سلام عزیزم
از این قسمت می توان برای کاربران محدودیت سخت افزاری ایجاد کرد
این قسمت فقط برای Administrator فعال هستش و این تب برای کاربران limit وجود نخواهد داشت و باید سیستم فایل سیستم نیز ntfs باشد تا کابراین بتوانند از این گزینه استفاده کنند .
سلام عزیزم
گزینه Driver signing
هنگام نصب يک سخت افزار جديد سيستم ان را تست و رسيدگي مي کند که ايا ان قطعه با سيستم سازگار هست يا نه
گزينه اول : مي گه از من سوالي نپرس و نظر من را ناديده بگير و قطعه را نصب کن
گزينه دوم : وقتي در هر زمان قطعه اي به سيستم وصل شد سريع هشدار بده
گزينه سوم : مي گه اجازه نصب هيچ قطعه اي را به سيستم نده
بهتره روي گزينه دوم تنظيم بشه تا در صورت نصب يک قطعه جديد هشداري داده شود
گزینه windows update
وقتي شما يک قطعه جديد به سيستم وصل مي کنيد ويندوز چه طور با اون قطعه ارتباط بر قرار کند ايا از طريق سايت مربوط به اون قطعه
گزينه اول : بدون سوال از من به سايت وصل شو و با درايور اون قطعه را نصب کن و با اون قطعه اربتاط برقرار کن
گزينه دوم : از من سوال کن براي اپديت کردن ديوايس هر زما ن که قطعه جديد وصل شد
گزينه سوم : هرگز جستجو نکن براي اپديت درايور
winxp عزیز سلام
hardware profile از تنظیمات سخت افزاری ویندوز هستش که یکی از کاربردهای اون این است که سیستم عامل با بیش از یک تنظیم برای سخت افزار ها و سرویس ها بوت بشه .
مثلا می تونیم کاری کنیم که سیستم عامل هنگام بالا اومدن دیگه مودم را نشناسه و با اون کار نکنه در واقع مودم وجود داره اما سیستم اونا نمی شناسه .
در حالت معمولی ویندوز شما همیشه یک پروفایل سخت افزاری از پیش ساخته شده دارد که تمام سخت افزار ها یی که سیستم می شناسه تو اون قرار داره .
اگه شما بخواهید یک پروفایل جدید ایجاد کنید ابتدا باید تمام سخت افزارهای موجود در پروفایل اولیه را غیر فعال کنید و یک کپی از پروفایل اولیه ایجاد کنید . بعد از ایجاد پروفایل جدید و کپی سخت افزارها در اون اونها را فعال می کنیم .
اگر سوالی داشتی بپرس اگه بلد بودم می گم .
سلام
دلیل غیر فعال بودنش را یادم رفته از کجا می شد این کار را کرد ولی فکر کنم مکافی 2005 یادمه که این کار را می کرد چون با این قسمت مشکل داشت و تغییر اون را نوعی هک کردن قلمداد می کرد و مانع دستکاری این قسمت می شد . winxp عزیز شما بگو چه طور این کار را کردی تا ما هم یه چیزی یاد بگیریم
سلام مهدی جان
اولا بابت جوابهات خیلی خیلی ممنون , اینارو هر کسی نمیدونه
باشه باهاشون کار کنم , سوال خیلی دارم
اما user account
برین control panel \user account\change the way ...\use fast user swithing
رو تیکشو بردارین
حالا برین
folder option \offline file
و روی enable offline file کلیک کنید
حالا برین
control panel \user account\change the way ...\use fast user swithing
ببینین غیر فعال شده یا نه
![]()
سلام دليل اين كار چيه كه وقتي Offline File's فعال است
Use Fast User ... غير فعال ميشه ؟
winxp عزیز سلام .ممنون خوب بود . اما نمی دونم چرا این کار را کردی یعنی چرا این گرینه را غیر فعال کردی شاید دلیلی برای این کار داشتی . اما فکر می کنم یکی از قابلیتهای بسیار خوب ویندوز xp این است که چند user بتوانند هم زمان از ویندوز استفاده کنند . یعنی اینکه وقتی یک user یک برنامه را اجرا می کند مثلا رایت کردن را بدون اینکه بخواهد این کار را متوقف کند user دیگر بتواند در همان حال log on شده و کار های خود را انجام دهد در واقع این یکی از قابلیتهای خوب ویندوز هستش . اما با غیر فعال کردن این گزینه عملا این کار را غیر ممکن می کنیم . یعنی با logon کردن یک user تمام کارهای user قبلی متوقف می شوند .
سلام
این هم تغییر ایکونهای پیشفرض ویندوز
موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)