شما منظورتون دقيقا كدوم ورژن نگهبان هست؟
راست ميگه ديگه مگه بيكاره لااقل يه 25000 تومان بهش بديد تا كارش كمتر بشهبه من چه ، مگه بيكارم ؟
شما منظورتون دقيقا كدوم ورژن نگهبان هست؟
راست ميگه ديگه مگه بيكاره لااقل يه 25000 تومان بهش بديد تا كارش كمتر بشهبه من چه ، مگه بيكارم ؟
به جون شما يك DVD Protection دارم ميسازم ، 25 تومن اصلا به صرفه نيست. رو مايه هاي 600 تا 700 تومن ميپرم. از همون چيزايي كه كپي نميشه فقط بايد كرك بشه ! الانم دارم با دستگام ميرم زيارت ، شايد فرجي بشه ، اينا زودتر تموم بشن. راستي ، بنزين نذري اگر كسي داره ، بده من با خودم ببرم.
دعاي پايان رمضان 1386 : خدايا مسلمين را از شر پشتيباني ويندوز 98 و ME رهايي ده.
Last edited by persiankitty; 11-10-2007 at 15:07. دليل: دعاي خير به درگاه عزيزان
سلام
پرشین جان به من تخفیف می دهی ؟؟؟من هم دعا می کنم یک فرجی بشه
بنزین که ندارم
راستی راپیدشیر را فراموش کردی توی دعات
بای
دوستان این ارور رو میده sending the CUE
دوستان یکی بگ هچجوری میتونم عکس رو توی صفحه بزارم
اول برو تو سايتبعد عكستو اونجا آپلود كن بعد بيا اينجا از ابزارها دكمه "وارد نمودن عكس" رو بزن و آدرس فايلي كه آپلود كردي رو بدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مي شه لطف كنين بگين دقيقا چجوري با كلون رايت كنم؟ منظورم اينه كه از كدوم گزينه ؟
خواهش مي كنم !
من دوباره امتحان كردم. خيلي خيلي ممنون. مال منم تو سه سوت رايت شد. حالا ديگه دارم از خوشحالي بال در ميارم ! ممنون !![]()
بسم رب شهدا!
اگر می شود نتیجه را به صورت فایل Pdf بگذارید...
یکی از دوستان میتونه یه لطفی بکنه و این فایل CCD را برای من یه جا آپولود کنه مثل اینکه همه لینکها پاک شده . مچکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)