ببینین من کاور اصلی بازی رو ندارم میدونم کرک کردن بازی روش داشت دوم هم یه سوال بازی حتما نسخه اصلی رو هم میخواد؟؟؟
ببینین من کاور اصلی بازی رو ندارم میدونم کرک کردن بازی روش داشت دوم هم یه سوال بازی حتما نسخه اصلی رو هم میخواد؟؟؟
جواب سوال اول - برای کرک بازی کافی هست که پوشه کرک RetailExe رو به محل نصب بازی کپی کنید.
جواب سوال دوم - Command & Conquer 3 Kane's Wrath برای نصب احتیاج به نسخه اصلی نداره ولی برای اجرا احتیاج به نسخه اصلی داره.
پوشه های نصب نسخه اصلی و نسخه تکمیلی جدا از هم هست.
من tiberium wars سه سی دی رو دارم هنوز نرفتم kane warth رو بخرم می خوام ببینم که من با مشکل بر می خورم یا نه؟؟؟
نه مشکلی نخواهد بود منم همون داشتم و راحت نصب شد
کسی میخواد انلاین بازی کنیم
البته میدونم جاش اینجا نیست و اگه کسی باشه برای بازی
با ایمیل قرار میزاریم
در ضمن من kane warth رو میگم
اي بابا tiberium wars واسه من 2 تا DVD بود كه خيلي بيشتر از 3 تا CD ميشه حالا يا سر من كلاه گذاشتن يا مال شما يه چيزي مثلا دمو كم داره
دوستان عزیز! اصل بازی Command & Conquer 3: Tiberium Wars در یک DVD به سایز 8.5 گیگ ارایه شده که نسخه های کپی اون برای راحتی به صورت دو DVD به سایز 4.5 گیگ در اومده.
همچنین اصل بازی Command & Conquer 3: Kane's Wrath هم در یک DVD به سایز 8.5 گیگ ارایه شده که نسخه های کپی اون برای راحتی به صورت دو DVD به سایز 4.5 گیگ در اومده.
برای کمتر شدن DVD, نسخه یک DVD به سایز 4.5 گیگ هم موجوده که فایلهای مربوط به زبانهای غیر از انگلیسی از DVD بازی حذف شده.
نکته: Command & Conquer 3 Kane's Wrath برای نصب احتیاج به نسخه اصلی نداره ولی برای اجرا احتیاج به نسخه اصلی داره.
پوشه های نصب نسخه اصلی و نسخه تکمیلی جدا از هم هست.
Last edited by havas_1980; 08-04-2008 at 18:00. دليل: اصلاح اطلاعات
من که خیلی دلم میخواد اما نمیشه
یک بار خیلی تلاش کردم اما نشد اخه شماره سریال میخواد که پیدا نکردم
فقط با نسخه اصلیش میشه انلاین بازی کرد![]()
در نسخه 3 تا cd فیلمها رو حذف کردن اما بازیش کامله
زمان نصب همم طولانی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)