نرم افزار کاملا درست است ولی محسوس نبودن... نشانه ی سبک بودن سیستم عامل است که یک مزیت حساب میشه![]()
نرم افزار کاملا درست است ولی محسوس نبودن... نشانه ی سبک بودن سیستم عامل است که یک مزیت حساب میشه![]()
.... Asus P535
گوشی یکی از دوستانم
نوکیا 7370
141 امتیاز
واقعا کند هست![]()
گوشی شما باید پاکت پی سی باشه که اینقدر قدرت داره...تبریک میگم...مبارک باشه![]()
بله PPC هست قابل نداره![]()
Nokia N80 = 265
با توجه به jar بودن برنامه به نظر ميرسد قابليت آن زياد نباشد
با توجه به نوع تست به نظر مي رسد اندازه LCD خيلي تاثير داشته باشد
با توجه به اينكه N80 داراي فشرده ترين LCD است طبيعي به نظر مي رسد كه نتيچه اين تست خيلي غير واقعي شده است
شايد اين نرم افزار براي تعيين perfomance گوشي مناسب باشد ولي نه براي تعيين قدرت پردازنده آن.
دوستان مطمئن باشید که این برنامه نتیجه درستی نشون نمیده من دوتا گوشی نوکیا دارم 6630 و 6120 کلاسیک:
CPU 6630 = ARM 9 227MHz
CPU 6120 Classic = ARM 11 375 Hz
جالبه که 6630 امتیاز 630 رو آورد و 6120 با این CPU که قویترین CPU رو تو گوشی های نوکیا داره فقط 590 امتیاز آورده، یه نکته جالب اینه که 6630 اندازه LCD = 176*208 هستش و چهارتا خط رشم میشه و وقتی توپ به آخر میرسه تست تموم میشه، در حلیکه 6120 اندازه LCD = 240*320 هستش و نزدیک 10 شایدم بیشتر خط رسم میکنه و بازم توپ باید به آخرین خط برسه....!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه توصیه به سایت JBENCHMARK حتما یه سری بزنید هم برنامه تست معتبر تری داره هم خودش اکثر گوشیهای موجود رو با معرفی مشخصات دقیق CPU تست کرده...
این سایتی که گفتی نرم افزارش برای نشون دادن میزان قدرت سی پی یو باید به اینترنت وصل بشه که هزینه داره ولی ایرانسلی ها شاید جمعه ها بتونند تستش کنند...
ولی من باز هم به همین نرم افزار اطمینان دارم چون گوشی 6630 احتمالا توان پردازش سه بعدی نداره برای همین در پردازش دو بعدی امتیاز بالاتری آورده در ضمن تست گوشی به تعداد خط های درون صفحه کار نداره و نرم افزار فریم رو اندازه گیری می کنه نه تعداد خط ها رو.
در ضمن کارایی گوشی فقط به پردازنده نیست بلکه به میزان رم و سرعت بین پردازنده و رم هم بستگی داره.
Last edited by labkhand; 04-11-2007 at 22:11.
RAM 6630 = 32 Meg, Free 7 Meg
RAM 6120 = 64 Meg, Free 20 Meg
یه چیز دیگه برنامه ی JbenchMark Net که واسه ی تست سرعت انتقال دیتاس احتیاج به شبکه داره، تو اون سایت میتونین خودتون درخواست یه برنامه کنین که چیارو تست کنه، سایت همون موقع میسازه به آدرس میلتون میفرسته...
در ضمن من Details تستارو هم دیدم در همه ی موارد 6630 بالاتر بود...!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)