مال منم كار نميكنه چون از سيدي مخصوص خودس نصب نميشه و ويندوز ديمي ميشتاسش
مال منم كار نميكنه چون از سيدي مخصوص خودس نصب نميشه و ويندوز ديمي ميشتاسش
سلام
Aliak28 من سرعتم از 38 بالاتر نميره چكار كنم؟ دكت گرم زود جواب بده
اگه كسي ديگه هم گفت مشكلي نداره
دمتون گرم
خوب وقتی 38 نشون میده حتما خلی کمتره ! معمولا عدد نشون داده شده بیشتر از سرعت واقعی هست. ( یعنی این سرعت اتصال با مودم ISPهست و از این جور حرفها ...نوشته شده توسط rezapourmanesh
![]()
1- با شماره ای کانکت شوید که اولش 971 باشه. یعنی سرویس E1 داشته باشه . اگر چند تا شماره داشت خوب همه رو امتحان کنید. ان مرکزی که نزدیکتره احتمالا سرعتش هم بیشتره. در ضمن مواظب باشید کارت آشغالی نگیرید.
2- به سیم کشی هم ارتباط داره. سعی کنید طول سیم مودم زیاد نباشه. البته به سیم کشی داخل ساختمان هم ربط داره که فکر نکنم کاریش بشه کرد/
3- یک سری دستکاری تو تنظیمات ویندوز می تونه یه چند درصدی بالاتر ببره سرعت رو. وی به نظر من از
SPEED UP MY PC
استفاده کنید که هم سرعت و هم تنظیمات مرورگر رو تاحدی بهینه میکنه. می تونید تقریبا سرعت واقعی خودتون رو هم بدست بیارید.
4- اگر می شده از یک مودم پشتیبانی کننده از V92 استفاده کنید و کارت شما هم روش نوشته باشه اون رو ساپورت میکنه سرعت بازهم بالاتر میره. من
من الان دوتا مودم رو سیستمم دارم. با مودم زولتریکس تری چیپ سرعت ماکزیمم 42 و با آزتک بین 49 تا 52 هست.
اگر سایر دوستان هم نکته خاصی داشتند خوشحا ل می شم منم یاد بگیرم.![]()
Last edited by ALIAK28; 15-03-2006 at 18:59.
یک نفر بود که مادربورد با مودمش سازگاری نداشت و سرعت از 38 بالاتر نمی رفت، با چند تا مدم مختلف امتحان کردیم تا یکی جواب داد.نوشته شده توسط rezapourmanesh
با چند تا مودم دیگه تست کن، احتمال مشکل در خط تلفن هم وجود داره ولی فکر نمی کنم اینقدر زیاد تاثیر گذاشته باشه.
ALIAK28 خطوط آنالوگ بیشتر از 33.6 کار نمی کنند، پس حتماً ازخط E1 استفاده کرده.
v92 باعث افزایش سرعت خط نمیشه، بلکه باعث فشرده شدن اطلاعات میشه و میزان اطلاعات جا به جا شده رو افزایش میده(من اینجور شنیدم)
بچه ها این مودم به هیچ عنوان caller id رو ساپورت نمیکنه چون caller id مخصوص USA هستش روی جعبه مودم هم نوشته US Version (ولی 92V رو اگه درایور BETA رو نصب کنید بدون مشکل ساپورت میکنه همچنین VOICE رو
بهترین مودم هم که کاملا با شرایط مخابراتی ایران سازگاری داره مودمهای اینتل هستن و تقریبا تنها مدمی هست که ویندوز xp 64 bit رو هم ساپورت میکنه.
حالشو ببرید و موفق باشید.
امید جان! اینتل اصلا مودم نداره!! کافیه یه سر به سایت رسمی اینتل بزنی و بخش محصولات رو نگاه کنید!![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://www.pcimicro.com/.sc/ms/dd/1032987946/976662/nc/ee/514/Intel%20Chipset%20Internal%2056K%20V.92%20Internet %20PCI%20Fax%20^2FVoice.htm
Last edited by OMIDALFA; 30-03-2006 at 13:50.
امید جان! اون که چیپ ست هستش!تو خود صفحه ای که شما آدرس دادی همون اول نوشته که اصلا اینتل مودم تولید نمی کنه !!!
![]()
اینم عین جملاتش:
it does not manufacture or support modems. For service and technical support for your modem, please contact the modem manufacturer.
مودمی به نام اینتل یه مودم مجعول است. از چیپست اینتل تو سایر مودم ها استفاده می شه ولی مودمی بنامه اینتل رسمیت نداره.![]()
مثل کونکسانت که چیپستش تو بقیه مودمها استفاده می شه یا یو اس روبوتیک که همینطوره و ....![]()
Last edited by ALIAK28; 30-03-2006 at 14:29.
من یه مشکل با مودم جنیوس دارم و مشکلم اینه که سرعتم از 52 کیلو بیت پایین تر نمیاد.
همه بدونن ایشون سرعتشون بالای 52 کیلو بیته.نوشته شده توسط mohammad_h
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)