تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 56 از 56

نام تاپيک: مشاوره برای خرید dvd رایتر

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

والا من که هرچی می گم شما قبول نمیکنی من تجربه شخصیم رو گفتم حالا دیگه قضاوتش با خودتون.
    مگه شما با ال جی مشکل داری.
    خوب خو شت نمی اد اون یه مشکل دیگست.
    آها ..!
    دقيقا منم مشكلم همينجاست ! تجربه شخصي دليل و مدرك نميشه . و تنها براي خود شما مناسبه . شما نمي توني يه جايي كه بحث فني هست بياي تجربه شخصي خودتو داخل كني . چون اصلا ارزشي براش قائل نميشن /.

براي قبول كردن اگر دليلي داريد لطفا بياريد . در غير اينصورت از روي تجربه شخصي نظر دادن مورد قبول من نيست ..
    منم وظيفه دارم به اين موارد رسيدگي كنم .
    =========================
    بحث اينم نيست كه من خوشم مياد يا نه . بحث اينه كه شمايي كه داري نظر مي دي آيا مي توني با دليل حرفتو ثابت كني ؟
    ولي فكر نمي كنم بتوني .. چون تا الان ثابت نكردي ..
    ==========================
    جناب كاپيتان بلك //.
    شما هم براي حرفت دليلي داري رو كن . در غير اينصورت تجربه شخصي شما هم مورد قبول نيست..

=============================

100 دفعه توي اين فروم گفتيم حرف بدون دليل نزنيد . حالا همچنان بايد با دوستان سر دليل آوردن بحث كنيم ..

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

دوست عزيزم شما كه ميگي ايسوز خوبه شما خودتون يه دليل رو كنيد كه ما هم استفاده كنيم.ممنون ميشم.
    من چند تا دوست دارم كه از بهترين مهندسان سخت افزار هستند.اين حرف من تجربه و تخصص چند نفر هستش.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

والا ما نگفتيم ايسوس خوبه ..
    دوست عزيزي اينجا از من پيشنهاد خواستن منم توي پيغام خصوصي بهشون گفتم فلان مدل و بگير ( حالا هر مدلي )
    اما دوستان ديگه اينجا اومدن گفتن :

((ايسوس نخر آشغاله ..
    سوني نگير ضرر مي كني..
    فقط فلان مدل..))

اگه اينطوري بود منم مي آمدم اينجا داد مي زدم فقط ايسوس .. تاپيك رو هم قفل مي كردم كه ديگه پاسخي نگيرم .
    درسته ؟ شما كل پست ها رو بخون من اصلا حرفي از برتري چيزي نزدم . حتي پيشنهادمم رو مخفي به دوستمون گفتم .
    ( اونم فقط پيشنهاد چون خريدار خودش بايد تشخيص بده كه چي بگيره . يعني طرف مقابلو با جملاتي مشابه فوق مجبور نكردم كه فقط به فلان مدل فكر كنه .. )
    اما از دوستاني كه اين جملات و ذكر كردن خواستم دليل بيارن .. مي بينين كه هيچ كدوم نياوردن و سوال منو با سوال جواب مي دن ..
    -----------------------------------------------------------------------------
    مورد ديگه اينكه من خودم بعضي مدل هاي پيشنهادي دوستان را قبول دارم از جمله مدلي كه شما پيشنهاد دادي .. اما خيلي دوست دارم بدونم كه اين پيشنهاد بر چه مبنايي بوده .. تحليل شخصي ؟ تجربه ديگران ؟ يا دليل فني ..؟

موفق باشي ..

داره خودمونی میشه yang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

در مورد hp و teac میخوام بدونم کلاً در چه وضعی هستن از نظر ارزش به قیمت قابل رقابت با liteon هستن یا نه؟در کل برای یه dvd writer خانگی بهتره سراغ این دو مارک بریم با نه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

NEC و Liteon از بزرگترين توليد كنندگان درايو هاي نوري هستن .. HP اكثر درايو هاشو OEM مي زنه .. بينشون Liteon و NEC و Philips هم ديده ميشه .. در واقع تعداد محدودي مدل داره كه OEM نيست. ( روي لپ تاپ هاش هم هست )
    انتخاب اول مي تونه انتخاب جنس اصيل باشه . يعني بجاي اينكه بري OEM بخري مي ري خود محصول اصلي رو مي خري..

داره خودمونی میشه yang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

Gabana عزیز لطف میکنی اسم اون dvd writer رو که پیشنهاد کردی به ما هم بگی. شما حتماً دلیل خوبی داری که به صورت پیام خصوصی پیشنهادتو میگی اما فکر میکنم هدف از ایجاد این انجمن ها به اشتراک گذاری نظرات و تجربه ها باشه .هیچ اشکالی نداره که هر کسی حتی شما که مدیر انجمن هستی نظرتو نو به صورت عمومی بگین.اگه قراره هر کسی که بخواهد از نظر شما بهره مند بشه یه پست بده که فکر میکنم خیلی مشکل ایجاد بشه.ان شاء الله که جسارت منو میبخشی.

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •