ممنونم دوستان Mdic رو نصب کردم , ۱۶۰ تا از دیکشنری های بابیلون رو دونه به دونه تبدیل کردم و دونه به دونه Add کردم...دیکشنری عالی ای شده (^_^) بازم ممنون.
ممنونم دوستان Mdic رو نصب کردم , ۱۶۰ تا از دیکشنری های بابیلون رو دونه به دونه تبدیل کردم و دونه به دونه Add کردم...دیکشنری عالی ای شده (^_^) بازم ممنون.
(--- صرفا یک پیشنهاد---)
البته با خودتون هست ولی اصولا این کار باعث کاهش در کارایی و کاربردی سیستم می شه اون مقدار سورس کلمه واقعا فکر نکنم نیاز باشه!
(--- مانند بحثی که در تاپیک نوکیا بود که از سیمبین باگ گرفتن عزیزان که بیشتر از بیست تم رو نشون نمی ده!بعد سوالی مطرح شد که آخه اونقدر تم رو می خواهید چیکار
؟ که درست هم بود واقعا بیست تا تم روی یک گوشی که در یک لحظه یک تم بیشتر نشون نمی ده به چه درد می خوره!
---)
در کل گاهی اوقات این گونه کارها موجب کاهش پایداری نه تنها برنامه که خود سیستم می شه.
راستش از اینقدر هم بیشتر استفاده میکنم ولی از کت و کول افتادم از بس که تبدیل و اضافه کردممن در حقیقت به بابیلون بیشتر به چشم یک دایره المعارف نگاه میکنم تا دیکشنری....MDic هم که خوشبختانه اصلا مشکلی با این همه افزونه نداشته تا حالا و به خوبی جواب داده. تنها ایرادی که داره اینه که در دیکشنریهایی که عکس دارند , عکسها رو نشون نمیده.
اگر لطف کنید به عنوان باگ به دوستان طراح در وبلاگشون ارائه کنید خیلی عالی خواهد بود.
حتما ا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی وقت پیش یه تاپیک جداگانه برای این دیکشنری زده شده بود ولی خب اینجا جمع همه دیکشنری ها جمعه MDict شون کمه! بازم اگه باید اونجا میگفتم عذر میخوام(آخه چند تا دیکشنری دیگه هم بودن تاپیک جداگانه داشتن ولی اینجا معرفی شده اند)
MDict 0.6.1
همراه با این نسخه MDic،برنامهی MDicConv که مبدلی برای تبدیل دیکشنریها از قالبهای مختلف از جمله Babylon و stardict به قالبهای مختلف از جمله فرمت MDic میباشد،نیز منتشر شد.
تصویر برنامه:
Changelog:
0.6.1 :
- bunch of bugs fixed.
- add option for on top of other windows property.
0.6 beta1 :
- check added databases to be useful.
- add support for adding bzip2 and gziped Databases.
- get fully multilingual.
- mainwindow get more resizable.
- databases informations get more.
- Increase dictionary speed, with adding option to tune databases.
- configure options for espeak added.
- (KDE Users) support for KDE Text to speech system added.
- add two other output modes: "System tray text messages" and "KDE Knotify" (KDE users only)
- most same result is the first, and you can set to show just first result on notifies.
- add an small history system to MDic.
- add function to support links bethween entries in babylon glossaries format mostly for babylon glossaries!
- add option to change selection scanner work, so you can set a modifier to set MDic selection scanner works only when modifier pressed.
- add a Graphical tool (embed in MDic) to use "mdicconv tool" (it can convert dictionary databases bethween some types like babylon glossaries, Stardict dictionaries and ...)
- some code cleaning.
- bunch of bugs fixed.
دانلود برای سیستم های بر پایه دبیان:
دانلود rpm:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود سورس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود MDictConv 0.2.6:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود دیتابیس hFarsi Advanced English Persian :
برای دانلود دیتابیس های بیشتر به این سایت بروید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت اصلی نرم افزار:
سلام دوستان من stardicرانصب كردم ولي وقتي ميخواهم فايل ها را در داخل مسير گفته شده بريزم ارور ميده وميگه شما نمي توانيد در اينجا چيزي بنويسيد
سلام
دوست عزیز بهتره که با Mdic کار کنید
پست قبلی رو مطالعه کنید
سلام آقای majrix
من با این دیکشنری mdic مشکل دارم .
وقتی می خواهم دیتابیس های خودش را معرفی کنم آن ها را نمی شناسد ( پسورد دیکشنری ها m2 است )
سلام،
دقیقا مشکل من هم همین هست. دیتابیس رو دانلود کردم ولی برنامه نمیشناسه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)