟؟؟
اگه گوشي تلويزيون دار ميخوايد بخريد N77 بخريد... گوشياي چيني بعضياشون بد نيستن ولي هيچ برنامه اي بهشون نميخره....تازه خيلي هم ضايع هستن..
باشن يا نباشن كلا نخريدنشون بهتره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)