حالا نظرت چیه اگه شیطانه چرا نماز میخونه ؟
اغماء
میوه ممنوعه
یک وجب خاک
شکرانه
هیچکدام
حالا نظرت چیه اگه شیطانه چرا نماز میخونه ؟
سوال خوبی هست،دارم بهش فکر میکنم.
اینکه رفت زیر بارون....
البته بگم شیطان فقط به شکل ائمه نمی تونه بیاد،وگرنه اکثرا به شکل همه چی میتونه بیاد
خب فکر کنم بیشتر در موردش بحث بشه تاپیک منحرف بشه و ....
فکر کنم قسمت های جلو تر بره بیشتر معلوم بشه و رفع ابهام بیشتری بشه
موافقم ولی کجای تاپیک منحرف بشه در همین مورده دیگه
خب این مربوط میشه به مسائل اعتقادی و این حرفها،هم جاش توی تاپیک ما نیست هم اینکه جزو قوانین فروم بحث های مذهبی نیست
اگه چند صفحه قبل رو نگاه کنید عسل بانو گفتن فعلا ادامه بحث در این مورد بی فایده هست چون اطلاعات هیچ کدوم بیشتر از دیگری نیست
درست هم هست بگذارید انشاءالله فردا شب قسمت بعدی رو که دیدیم و مسائل جدید که مطرح شد انشاءالله در موردش بحث میکنیم
البته مگر خبر جدیدی تا قبل از فردا بدست بیاورید،مثل همین ای که گفتید تو مصاحبه گفتن.....
موفق باشید
نیکلاس جان چقدر گفتی انشالله![]()
ببخشید حواسم نبود دو بار نوشتم :43:
باید از سیما ( منظورم دختر همسایتون نیستا ) ممنون باشیم . زمان پخش سریال ها خیلی خوب با هم هماهنگ شده ، هیچ کدوم روی هم دیگه پخش نمی شن!!!
تمام شبکه ها سریال های شبکه های دیگه رو تبلیغ می کنن ! ( کم پیش میاد مگه موارد خاص )
امشب نگران بودم که اگه بخوام "میوه ی ممنوعه" رو ببینم پس "مدار صفر درجه" چی میشه که دیدم زیرنویس کرد (مدار صفر درجه بعد از میوه ی ممنوعه پخش میشه ). خیلی خوشحال شدم باید ازشون تشکر کرد .
سلام . به نظر من دوستان اگه سعی کنند بیشتر نظر تحلیلی شون رو در مورد سریال ها بگن بهتره تااینکه این تاپیک رو به انحراف بکشونن . هدف تاپیک بررسی این سریال هاست . در انجمن فیلم اگه بحث ها تخصصی تر باشه به نظرم بهتره .
به نظر من هنوز زوده نظر بدیم . اما به شخصه چون فقط فرصت میکنم "میوه ممنوعه " رو دنبال کنم و کامل ببینم این سریال رو قوی ترمیدونم البته شاید یه دلیلش اعتمادی باشه که من به حسن فتحی کارگردان مجموعه دارم .
در مورد سیروس مقدم و سریال اغما هم به نظرم زوده قضاوت کنیم البته من نتوستم کامل دنبال کنم سریالو اما تجربه میگه که سریال در نزد عامه مردم مورد استقبال قرار میگیره . اما من زیاد خوش بین نیستم .
سریال شبکه تهران هم که تا این جا به مفت هم نمی ارزیده . حالا تا بعد ببینیم چه روندی پیدا میکنه .
اما برسیم به سریال شبکه سه . از همین اول مشخصه که این سریال تو زمینه فیلمنامه مشکلات اساسی داره و برای جبران این نقیصه دست به دامن کمدی کلامی شدند بار اصلی طنز فیلم هم روی دوش یوسف تیموری و قاضی مردای است . به نظرم در نهایت یه کار میشه مثل زیرزمین که خوب جالب نبود .
کاملا موافقم![]()
كي گفته شيطان نماز نمي خواند شيطان هم خدا رو قبول دارد ولي برادم سجده نكرد وبا ادم دشمن است والا شيطان اگر خوانده باشيد كه نماز زياد مي خواند و...
وجاشم توي اين تاپيك نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)