اسم این کتاب 14 قرن سکوت هست و نویسندش ناصر پور پیرار هست.اگه اسمشو سرچ کنی کتاب رو می تونی پیدا کنی
اسم این کتاب 14 قرن سکوت هست و نویسندش ناصر پور پیرار هست.اگه اسمشو سرچ کنی کتاب رو می تونی پیدا کنی
یک دنیا ازت ممنوم. خیلی برام مهم بود.![]()
![]()
سلام.من یکی از خوره های کتابم.
ولی چند وقتی هست که حالم داره از کتاب های معاصر به هم می خوره.نمی تونم دیگه مارکز و داستایوفسکی و اورول و ... رو تحمل کنم.یه بار کتاب گلستان سعدی رو خوندم و بدجوری علاقه مند شدم به نثر قدیم.مخصوصا اینکه عبارات سخت رو معنی کرده بود.
من به عرفان هم خیلی علاقه دارم.اگه می شه کتابی با این عنوان و ویژگی ها که توضیحات و معانی عبارات خیلی سخت رو هم داشته باشه رو به من معرفی کنید.نثر قدیم باشه ها
-----
یه چیز دیگه.من کنکوری ام. کتاب می خواستم که دروس ادبیات (مخصوصا ارتباط معنایی و ...) رو مفهومی یاد بده .و می خوام حسابی ادبیات رو بفهمم.این کتاب رو هم معرفی کنید. مرسی!![]()
من کتاب " تذکره الاولیا" عطار را پیشنهاد میکنم. البته یه نمونه شو در کتابتون دارید احتمالا ولی همه فصلهای این کتاب زیبا و روان و عرفانی و پر از اشاره های عرفانی است. البته من عاشق " منصور حلاج" هستم. واقعا در دوره دبیرستان بر من تاثیر گذاشت.
با سلام
من مدتی هست که به نوشتن فکر می کنم نوشتن یه رمان و در عین فیلمنامه.
در میان دوستان کسایی که نویسنده هستند و کارهایی داشته اند لطفا کامنت بگذارند تا در مورد نویسندگی و نیازهای اون و قواعد اون با هم صحبت کنیم.
من قوانین انجمن و فهرست مقالات رو دیدم ولی اگر بازهم مشکلی در تاپیک من هست لطفا دوستان راهنمایی کنند.
با تشکر
سلام
ببخشيد.... من نمي دونستم اينو كجا بنويسم ...چون ديدم به اينجا بيشتر مي خوره.... براي همين اينجا گذاشتم
حالا مي خواستم بپرسم اگه كسي بخواد يه كتاب شعر يا مجموعه ي شعر يا هر نام ديگه اي درست كنه چه كار بايد بكنه .... لطفا كمك كنيد .....
ممنونم...![]()
منظورت اينه که چاپ کنه؟
خوب بايد يه ناشر پيدا کنه که حاضر بشه اونو چاپ کنه
اگر منظورت چاپ کتاب
این مراحل رو باید طی کنی:
من مراحل این کار و برات می گم:
1- بایدکتابت رو تایپ کنی
2- باید ازکتابت پریت گرفته شده یه پرینت بگیری
3- رمان پرینت گرفته شده رو بدی یک ویراستار تا مشکلاتش رو بطرف کنه
4- سپس اون رو به چند استاد دانشگاه که رشته ادبیاتند بده تا مطالعه کنند و نظرشون رو بگن
5- بعد اون که اشکالات کار بر طرف شد باید با یک طراح برای جلد روی کتاب صحبت کنی و جلد کتاب رو آماده کنی
6- از کار ویراستاری شده 3-4 نسخه آماده کن و بقه ارشاد شهر خودتون مراجعه کن ارشاد به اون نوبت می ده
7- بعد تو مجوز چاپ می گیری
یک نکته:در مدتی که تمام این کارها رو انجام میدی نیازی نیست زیاد هزینه کنی شاید فقط تا 200 تومان خرج برداره.پس نگران نباش
8- در مدتی کارهای فوق رو انجام می دی باید برای گرفتن وام قرض الحسنه اقدام کنی یا می تونی به اداره خود اشتغالی بری اونجا بهت بابت کار فرهنگی که می خوای بکنی وام می دن حدود 5/1 میلیون وام می دن
9- بعد از تمام این مراحل کتاب تو آماده چاپ و تو هزینه مورد نیاز رو داری
10-کتابت به همراه مجوزت رو به یک چاپ خونه می بری و چاپش می کنی
من مراحل خلاصه شده کار و هم برات می گم:
1-حروف چینی
2-ویراستاری
3- فیلموزینگ (نمی دونم شاید املاش غلط باشه)
4- پروانه چاپ
5- پروانه خروج از چاپخونه
6- جلد بندی و صحافی
7-کتاب شما به بازار آمد
توصیه کرد:
1- با ناشر کار نکنی چون اگه کتابت رو به اون بفروشی خیلی اذیتت می کنه حسابی سر می دوونت بعد هم یک سود زیاد از فروش کتاب رو برای خودش بر می داره
2- برای ویراستاری و تایپ و حتی طراحی روی جلد به افراد خوب و توانا مراجعه کن
3- یک اسم خوب و جذاب برای کتابت انتخاب کن در این زمینه با چند استاد صحبت کن
مراحل 2 و 3 باعث میشه کتاب تو فروش خیلی خوبی داشته باشه
حالا از سود کار برات می گم:
اگه تو خودت بخوای کتاب رو چاپ کنی ود خیلی خوبی میکنی کتابی که به بازار عرضه میشه قیمتش 2 برابر خرجشه در این میون 15 درصد از پول رو کسی که پخش می کنه می گیره 25 درصد تک فروش 20 درصد چاپ کننده و ....
قیمت تمام شده کتاب 40 درصده حالا اگه تو زرنگ باشی خودت کتابت رو ارشاد می بری خودت به تهران می بری و توزیع می کنی و خودت به تک فروش ها می دی این وسط فقط پول کمی رو به چاپ خونه می دی و تو اگه کتابت فروش خوبی بکنه میلیونر می شه
اگه بخوای کتابت رو به ناشر بدی یه کاری بکن فقط برای دوره اول یعنی یک نوبت چاپ کتاب رو بفروش اینجوری خودت رو محک می زنی و اسمت هم بین مردم می پیچه اگه کتاب فروش خوبی داشت برای مرحله دوم خودت اقدام کن.
یک مسئله مهم چاپ کتاب گنج قارون،صبر ایوب و عمر نوح می خواهد
از همه ي راهنمايي هايي كه كرديد ممنونم ..... يعني خيلي ممنونم...![]()
حالا rsz1386 من گنج قارون از كجا گير بيارم ....
يه سوال ديگه هم داشتم اگه كتابم فروش نره چي ؟!!!!![]()
Last edited by Mostafa_Amol; 17-07-2007 at 20:06.
مراحلی که گفتم برای این بود که خودت کتابت رو چاپ کنی تا سود بیشتری گیرت بیاد
حالا اگر کتابت رو به یک ناشر بفروشی گنج کمتری می خوای البته پولی رو هم که بعد بهت می رسه کمه
اگر کتابت هم فروش نره ضرر کردی برای همین گنج قارون می خوای که اگر فروش نرفت بدبخت نشی.
البته همش هم ضرر نیست فایده ه داره اینم اینه که یک چند نفر کتابت رو می خونن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)