سلام
من تو اون قسمتی گیر کردم که باید 3 تا کلید برای اون گاو صندق داخل بیمارستان پیدا کنم ولی من 2 تا بیشتر پیدا نکردم اون یکی کلید کجاست
یکی از کلیدها بالای کمد بود..یکی زیر تخت یکی از بیمارها ...اون یکی کجاست
تازه یک درب هست که با کارت باز میشه
سلام
من تو اون قسمتی گیر کردم که باید 3 تا کلید برای اون گاو صندق داخل بیمارستان پیدا کنم ولی من 2 تا بیشتر پیدا نکردم اون یکی کلید کجاست
یکی از کلیدها بالای کمد بود..یکی زیر تخت یکی از بیمارها ...اون یکی کجاست
تازه یک درب هست که با کارت باز میشه
سلام من تو نسخه 2 این بازی گیر کردم اونجایی که بعد از دختر پسره اولی میری تو یک خونه که توش پارتی هست بعد از شیشه می روی تو طبقه دوم بعد یک دختره می آید می گوید دوست پسرم رو کشتن و خونی هست اونجا باید چی کار کنم رفتم 2 تا کلید پیدا کردم به هیچ دری هم نمی خوره بعد نمی دونم اون دره کامپیوتری رو چه جوری باز کنم و اون قابسندوق رو تو اون اتاقه هم سیو کردم لطفا کمک
سلام من هم اين بازي رو انجام دادم ولي توي بيمارستان 1 در هست كه رمز ميخواد كي رمزشو بلده لطفا بگيد
عزیزم کد در اینه 0108نوشته شده توسط alireza_goodboy_20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من تو نسخه 2 این بازی گیر کردم اونجایی که بعد از دختر پسره اولی میری تو یک خونه که توش پارتی هست بعد از شیشه می روی تو طبقه دوم بعد یک دختره می آید می گوید دوست پسرم رو کشتن و خونی هست اونجا باید چی کار کنم رفتم 2 تا کلید پیدا کردم به هیچ دری هم نمی خوره بعد نمی دونم اون دره کامپیوتری رو چه جوری باز کنم و اون قابسندوق رو تو اون اتاقه هم سیو کردم لطفا کمک
براي ديدن اون كد بايد بعد از وارد شدن از پنجره با زدن كليد تب كيبورد كنترل دختره را در دست بگيريد و روي ميزي كه يك چراغ مطالعه روش هست را با او ببينيد تا كد روي ميز رو بخونه و شما باهاش تفنگي رو كه در سالن بيليارد داخل يك گاوصندوق رمزدار هست به دست بياريد ....
راستي براي رفتن به سالن بيليارد بايد شيشه يكي از درهاي اون راهرو را بشكنيد ، ته راهرو بود فكر كنم !
مجکر دوست من راستی من مال پی اس تو رو دارم خودم می دونم با چه دکمه ای درست می شود ناراحت نشی با لحن بدی گفتم ببخشید ولی خیلی مجکرم اگه جایی دیگر گیر کردم از شما کمک می خواهم مجکر دوست من
من پشت يه دري گير کردم که دوتا کارت ورود مي خواد يکيش پيش تخت يه بيمار بود اون يکي کجاست ؟
اينم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by moslem.b; 27-10-2007 at 17:06.
او بله من هم همین جا گیر کردم یه در هست تو بیمارستان دو تا کارت می خواهد ولی ما یک دونه داریم نمی دونیم باید چی کار کنیم کسی نبود راستی تو نسخه دو الوووووووووووو
<p></p>نوشته شده توسط adame_haji
به نقل از adame_haji
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)