مگه قرار نشده بازی فینال تک بازی باشه توی یه کشور دیگه؟مثل اروپادر ضمن فکر کنم اگر سپاهان بیاد فینال بازی برگشت فینال در اصفهان باشه
مگه قرار نشده بازی فینال تک بازی باشه توی یه کشور دیگه؟مثل اروپادر ضمن فکر کنم اگر سپاهان بیاد فینال بازی برگشت فینال در اصفهان باشه
من که همچین چیزی نشنیدم
مهاجم تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: با وجود اینکه دو بار موفق شدم دروازه تیم الوحده را باز کنم اما از عملکردم در این دیدار راضی نیستم.
به گزارش خبرنگار مهر، محمود کریمی که پس از پیروزی 3 بریک تیمش برابر الوحده امارات درجمع خبرنگاران سخن می گفت، ضمن بیان مطلب فوق افزود: به عنوان مهاجم وظیفه ام گلزنی است اما در این دیدار به خاطر اینکه چند توپ را به راحتی از دست دادم و نتوانستم از دو موقعیت مسلم گلزنی استفاده کنم، از عملکردم راضی نیستم.
وی اضافه کرد: در این دیداربازیکنان سپاهان عملکرد بسیارخوبی را ازخود به نمایش گذاشتند اما ای کاش در این دیدار آن یک گل هم وارد دروازه ما نمی شد.
مهاجم تیم فوتبال سپاهان اصفهان همچنین تاکید کرد: دربازی برگشت برای پیروزی به میدان می رویم و امیدوارم گلی که دراین دیدار دریافت کردیم دربازی آینده برایمان دردسرساز نشود.
کریمی درپایان گفت: سپاهان 90 دقیقه تیم برترمیدان بود اما تیم الوحده آمده بود تا با حاشیه سازی نتیجه مد نظرش را کسب کند و چیزخاصی را در این دیدار از خود به نمایش نگذاشت
مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان گفت: در ابتدای فصل برنامه خود را به نحوی تدوین کردیم که در لیگ قهرمانان آسیا به عنوان قهرمانی دست یابیم.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا ساکت که پس از پیروزی تیمش برابر الوحده امارات درجمع خبرنگاران سخن می گفت، ضمن بیان مطلب فوق افزود: به جز 5 دقیقه ابتدایی نیمه دوم، در سایر دقایق بازیکنان سپاهان بر روند حرکتی بازی مسلط بودند اما الوحده با دفاع فشرده به دنبال ضد حمله بود و عملا چیز خاصی برای ارائه نداشت.
وی ادامه داد: خوشحالم بازیکنان تیم فوتبال سپاهان با یک بازی روان و منطقی آنچه مربیان خواسته بودند در اکثر دقایقی بازی در زمین پیاده کردند.
مدیرعامل باشگاه سپاهان همچنین تاکید کرد: با این پیروزی گام بلندی را برای قهرمانی و فینالیست شدن برداشتیم اما بازی برگشتی وجود دارد و در آن بازی تیم حریف را دست کم نخواهیم گرفت.
وی اضافه کرد: دفاع الوحده در دیدار برگشت همانند این مسابقه فشرده نخواهد بود که این موضوع به بازیکنان ما اجازه می دهد راحت تر دروازه آنها را با خطر مواجه سازیم.
وی خاطرنشان کرد: خدا را شاکرم و از مردم که در شب شهادت حضرت علی (ع) با رعایت حرمت این ایام حضور گسترده ای در ورزشگاه داشتند متشکرم. البته اگر این دیدار در ورزشگاه نقش جهان برگزار می شد 75 هزار تماشاگر به ورزشگاه می آمدند و یک حماسه بزرگ ملی را رقم می زدند ولی ورزشگاه فولاد شهر 35 هزار نفر بیشتر گنجایش ندارد.
ساکت افزود: تلخ ترین صحنه این دیدار پرتاب نارنجک توسط یک تماشاگرنما به وسط زمین مسابقه بودزیرا 35 هزار نفر همه مسائل را رعایت کردند اما یک نفر تمام آنها را زیر سئوال برد. مطمئنا Afc ضمن برخورد با ما، باشگاه را هم جریمه خواهد کرد که این موضوع تاسف بار است.
وی خاطرنشان کرد: قبل از مسابقه بازیکنان تیم را نسبت به جوسازی حریف کاملا توجیه کرده بودیم اما الوحده ای ها دراین دیدار روش نوینی را برای تخریب روحیه و جو سازی ارائه کردند.
عضو هیات رئیسه سازمان لیگ برتر دراین مورد اضافه کرد: پیش از آغاز مسابقه، دروازه بان آنها بدون هیچ دلیل خاصی جنگ روانی را شروع کرد اما پختگی بازیکنان تیم باعث شد اسیر حاشیه ها نشوند. البته همین مسئله در 5 دقیقه ابتدایی مسابقه روی داور تاثیر منفی گذاشته بود تا او در چند صحنه خطای بازیکنان حریف را اعلام نکند.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا سپاهان می تواند قهرمان لیگ قهرمانان آسیا شود، گفت: از ابتدای فصل برنامه خود را به نحوی تدوین کردیم که در این رقابت ها قهرمان شویم. باتوجه به پتانسیل تیم برای ما محرز بود می توانیم به فینال برسیم.
مدیرعامل باشگاه سپاهان اظهارداشت: با توجه به این پیروزی و نتیجه ای که اوراوا ردز ژاپن برابر سئونگنام ایلهواچونما کره جنوبی کسب کرده است، فکر می کنم در مرحله بعد مسافر ژاپن خواهیم بود و فینال را با اوراوا ردز برگزار خواهیم کرد.
ساکت درمورد دیدار با استقلال تهران در پایان گفت: بازیکنان سپاهان کاملا آماده اند، ضمن اینکه کادر فنی تیم تعدادی از آنها را در این دیدار به میدان نفرستاد تا با یک برنامه ریزی مناسب دربازی با استقلال از این نفرات برای موفقیت تیم استفاده کند.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: به فکر برتری در این دیدار بودم اما پیش بینی و انتظار پیروزی با این تعداد گل را نداشتم.
به گزارش خبرنگار مهر، لوکا بوناچیچ که پس از پیروزی 3 بر یک تیمش برابر الوحده امارات در جمع خبرنگاران سخن می گفت ضمن بیان مطلب فوق افزود: پیش از بازی می دانستم در این دیدار پیروزی می شویم و تعداد گل های آن برایم ملاک نبود اما مسلما پیش بینی پیروزی با این نتیجه را نمی کردم.
وی ادامه داد: باید به بازیکنانم به علت کسب این پیروزی تبریک بگویم زیرا بازی را خیلی خوب شروع کردند و با اداره آن توانستند در این دیدار پیروز شوند. با احترام به تیم الوحده باید بگویم آنها نتوانستند برابر ما کاری انجام دهند.
سرمربی سپاهان در واکنش به اظهار نظر سرمربی الوحده مبنی بر حرکت غیر ورزشی اش تاکید کرد: من خودم فوتبالیست بودم و منظور سرمربی الوحده را نمی فهمم زیرا در این دیدار کاری نکردم که باعث عصبانیتش شود. نمی توانستیم توپ را در آن صحنه با دست بردارم به همین دلیل مجبور شدم آن را با پا هدایت کنم . ضمن اینکه اگر اشتباهی انجام دادم عذرخواهی می کنم.
وی اضافه کرد: آیا این اتفاق رعایت نکردن اصول فوتبال جوانمردانه بود یا حرکت مسئولان و بازیکنان الوحده که از ابتدای بازی جنگ روانی به راه انداختند و درنهایت باعث شدند بازی با 5 دقیقه تاخیر آغاز شود. آنها آمده بودند برای ما مشکل ایجاد کنند اما ما تیم برتر میدان بودیم و توانستیم الوحده را شکست دهیم.
بوناچیچ همچنین خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط موجود و نتیجه ای که کسب کرده ایم و همچنین اعتماد به نفس بالای بازیکنان تیم، امید زیادی داریم در بازی برگشت نتیجه دلخواه را بدست آورده و به فینال مسابقات صعود کنیم.
وی در پاسخ به اشتباهاتی که دفاع سه نفره سپاهان انجام داد اظهار داشت: ما 70 دقیقه از دفاع 3 نفره استفاده کردیم ولی تنها یکبار و آن هم در صحنه گل دچار اشتباه شدیم.
سرمربی سپاهان در مورد عملکرد داور و اعتراض مسئولان تیم مقابل به این موضوع افزود: برای پیروزی در بازی بعد به امارات می رویم، ضمن اینکه هیچ وقت در مورد داوری صحبت نمی کنم، زیرا Afc داور را انتخاب کرد.
بوناچیچ در پایان درمورد بازی با استقلال گفت: چون به آن بازی فکرمی کردیم و نتیجه آن برای ما مهم بود به چند بازیکن تیم استراحت دادیم، همچنین این موضوع می تواند دلیلی باشد که چرا بازیکنان تیم را در این دیدار تعویض کردیم.
سپاهان با 3 گل الوحده امارات را در بازی رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا شکست داد و به حضور در بازی فینال امیدوار شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، پایگاه خبری فوتبال آسیا در گزارشی کوتاه با اشاره به پیروزی تیم فوتبال سپاهان در دیدار رفت از مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا نوشت :"میزبان با گلهای مهاجم تازه به میدان برگشته خود محمود کریمی در دقایق 11 و 58 دروازه حریف را باز کرد. او در صحنه ای دیگریک پنالتی برای تیمش به ارمغان آورد که محرم نوید کیا در دقیقه 85 آنرا به سومین گل سپاهان تبدیل کرد".
در ادامه این گزارش می آید:"الوحده که سه دقیقه بعد از شروع نیمه دوم توانسته بود با ضربه محمد الشنهی بازی را برای مدت کوتاهی یک بریک کند هرگز نتوانست وضعیت بدست آمده را نگه دارد و سرانجام 3 بریک بازنده شد".
نماینده امارات دقیقه 31 و پس از آنکه یاسرعبدالله از زمین اخراج شد، ده نفره بازی را دنبال کرد.
دیدار برگشت دو تیم سپاهان و الوحده دوم آبان در امارات برگزار خواهد شد.
براي قهرماني سپاهان دعا ميكنيم تا اين اعراب مغرور رو سر جاشون بشونه . تيم در امادگي كامله . اگه امسال قهرمان نشن ديگه هيچي .....
مربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: اینکه تیم فوتبال الوحده را با نتیجه 3 بریک شکست دادیم متضمن صعود ما به دیدار نهایی لیگ قهرمانان آسیا نیست و هنوز باید یک 90 دقیقه دیگر مقابل این تیم در امارات بازی کنیم.
منصور ابراهیم زاده با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بازیکنان ما در دیدار مقابل الوحده شروعی خوبی داشتند که ماحصل آن زدن یک گل در دقایق ابتدایی بازی بود. می دانستیم با فشار روی دروازه الوحده می توانیم برای خود شانس بالای گلزنی خلق کنیم و خیلی خوب از این حربه برای رسیدن به گل استفاده کردیم.
وی ادامه داد: پس از به ثمر رسیدن گل روند خود را حفظ کردیم. ضمن دفاع از گل زده روی دروازه حریف حمله نیز می کردیم. در این بین حدفاصل دقایق آغازین نیمه دوم تا اندازه ای تمرکز بازیکنانمان به هم خورد و با اشتباهات فردی خود به حریف شانس و موقعیت گلزنی دادیم که به دنبال آن یک بار دروازه مان بازشد. در ادامه بازهم به بازی مسلط شدیم و توانستیم به یک گل دیگر دست یابیم تا با فراغ بال خود را مهیای دیدار برگشت کنیم.
مربی تیم فوتبال سپاهان با اشاره به نقاط ضعف تیم فوتبال الوحده گفت: ما می دانستیم تیم الوحده از کناره های زمین و عمق دفاع ضربه پذیر است و بخوبی از این راه برای رسیدن به دروازه این تیم استفاده کردیم.
ابراهیم زاده با اشاره به این نکته که برتری 3 بریک متضمن صعود تیم فوتبال سپاهان به دیدار نهایی نیست، افزود: ما اگر با همان تاکتیک بازی رفت به مصاف الوحده برویم می توانیم در بازی برگشت با پیروزی زمین مسابقه را ترک کنیم. به هیچ عنوان فریب پیروزی در بازی رفت را نمی خوریم و برای کسب نتیجه در بازی برگشت به دیدار الوحده خواهیم رفت که قطعا با میل تهاجمی بالا به دنبال پیروزی خواهد بود.
وی با تشریح شیوه بازی تیمش در دیدار مقابل الوحده امارات گفت: در این بازی با سه دفاع بازی می کردیم تا اینکه در دقایق میانی نیمه دوم تصمیم گرفتیم شیوه بازی خود را تغییر دهیم. در بیشتر زمان بازی در این نیمه با سیستم 1-3-2-4 یا 3-3-4 بازی می کردیم.
مربی تیم فوتبال سپاهان در خصوص دلایل افت این تیم در دقایق آغازین نیمه دوم گفت: فکر می کنم تمرکز تیمی ما در این دقایق به هم خورد و بازیکنان نسبت به جریان بازی بی تفاوت شدند. خوشبختانه پس از دریافت گل تساوی خیلی زود به بازی بازگشتیم و توانستیم نتیجه را به سود خود عوض کنیم. این گل دقت عمل بازیکنان سپاهان را هم بیشتر کرد.
ابراهیم زاده در پاسخ به این پرسش که "آیا فکر می کردید بتوانید الوحده را در اصفهان با سه گل شکست دهید"، گفت: هدف اول ما این بود که گل نخوریم اما زمانی که بازی شروع شد این توانایی را در خود دیدیم که می توانیم به گل هم برسیم. خوشبختانه در جریان بازی اتفاقات هم به سود ما رقم خورد که در نهایت برتری 3 بریک را از آن خود کردیم.
وی در خصوص اخراج مدافع تیم فوتبال الوحده امارات، گفت: اخراج بازیکن الوحده باعث شد تا بازیکنان این تیم بیشتر خود را جمع کنند و با تمرکز به دنبال دفاع باشند تا بازی حداقل با شکست یک برصفر آنها خاتمه یابد. زمانی که گل مساوی را هم وارد دروازه ما کردند با میل تدافعی بالا به دنبال دفاع از دروازه خودی برآمدند اما نتوانستند مقابل حملات ما دوام بیاورند و 2 بار دیگر دروازه شان باز شد.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان پیرامون بازی حساس تیمش مقابل استقلال گفت: برای ما بازی مقابل الوحده هم یک بازی لیگی بود. هیچ وجه تمایزی در بازی های داخلی خود با مسابقات لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا نمی بینم. با همان آمادگی که در مسابقات لیگ قهرمانان به میدان می رویم در لیگ برتر نیز بازی خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: استقلال تیم خوب و پرمهره ای است که از کادر فنی خوبی بهره می برد. اما شاخصه اصلی تیم سپاهان این است که مقابل تیم های بزرگ خوب بازی می کند و مطمئنا برای ادامه روند موفقیت های تیم در لیگ قهرمانان آسیا و بازی های لیگ برتر به کسب پیروزی در این بازی خانگی می اندیشیم.
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال سپاهان اصفهان در ديدار مقابل استقلال تهران در آخرين ثانيه ها تساوي را با پيروزي 2 بر يك عوض كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، نماينده اصفهان در هفته هشتم ليگ برتر ميزبان استقلال تهران بود و در حالي كه بازي تا دقايق پاياني با تساوي يك بر يك در جريان بود، سپاهان در چهارمين دقيقه از وقت هاي تلف شده گل برتري را به ثمر رساند.
ابتدا عبدالوهاب ابولهيل، بازيكن عراقي سپاهان در دقيقه 6 نخستين گل بازي را از داخل محوطه هجده قدم به ثمر رساند تا نيمه نخست با برتري ميزبان خاتمه يابد.
در نيمه دوم بازيكنان استقلال در دقيقه 75 توسط پيروز قرباني، مدافع پيش تاخته خود به گل تساوي دست پيدا كردند و بازي با تساوي يك بر يك در حال اتمام بود؛ اما ابوالهيل در چهارمين دقيقه از وقت هاي تلف شده بار ديگر دروازه طالب لو را گشود تا هر سه امتياز بازي به تيم ميزبان برسد.
استقلال در حالي شكست را پذيرا شد كه هفته آينده دربي تهران را برابر پرسپوليس برگزار مي كند.
سعيد مظفري زاده قضاوت اين ديدار پربرخورد را برعهده داشت و به پولادي، اميرآبادي و مجيدي از استقلال تهران و بنگر و ابوالهيل از سپاهان اخطار داد.
بازيكنان استقلال تهران: وحيد طالب لو، پيروز قرباني، اميرحسين صادقي(45 سان جان اورسويچ)، پژمان منتظري، مهدي اميرآبادي، محمد نوازي، عليرضا منصوريان(63 ميثم منيعي)، مهرداد پولادي، فرهاد مجيدي و علي عليزاده(59 اميدرضا روانخواه)
سرمربي: ناصر حجازي
بازيكنان سپاهان اصفهان: محمد سواري، محسن بنگر، حميد عزيززاده، هادي جعفري، احسان حاج صفي، جابا موجيري، حسين كاظمي(83 فرشاد بهادراني)، محرم نويدكيا، جلال اكبري، عبدالوهاب ابوالهيل و محمود كريمي(76 كبير بولو)
سرمربي: لوكا بوناچيچ
تیم فوتبال سپاهان اصفهان با گل ثانیه های پایانی عبدالوهاب ابوالهیل سه امتیاز با ارزش دیدار با استقلال تهران را کسب کرد.
به گزارش خبرنگارمهر، در آخرین دیدار از هفته هشتم مسابقات فوتبال لیگ برتر امشب تیم فوتبال سپاهان اصفهان موفق شد با دوگل عبدالوهاب ابوالهیل هافبک عراقی خود، با نتیجه 2 بر یک برابر استقلال تهران به برتری دست یابد.
در این دیدارکه به قضاوت سعید مظفری زاده و در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان برگزار شد، ابتدا ابوالهیل در دقیقه 7 گل برتری سپاهان را رقم زد تا نیمه اول با برتری تیم میزبان به پایان برسد.
در نیمه دوم استقلال با به میدان فرستادن روانخواه و منیعی تاحدودی بر فشار حملات خود از دو جناح افزود تا اینکه در دقیقه 74 توسط پیروز قربانی مدافع پیش تاخته خود به گل تساوی دست یابد.
در ادامه بازی سپاهان با چند جابجایی چهره هجومی تری به خود گرفت و در حالی که به نظر می رسید بازی با تساوی به پایان برسد، عبدالوهاب ابوالهیل روی اشتباه مدافعین استقلال و با ضربه ای تماشایی گل برتری تیمش را درون استقلال جای داد تا استقلال سومین شکست فصل جاری خود را در آستانه دیدارمهم هفته نهم مقابل پرسپولیس تجربه کند.
در این دیدار مهدی امیر آبادی و فرهاد مجیدی از استقلال و محسن بنگر از سپاهان کارت زرد دریافت کردند.
با این پیروزی سپاهان اصفهان 16 امتیازی شد تا به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به تیم صباباتری در مکان دوم جدول قرار بگیرد. این در حالی که سپاهان دو بازی کمتر از سایر مدعیان انجام داده است. تیم استقلال هم با 9 امتیاز همچنان در رده نهم باقی ماند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)