تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 14 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 140

نام تاپيک: :: کلاهبرداری به شیوه ایرانسل ::

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اگه اینطوری که شما میگید حساب کنیم، همه چیز بلا استثنا دولتی هستن، دولت ما هم کمونیستی یا فاشیستی هستش که همه چیز رو برای خودش میخواد (البته بیراه هم نمیگین)
    ولی خب من نفهمیدم هدفتون از زدن این تاپیک چیه ؟ شفاف سازی یا تخریب اذهان عمومی!!!!! ؟
    اذهان عمومی که تخریب شده هست. هدف من شفاف سازی بود... میخواستم بگم ایرانسل هم تو زرد از آب در اومده حواستون باشه.

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

اذهان عمومی که تخریب شده هست. هدف من شفاف سازی بود... میخواستم بگم ایرانسل هم تو زرد از آب در اومده حواستون باشه.
    تاييد ميشه
    محمد جان متاسفانه فعاليت اين شركت بايد همون اول لغو مي شد!
    شايد وجود همچين شركتي عجيب باشه اما عجيب تر از اون ادامه كار اين شركت با وجود همه نارضايتي هاست
    كه واقعا جاي سوال داره!
    محمد جان بابت مطالبت ممنونم.

داره خودمونی میشه phrshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه فکر می کنی من یکی حرص می خورم بابت طرز فکر بعضی هاست که اگه این فکرا نبود الان مملکت ما وضعش خیلی بهتر از این بود.حالا فرضا هم من کارمند و نون خور ایرانسلم گناه کردم ؟! نون حروم می خورم ؟! می دونستم کم میاری آخرش اینا می گی من و باش اولین پستما چقدر محترمانه دادم!!!
    من اون موقع كه گفتم(usfarshad با) بعضي ها نون خور ايرانسلند و بوش درآمده ميگفتند نه... تازه بندم كردم
    اگه اینطوری که شما میگید حساب کنیم، همه چیز بلا استثنا دولتی هستن، دولت ما هم کمونیستی یا فاشیستی هستش که همه چیز رو برای خودش میخواد (البته بیراه هم نمیگین)
    ولی خب من نفهمیدم هدفتون از زدن این تاپیک چیه ؟ شفاف سازی یا تخریب اذهان عمومی!!!!! ؟
    درست فهميدي...دولت ما ربطي به مردم نداره كار خودش رو ميكنه
    مشكل دوستان ما ظاهر بيني است ...

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

تاييد ميشه
    شايد وجود همچين شركتي عجيب باشه اما عجيب تر از اون ادامه كار اين شركت با وجود همه نارضايتي هاست
    كه واقعا جاي سوال داره!
    از روی این فروم که نمیشه قضاوت کرد !
    الان اکثر کسایی که میان توی این تاپیک پست منفی میدن، کسایی هستن که از ایرانسل ناراضی هستن، توی همین فروم حدود 200-300 نفر ایرانسل دارن ولی به جز چند نفر کسی به این شکل اعتراض نکرده

من از خوندن این حرف شما تا 5 دقیقه داشتم همینطوری تعجب میکردم ! (لحن حرف زدنتون جوریه که انگار خودتون ایرانسل ندارین و فقط تایید میکنید!)
    اگه بخوایم آمار بگیریم، مردم از 99 درصد شرکت های توی ایران ناراضی هستن، از شرکت های دولتی بگیر (سردسته ها) تا بقالی و سبزی فروشی سرکوچه !

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تاييد ميشه
    كه واقعا جاي سوال داره!
    یه سوال:
    چرا؟!

آخر فروم باز royaye_talkh55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    کارمانیا(نام قدیم کرمان)

پيش فرض

اكثر حرفهاي پست اول تاييد ميشه
    واقعا براي خودمون متاسفم............

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

تمام حرفهای جناب ( M.etallic.A ) صحیح است و بشدتت تایید میشود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

البته نظر هر كس براي خودش محترمه ولي به نظر من تا وقتي كه شما دارين تو ايران زندگي ميكنيد
    اين طور حرف زدن واقعا مسخرس . انگار شما تا حالا جاي ديگه اي زندگي ميكرديد و يه دفعه اومديد ايران !
    ايرانسل مشكلاتي داره و البته اين طور كه شما ها ميگيد اصلا نيست .شهر به شهر هم فرق ميكنه و لي در كل من شخصا راضيم و حاضر نيستم عوضش كنم .

حالا يه سوال :
    فرض كنيد ايرانسل بخواد يه اپراتور فوق العاده بشه به طوريكه همه راضي باشن . يعني هيچ كس ديگه حاضر نباشه دولتي بگيره .
    فكر ميكنيد چنين چيزي ممكنه !!؟؟؟؟؟
    مگه نه اينكه MTN اولش ميخواسته شبكش رو ماهواره اي پياده كنه و لي مجبورش كردن كه از زير ساخته خودشون استفاده كنه !؟
    رقابت و اقتصاد آزاد اينجا بي معني . يعني هر كاري ميكنن كه منافع خودشون رو از دست ندن و اين اصل اساسي اين سيستم و اين اقتصاد هست و ......

ولي با همه اين اوصاف من از ايرانسل رضايت نسبي دارم چون :
    -كيفيت صداش بهتره
    -SMS هاش سريعتره
    -اينترنتش بارها كمكم كرده
    -استفاده از خدماتش راحته(همه چي با كد هستش) و بنابراين به دفتر خدمات مشتريكين نيازي نداره كه دوستمون گفتن (شما با يه كد ساده صورت حسابتو ميبيني و ....)
    -از E-care به هيچ عنوان نميشه راحت گذشت
    -جايي هست كه ميشه باهاش تماس گرفت و جوابگو هستند ممكنه مجبور شي چند دقيقه پشت خط بموني ولي پول يك دقيقه رو ميدي و كار من هم هميشه انجام شده
    -و من كم جاهايي نبودم كه آنتن دهيش از دولتي بهتر بوده ولي خوب معلومه كه بايد رو شبكش و پوشش خيلي كار كنه
    و ......

خوب البته شايد داستان شما با ايرانسل جوره ديگه اي باشه !
    ولي من تا اين لحظه از خريدنش راضيم !
    Last edited by brightest; 11-09-2007 at 19:30.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

دوستانی که دارن از رقابت ایرانسل و مخابرات حرف میزنن. یه نکته ای رو گوشزد کنم که شرکت ایرانسل 51 درصد سهامش ماله مخابراته.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

از روی این فروم که نمیشه قضاوت کرد !
    الان اکثر کسایی که میان توی این تاپیک پست منفی میدن، کسایی هستن که از ایرانسل ناراضی هستن، توی همین فروم حدود 200-300 نفر ایرانسل دارن ولی به جز چند نفر کسی به این شکل اعتراض نکرده

من از خوندن این حرف شما تا 5 دقیقه داشتم همینطوری تعجب میکردم ! (لحن حرف زدنتون جوریه که انگار خودتون ایرانسل ندارین و فقط تایید میکنید!)
    اگه بخوایم آمار بگیریم، مردم از 99 درصد شرکت های توی ایران ناراضی هستن، از شرکت های دولتی بگیر (سردسته ها) تا بقالی و سبزی فروشی سرکوچه !
    والا پست مثبت بیشتر بوده تا حالا...

چون مردم از 99 درصد شرکتها ناراضی هستن پس از ایرانسل هم ناراضی باشن کی به کیه... اصلا رضایت مردم چه اهمیتی داره ؟ اگه بخوایم اونطوری کلی به قضیه نگاه کنیم که موضوع سیاسی میشه و برای فروم خوب نیست ربات ف ی ل ت ر کننده مخابرات فروم رو شکار میکنه... ولی ما روی صحبتمون با ایرانسله... این همه واسه تبلیغات هزینه میکنه یکم رو کیفیت شبکه ش کار کنه. من تا حالا جز چندین مورد استثنایی موفق نشدم واسه دوستم که ایرانسل داره sms بفرستم. همین الان هم یه sms تو outbox موبایلم گیر کرده و هر چند ثانیه send میکنم و error میده.

صفحه 6 از 14 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •