تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 25 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 247

نام تاپيک: ObsCure II

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض یکی جوابه منو بده

سلام
    من تو اون قسمتی گیر کردم که باید 3 تا کلید برای اون گاو صندق داخل بیمارستان پیدا کنم ولی من 2 تا بیشتر پیدا نکردم اون یکی کلید کجاست
    یکی از کلیدها بالای کمد بود..یکی زیر تخت یکی از بیمارها ...اون یکی کجاست

تازه یک درب هست که با کارت باز میشه

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

4 سلام

سلام من تو نسخه 2 این بازی گیر کردم اونجایی که بعد از دختر پسره اولی میری تو یک خونه که توش پارتی هست بعد از شیشه می روی تو طبقه دوم بعد یک دختره می آید می گوید دوست پسرم رو کشتن و خونی هست اونجا باید چی کار کنم رفتم 2 تا کلید پیدا کردم به هیچ دری هم نمی خوره بعد نمی دونم اون دره کامپیوتری رو چه جوری باز کنم و اون قابسندوق رو تو اون اتاقه هم سیو کردم لطفا کمک

داره خودمونی میشه alireza_goodboy_20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام من هم اين بازي رو انجام دادم ولي توي بيمارستان 1 در هست كه رمز ميخواد كي رمزشو بلده لطفا بگيد

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام من هم اين بازي رو انجام دادم ولي توي بيمارستان 1 در هست كه رمز ميخواد كي رمزشو بلده لطفا بگيد
    عزیزم کد در اینه 0108

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

سلام من تو نسخه 2 این بازی گیر کردم اونجایی که بعد از دختر پسره اولی میری تو یک خونه که توش پارتی هست بعد از شیشه می روی تو طبقه دوم بعد یک دختره می آید می گوید دوست پسرم رو کشتن و خونی هست اونجا باید چی کار کنم رفتم 2 تا کلید پیدا کردم به هیچ دری هم نمی خوره بعد نمی دونم اون دره کامپیوتری رو چه جوری باز کنم و اون قابسندوق رو تو اون اتاقه هم سیو کردم لطفا کمک

براي ديدن اون كد بايد بعد از وارد شدن از پنجره با زدن كليد تب كيبورد كنترل دختره را در دست بگيريد و روي ميزي كه يك چراغ مطالعه روش هست را با او ببينيد تا كد روي ميز رو بخونه و شما باهاش تفنگي رو كه در سالن بيليارد داخل يك گاوصندوق رمزدار هست به دست بياريد ....

راستي براي رفتن به سالن بيليارد بايد شيشه يكي از درهاي اون راهرو را بشكنيد ، ته راهرو بود فكر كنم !

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

6 سلام

براي ديدن اون كد بايد بعد از وارد شدن از پنجره با زدن كليد تب كيبورد كنترل دختره را در دست بگيريد و روي ميزي كه يك چراغ مطالعه روش هست را با او ببينيد تا كد روي ميز رو بخونه و شما باهاش تفنگي رو كه در سالن بيليارد داخل يك گاوصندوق رمزدار هست به دست بياريد ....

راستي براي رفتن به سالن بيليارد بايد شيشه يكي از درهاي اون راهرو را بشكنيد ، ته راهرو بود فكر كنم !

مجکر دوست من راستی من مال پی اس تو رو دارم خودم می دونم با چه دکمه ای درست می شود ناراحت نشی با لحن بدی گفتم ببخشید ولی خیلی مجکرم اگه جایی دیگر گیر کردم از شما کمک می خواهم مجکر دوست من

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من پشت يه دري گير کردم که دوتا کارت ورود مي خواد يکيش پيش تخت يه بيمار بود اون يکي کجاست ؟
    اينم عکسش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by moslem.b; 27-10-2007 at 17:06.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

3 سلام

من پشت يه دري گير کردم که دوتا کارت ورود مي خواد يکيش پيش تخت يه بيمار بود اون يکي کجاست ؟
    اينم عکسش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

او بله من هم همین جا گیر کردم یه در هست تو بیمارستان دو تا کارت می خواهد ولی ما یک دونه داریم نمی دونیم باید چی کار کنیم کسی نبود راستی تو نسخه دو الوووووووووووو

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

<p>
    نقل قول نوشته شده توسط adame_haji
    <p>ببین یادت هست وقتی سکانس بیمارستان میخواست شروع بشه . دختره و پسره با هم از توی پنجره اومدن توی بیمارستتان و با دوستشون از طریق بیسیم صحبت کردن ؟</p>
    <p>میری همون جا یه در هست یه چوب گلف در و میشکنی و میری تو و کارتو بر میداری . </p>
    <p>بعد یه کارتو بده دوستت و یکیشم دست خودت . بعد با هم دیگه کارتو میکشید . </p>
    <p>&nbsp;</p>
    <p>یا علی
    </p>

به نقل از adame_haji

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط adame_haji
    ببين يادت هست وقتي سکانس بيمارستان ميخواست شروع بشه . دختره و پسره با هم از توي پنجره اومدن توي بيمارستتان و با دوستشون از طريق بيسيم صحبت کردن ؟
    ميري همون جا يه در هست يه چوب گلف در و ميشکني و ميري تو و کارتو بر ميداري .
    بعد يه کارتو بده دوستت و يکيشم دست خودت . بعد با هم ديگه کارتو ميکشيد .

به نقل از adame_haji

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •