داداش یه نگاهی به این لینک بنداز :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش یه نگاهی به این لینک بنداز :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
n95 توي جاهايي كه نور كافي باشه عالي عكس ميگيره.اما اگه نور محيط كم باشه زياد جالب نميگيره(حداقلش در حد يه 5 مگي نميگيره!)
موفق باشيد
کلا نوکیا تا زمانی که فلش Led میزاره روی گوشیاش توی عکاسی در محیطهای کم نور عقب میمونه.
به نظرم یا کا800 بگیر یا کا810 و خیالت رو راحت کن
ان 95 خوبه ولی توی شب بازم به کا800 نمیرسه چون به قول دوستمون کا800 فلاش زنون داره باید حتما باهاش توی شب عکس بگیری تا بفهمی آدم وقتی توی موبایل نگاه بکنه احساس میکنه که عکسهایی که توی شب میگیره از روز قشنگتره
کا800/810 بهترین انتخاب برای تو هستش
من که همون n95 رو بهت پیشنهاد میکنم
صد درصد N95 لنز خیلی سر تر از سری های k هستش.
نمیدونم اینجا بود یا توی یه تاپیک دیگه ولی بهراد گفته بود که کا 850 34 رای اورد و ان 95 31 رای ولی من توی سایت یه چیز دیگه ای دیدم . لطفا بیشتر دقت کنید نه فقط بهراد یه نفر دیگه هم بود که ادعاش میشد و هی منبع gsmaenaرو به رخ من میکشید .
Here we are at the end of this shootout. GSMArena was once again an arena for the battle of the titans. We hope that this article will help you decide between the most popular 5-megapixel choices on the market if you are going to buy your next phone based on its photographic abilities. In this heavy-weight championship series the Sony Ericsson K850 managed to collect a total of 31 points, while the Nokia N95 managed to beat it by a slight margin with a total of 34 points. Those numbers are indicative only and you should give more weight to the results of the tests that matter most to you. It was a close call, but this time we prefer the Nokia model. The main issue with previous Nokia cameras - the overprocessed look is gone with the N95 and the experience Nokia had with their photo mobiles so far seems enough to compete with the years of Sony know-how in the field. As a last note, let's not forget that Sony Ericsson K850 firmware is still in beta. If the photo quality changes significantly with the final version we will revise the article.
Total 5 megapixel shootout score: K850 vs N95 – 31:34
ناگفته نماند که کا 850 سرعت شاتر بالاتری داره :
Nokia N95 kept the ISO 200, just slowing the shutter to 1/17 sec. K850 used even slower shutter - 1/10 sec and increasing the ISO to 125.
ان 95 روی iso 200 سرعت شاتر 1.17 ثانیه رو داره و کا 850 روی iso 125 حدودا 1.10 ثانیه که میشه اون رو هم چشم پوشی کرد
Last edited by mahyarSAMSUNG; 24-09-2007 at 06:19.
نه داداش مهیار منم همینو گفتم
من گفتم اگه امتیاز دهی فیلمبرداری رو از امتیاز دهی کم کنیم میبینیم که ک850 میشه 30 و ن95 میشه 29
یعنی ک850 توی عکسبرداری از ن95 سرتره
در ضمن اینجا هم میگم امتیاز دهی بدرد باباشون میخوره
خیلی بد به ک850 رای دادن
توی ماکرو به ک850 از ن95 کمتر امتیاز دادن (در صورتی که عکس اون گله واسه ک850 گل بزرگتره یعنی نزدیکتر گرفته و این نتیجش اینه که ماکرو 850 بهتره)
به فیلمبرداری ن95 5 داده ولی به ک850 1 (کیفیت فیلمبرداری ن95 دقیقآ 2 برابر ک850 هست پس باید به ک850 نصف امتیاز ن95 رو میدادن)
توی عکاسی با فلش به ن95 داده 1 و به ک850 4 (در صورتی که فلش ک850 هم ال ای دیش از ن95 بهتره و هم اینکه یه فلش زنون هم داره که راحت 4 5 برابر ن95 قدرتشه پس باید به ک850 بیشتر از این امتیاز میدادن (مث فیلمبرداری به ک850 5 میدادن و به ن95 1) نقطه قوت ن95 فیلمشه و ک850 فلاشش)
ولی خاب با این امتیاز دهی مضخرفشون به ک850 بازم سونی قدرت خودشو نشون داد و بازم ثابت کرد که از نوکیا توی دوربین بهتره
همون کا800 خیلی بهتره
اگه کا 850 هم بیاد که اون بهتره
دوست من N95 رو با k800 مقایسه میکنی ...؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)