یه سری آمار و اطلاعات
تعداد بازیهای انجام داده اینتر در سری آ : 2468
تعداد بازیهای برده : 1206
تعداد بازیهای مساوی كرده : 707
تعداد بازیهای باخت داده : 555
تعداد گلهای زده : 4130
تعداد گلهای خورده :2546
یه سری آمار و اطلاعات
تعداد بازیهای انجام داده اینتر در سری آ : 2468
تعداد بازیهای برده : 1206
تعداد بازیهای مساوی كرده : 707
تعداد بازیهای باخت داده : 555
تعداد گلهای زده : 4130
تعداد گلهای خورده :2546
من عاشق اینتر هستم از بچگی ولی از مانچینی خیلی بدم می یاد تولدو و آدریانو رو نیمکت نشین کرده اون سزار ذیقی رو گذاشته دروازه به نظرم هیچی از فوتبال نمی دونه رکوبا هم قرضی داد رفت شانس آوردیم آدریانو موند می خواست با اونم اینکار رو کنه
مربی اینتر فقط باید فابیو کاپلو باشه
این 2 سال هم شانسی قهرمان شد البته خودم واقعا خوشحال شدم چون همیشه بهترین بازیکنای دنیا رو داره ولی مربی ... یونتوس پارسال نبود میلان هم آماده نبود تازه امتیاز منفی هم داشت
به هر حال به نظرم مانچینی هنری نکرد که پارسال اینتر رو قهرمان کرد چون این تیم رو به هر کی بدن با اختلاف 3 و 4 گل باید هر تیمی رو بزنه نه اینکه با لیورنو مساوی کنه
خدا کنه مورینیو بیاد اینترتا اونجایی که خبر دارم باشگاه اینتر هم به مورینیو پیشنهاد داده.
با بعضی از قسمتهای حرفت موافقم ولی مانچینی هم اینقدر بیخود نیست ضمن اینکه کاپلو فقط مربی هست که تیماش فقط نتیجه میگیرن این چند تا تیم اخری که مربی کرده کدوم زیبا فوتبال بازی میکردن ولی تیمای مانچو فوتبال زیبایی بازی میکنند الته منم خیلی عصبانی هستم به خاطر رکوبا یه زمانی با میری بهترین مهاجمای سری آ بودند یاد ان روز های خوب با پایان بدش(روز اخر به لاتزیو باختیم) بخیر
خدائیش تولدو حقش نیست رو نیمکت بشینه هر کسی بازی با بارسا رو دیده باشه با من موافقه که درسته 4 تا گل خورد ولی اگه نبود 2 رقمی می شدیم بازی با والنسیا که 2-1 باختیم برگشت جام قهرمانا یادتون هست 4 سال پیش 3 تا تک به تک رو پشت سر هم گرفت البته آخریش یه شوت محکم تو کنج دروازه یودکه بعدش با دی بیاجو درگیر شد یا یورو 2000 که یه تنه ایتالیا رو برد فینال هیچ وقت بازی با هلند رو تو اون جام فراموش نمی کنم نمی دونم چیش از الیور کان کمتره که با عصا وایمیسه دروازه و همش گل سوتی می خوره
تجربه تولدو خیلی زیاده الانشم جز 5 تا گلر جهان می تونه باشه اگه بهش میدون بده که بخاطر لج بازی اینکار رو نمی کنه نمی خوام اینجوری در اثر کم لطفی از فوتبال خداحافظی کنه
کاپلو هر جا رفته اون تیم رو قهرمان کرده من خیلی قبولش دارم شاید قشنگ بازی نکنه تیمش ولی نتیجه رو می گیره
اگه مورینیو هم بیاد خوبه فقط این مانچینی بره با این شاهکاراش بازی سوپر جام رو راحت می تونستیم تو زمین خودمون ببریم ولی با اون تر کیبی که گذاشته بود قدرت اینتر رو نصف کرد
این ترکیب رویایی اینتر هست
تولدو
ماتراتزی و ساموئل دفاع های میانی
خاویر زانتی دفاع راست
دفاع چپ گرسو رو داشتیم که متاسفانه به لطف مانچو از دستش دادیم حالا چیوو که پست تخصیصیش نیست
هافبک چپ سولاری
هافبک راست فیگو
هافبک های میانی ویرا و استانکویچ
مهاجمان آریانو و ابرهیموویچ یا کرسپو
البته جای یه هافبک خلاق تو تیم خالیه مثلا اگه بالاک بیاد که امکانش هست استانکویچ می ره چپ وایمیسه و بالاک با ویرا چی می شه؟
حالش رو ببرید اون وقت ما نچینی میاد سزار داکور کوردوبا کامبیاسو مایکون و ... رو فیکس می کنه حال روز تیم این می شه
Last edited by Ali Pacino; 24-09-2007 at 17:21.
کاملا موافقم ولی نتایج فصل پیش مانچو کاملا درخشان بود چه تیمی تا حالا این همه امتیاز گرفته بود تا مرز سه رقمی پیش رفتیم اگه دقت کرده بودند وبه رم نمیباختن هم امتیاز ها سه رقمی میشد هم فصل بدون شکست میشد ولی حیف این فصلم که گند زده آبروی اینتر رو برده خودمم کاپلو رو خیلی قبول داره ومطوئنم که اگه همین حالا بیاد اینتر اسکتورو به راحتی میبره و توی لیگ قهرمانان حرف اول رو میزنه ولی از مورینیو اصلا خوشم نمیاد اگه قراره عوض بشه (که با این نتایج احتمالا عوض میشه) امیدوارم کاپلو بیاد که حداقل جام ببریم
با حرفت موافقم و منکر خوب نتیجه گرفتن فصل پیشش نبودم ولی همون طوری که گفتم یوونتوس نبود میلان تو سری A روزای خوبی رو نداشت اول فصلم امتیاز منفی داشت پس با این تفاسیر کار شاخی نکرده مهم قهرمانی بود که به لطف بچه ها شدیم حالا فرقی نمی کرد با 100 امتیاز یا با 70 تا یا حالا با هر امتیازی
اینتر رو با این بازیکنا به کاپلو بدن به هر تیمی می تونه 3 یا 4 تا بزنه البته اگه اون تیم بارسا نباشه!
البته بارسا هم می زنه ولی 4 تا بزنه 3 تا هم می خورهواقعا حیفه با این بازیکنا قهرمان اروپا نشه آخرین بار 1964 قهرمان شدیم ولی پارسال از والنسیا باختیم یعنی تیمی که همیشه گربه سیاهش بودیم 2 بار تو اروپا حذفش کردیم 1 بارم تو یوفا حالا تا دوباره گندش در نیومده باید موراتی مانچو رو بپیچونه چون اصلا در سطح اینتر نیست همون لاتزیو و فیورنتینا به دردش می خوره آخه مربی که 2 تا سزار برزیلی که بازیکنای درجه 3 هستن رو می زاره فیکس اینتر بدرد نیمکت پارک می خوره نه اینتر
دستیار اریکسون از این بهتر نمی شه دیگه
![]()
Last edited by Ali Pacino; 24-09-2007 at 23:02.
کاپلو به درد نمی خوره . من از تیم بازی قشنگ می خوام . از سبک بازی تیم های کاپلو حالم بهم می خوره.
اسامی تیم منتخب هفته چهارم توسط سایت گل اعلام شد
در این هفته هم اینتر که در خانه اودینزه به تساوی ۲ بر ۲ رسید دو نماینده در ترکیب اصلی این تیم دارد همچون هفته های قبل
خولیو سزار (اینتر) - زاپاتا (اودینزه) - زاکاردو (پالرمو) - تالامونتی (آتالانتا) - گالانته (لیورنو)
پیرلو (میلان) - مورونه (پارما) - مایلیاچیو (پالرمو) - دی ناتاله (اودینزه) - توتی (رم) - ابراهمویچ (اینتر)
خولیو سزار= علا رقم گل خوردن زود هنگام در دقیقه ۱ هیچ چیز از این دروازبان شوت گیر کم نشد
ابراهمویچ= فوق ستاره بدون فروغ خط حمله نراتزوری ها که موفق شد هر دو گل بازی برابر تیم
اوینزه را به ثمر برساند در مجموع از ۷ گل اینتر ۴ گل آن به نام زلاتان ابراهمویچ ثبت شده است.
================================================== ==========
موراتی: از اینتر عصبانی نیستم(يعني فكر خوزه رو از سرتون بيرون كنيد!!)
ماسیمو موراتی مالک ثروتمند باشگاه اینتر میلان پس از تساوی ۲ بر ۲ تیمش مقابل لیورنو در شب
گذشته در چهارچوب مسابقات سری آ (کالچیوو) گفت= برای قضاوت کردن هنوز خیلی زود است.
به نقل از سایت گاتزا اسپورت ماسیمو موراتی گفت= من از نتیجه کسب شده مقابل لیورنو اصلا
عصبانی نیستم ولی این مسئله دلیل بر این نیست که نباید به نقاط ضعف تیم بی توجه بود.
ما باید به خوبی روی این نقاط ضعف مطالعه کنیم و در صدد برطرف کردن آنها باشیم هم اکنون هم
قصد ندارم در خصوص عملکرد تیم و مربی آن قضاوت کنم زیرا قضاوت کردن در این خصوص خیلی
زود است و ما به زمان بیشتری احتیاج داریم تا خود را به اثبات برسانیم.
================================================== =========
خولیو سزار: اینتر روی اشتباهات خود مطالعه می کند(بعد از هر ناكامي اينو ميگن)
خولیو سزار بازیکن مطرح تیم اینتر میلان ایتالیا در مصاحبه ای بعد از بازی با لیورنو با شبکه اسکای
ایتالیا گفت= هر روز روی اشتباهات تیم در مسابقه مقابل فنرباغچه در چهارچوب مسابقات لیگ
قهرمانان اروپا مطالعه می کنیم.
به نقل از سایت رسمی اینتر= خولیو سزار دروازبان تیم اینتر گفت= هر روزی ما بهتر از روز قبل
می شویم و روز اشتباهات تیمی خود در مسابقات اخیر به ویژه در بازی مقابل فنرباغچه مطالعه
می کنیم تا در مسابقات بعدی با قدرت بیشتری مقابل حریف ظاهر شویم اشتباهات ما مقابل تیم
فنرباغچه بسیار زیاد بود و این موضوع است که از دید مربی تیم پنهان نمانده است و فکر می کنم
تیم ما در مسابقات بعدی در سطح بالاتری از نظر تکنیکی و تاکتیکی ظاهر خواهد شد.
================================================== ========
اينتر، كارواليو را زير نظر گرفته است
مقامات باشگاه اینتر میلان ريكاردو كارواليو، مدافع چلسي را زير نظر گرفتهاند
كارواليو، مليپوش پرتغالي به پيروي از خوزه مورينيو باشگاه پورتو را به مقصد استمفوردبريج ترك كرد و با توجه به اينكه مورينيو از چلسي رفته است، اين احتمال ميرود كه اين بازيكن دنبال سرمربي محبوبش برود و از آبيها جدا شود.
بر همين اساس نراتزوريها خود را آماده كردهاند تا از ناآراميهاي اخير چلسي نهايت بهره را ببرند و كارواليو را به ميلان بياورند.