اذهان عمومی که تخریب شده هست. هدف من شفاف سازی بود... میخواستم بگم ایرانسل هم تو زرد از آب در اومده حواستون باشه.
اذهان عمومی که تخریب شده هست. هدف من شفاف سازی بود... میخواستم بگم ایرانسل هم تو زرد از آب در اومده حواستون باشه.
تاييد ميشه
محمد جان متاسفانه فعاليت اين شركت بايد همون اول لغو مي شد!
شايد وجود همچين شركتي عجيب باشه اما عجيب تر از اون ادامه كار اين شركت با وجود همه نارضايتي هاست
كه واقعا جاي سوال داره!
محمد جان بابت مطالبت ممنونم.
من اون موقع كه گفتم(usfarshad با) بعضي ها نون خور ايرانسلند و بوش درآمده ميگفتند نه... تازه بندم كردم![]()
درست فهميدي...دولت ما ربطي به مردم نداره كار خودش رو ميكنه
مشكل دوستان ما ظاهر بيني است ...
از روی این فروم که نمیشه قضاوت کرد !
الان اکثر کسایی که میان توی این تاپیک پست منفی میدن، کسایی هستن که از ایرانسل ناراضی هستن، توی همین فروم حدود 200-300 نفر ایرانسل دارن ولی به جز چند نفر کسی به این شکل اعتراض نکرده
من از خوندن این حرف شما تا 5 دقیقه داشتم همینطوری تعجب میکردم ! (لحن حرف زدنتون جوریه که انگار خودتون ایرانسل ندارین و فقط تایید میکنید!)
اگه بخوایم آمار بگیریم، مردم از 99 درصد شرکت های توی ایران ناراضی هستن، از شرکت های دولتی بگیر (سردسته ها) تا بقالی و سبزی فروشی سرکوچه !
یه سوال:
چرا؟!
اكثر حرفهاي پست اول تاييد ميشه
واقعا براي خودمون متاسفم............
تمام حرفهای جناب ( M.etallic.A ) صحیح است و بشدتت تایید میشود
البته نظر هر كس براي خودش محترمه ولي به نظر من تا وقتي كه شما دارين تو ايران زندگي ميكنيد
اين طور حرف زدن واقعا مسخرس . انگار شما تا حالا جاي ديگه اي زندگي ميكرديد و يه دفعه اومديد ايران !
ايرانسل مشكلاتي داره و البته اين طور كه شما ها ميگيد اصلا نيست .شهر به شهر هم فرق ميكنه و لي در كل من شخصا راضيم و حاضر نيستم عوضش كنم .
حالا يه سوال :
فرض كنيد ايرانسل بخواد يه اپراتور فوق العاده بشه به طوريكه همه راضي باشن . يعني هيچ كس ديگه حاضر نباشه دولتي بگيره .
فكر ميكنيد چنين چيزي ممكنه !!؟؟؟؟؟
مگه نه اينكه MTN اولش ميخواسته شبكش رو ماهواره اي پياده كنه و لي مجبورش كردن كه از زير ساخته خودشون استفاده كنه !؟
رقابت و اقتصاد آزاد اينجا بي معني . يعني هر كاري ميكنن كه منافع خودشون رو از دست ندن و اين اصل اساسي اين سيستم و اين اقتصاد هست و ......
ولي با همه اين اوصاف من از ايرانسل رضايت نسبي دارم چون :
-كيفيت صداش بهتره
-SMS هاش سريعتره
-اينترنتش بارها كمكم كرده
-استفاده از خدماتش راحته(همه چي با كد هستش) و بنابراين به دفتر خدمات مشتريكين نيازي نداره كه دوستمون گفتن (شما با يه كد ساده صورت حسابتو ميبيني و ....)
-از E-care به هيچ عنوان نميشه راحت گذشت
-جايي هست كه ميشه باهاش تماس گرفت و جوابگو هستند ممكنه مجبور شي چند دقيقه پشت خط بموني ولي پول يك دقيقه رو ميدي و كار من هم هميشه انجام شده
-و من كم جاهايي نبودم كه آنتن دهيش از دولتي بهتر بوده ولي خوب معلومه كه بايد رو شبكش و پوشش خيلي كار كنه
و ......
خوب البته شايد داستان شما با ايرانسل جوره ديگه اي باشه !
ولي من تا اين لحظه از خريدنش راضيم !
Last edited by brightest; 11-09-2007 at 19:30.
دوستانی که دارن از رقابت ایرانسل و مخابرات حرف میزنن. یه نکته ای رو گوشزد کنم که شرکت ایرانسل 51 درصد سهامش ماله مخابراته.
والا پست مثبت بیشتر بوده تا حالا...
چون مردم از 99 درصد شرکتها ناراضی هستن پس از ایرانسل هم ناراضی باشن کی به کیه... اصلا رضایت مردم چه اهمیتی داره ؟ اگه بخوایم اونطوری کلی به قضیه نگاه کنیم که موضوع سیاسی میشه و برای فروم خوب نیست ربات ف ی ل ت ر کننده مخابرات فروم رو شکار میکنه... ولی ما روی صحبتمون با ایرانسله... این همه واسه تبلیغات هزینه میکنه یکم رو کیفیت شبکه ش کار کنه. من تا حالا جز چندین مورد استثنایی موفق نشدم واسه دوستم که ایرانسل داره sms بفرستم. همین الان هم یه sms تو outbox موبایلم گیر کرده و هر چند ثانیه send میکنم و error میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)