تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 75

نام تاپيک: مدلهاي جديد معرفي شد

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

نوکیا داره به خودش می جنبه؟پس تا الان به نظر شما کجا بوده؟نمی دونم والا ولی یه چند تایی از محصولات امسالشو برات فقط اسمشو می زارم شاید فراموش کردی.N95 , N73 , E90 , N77 , N93 , N93i ,E65 .5700 , 8600........ بازم اسم ببرم؟تا الان یه اسمارت فونی مثل 5700 اومده که 369 مگاهرتز سرعت پردازندش باشه؟یا 16 میلیون رنگ کیفیت صفحش باشه؟...............می تونی بگی کدوم شرکت داره می جنبه؟
    ما ایرانی ها علاقه داریم فقط نقطه ضعف یه چیزیو بچسبیمو نقاط قوت اونو فراموش کنیم همینه که هیچ وقت پیشرفت نکردیم دیگه!!!!!
    دوست من تولید گوشی با عوض کردن امکانات( که مادیران هم بلده )یا یه خورده شکلشو عوض کنی که نشد تولید به مطلب توجه کن
    دو گوشي برتر 2008-2007 اروپا معرفي شد(قابل توجه سامسونگ داران)
    مجمع صوت و تصوير اروپا (EISA) جايزه بهترين گوشي 2008-2007 را به U700 سامسونگ داد و N95 نوكيا را نيز برترين گوشي چندرسانه‌اي شناخت.

SGH-U700سامسونگ يكي از مدل‌هاي سري II اولترا (Ultra) است كه امكانات متنوع ارتباطي و چندرسانه‌اي را براي كاربران فراهم مي‌كند و بدين منظور مجمع مشورتي U700, EISA را به‌عنوان مدل برتر 2008-2007 معرفي كرده است.
    از ديگر مزاياي اين گوشي، پشتيباني از فناوري
    HSDPA با سرعت انتقال داده 6/3 مگابيت در ثانيه و فناوري انتقال داده UMTS است كه آن را به‌عنوان كانديداي مناسب براي برترين گوشي معرفي مي‌كند. دليل ديگر انتخاب U700 در ميان باقي گوشي‌ها، قابليت‌هاي چندرسانه‌اي آن است كه بازي و سرگرمي‌هاي مناسبي را در اختيار كاربر قرار مي‌دهد و همچنين داراي دوربين 2/3مگاپيكسل و فناوري فشرده‌سازي صوت نيز هست. نكته جالب توجه ديگر در مورد U700، تغيير صفحه نمايش به‌طور اتوماتيك در هنگام سفر است.
    تمامي اين قابليت‌ها، U700 را از حد ميانگين بالاتر برده و شانس انتخاب به‌عنوان برترين گوشي را به او داد.
    دكتر ديويد استيل، مدير شبكه‌هاي ارتباطي تجاري سامسونگ درباره اين جايزه مي‌گويد: ‌خيلي خوشحالم كه اين جايزه از طرف EISA نصيب شركت ما شده است. اين موفقيتي عظيم براي افزايش درك و شناخت ما نسبت به بازار اروپا است تا پس از اين نيز گوشي‌هايي مطابق با نياز آنها توليد كنيم.
    N95 نوكيا گوشي ديگري است كه توانسته جايزه برترين گوشي چندرسانه‌اي سال اروپا را از آن خود كند.
    رقابت بين N95 نوكيا و iphone اپل بسيار سخت و نفس‌گير بود و زمان زيادي را از مجمع EISA گرفت، تا اينكه بالاخره تصميم بر آن شد كه جايزه برترين گوشي چندرسانه‌اي به اين شركت فنلاندي اهدا شود، شايد يكي از مهم‌ترين دلايل هم اين بود كه iphone اپل هنوز وارد بازار اروپا نشده است.
    جوناس گيوست (Jonas Geust)، مدير بخش بازيگران سري N نوكيا مي‌گويد: اين جايزه تاييدي به استراتژي درستي ا

ست كه در پشت پرده سري N وجود دارد ما قصد داريم بالاترين كارآيي چندرسانه‌اي را در قالب اين گوشي‌ها به مردم ارايه دهيم.
    مسوولان EISA نيز درباره اين جايزه مي‌گويند: N95 بهترين انتخاب بود فقط كافي است اين گوشي را در دست بگيريد و اين ابزار نوآورانه ارتباطي را لمس كنيد آن وقت است كه مي‌بينيد بهترين ابزار برقراري ارتباط دايمي را در اختيار داريد و با دنيايي كه شما را احاطه كرده، همگام هستيد.جايزه مجمع EISA يك جايزه معتبر است كه 50 كارشناس از نشريات مختلف از 19 كشور اروپا درباره آن نظر مي‌دهند و اهداي جوايزشان به 5 گروه صوت، ويديو، تئاتر خانگي، عكاسي و موبايل تقسيم مي‌شود

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

والا من که منظورتو نفهمیدم با این مطلب خواستی از نوکیا خوب بگی با بد بگی مگه من N95 رو تو اون لیست قرار ندادم؟مگه من E90 رو تو اون لیست قرار ندادم؟e90 و N95 فقط شکلشون عوض شده؟در ضمن مگه این گوشی ها ساخت نوکیا نیستن؟خوشحال میشم بگی با این مطلبی که گذاشتی خواستی حرف منو تایید کنی یا نه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خوشحالم به خاطر پست های پاک شده ایی که الکی تو این تاپیک داده شده بود ولی هنوز برام خیلی جالبه چرا پست 51 پاک نشده اگه این جا تاپیک مدل های جدید نوکیاست این پست چرا اینجاست هنوز و چرا از سامسونگ طرفداری شده از مدیریت این سایت خواهش میکنم که این پست رو هم پاک کنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab-asemani's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پست هاي من پاك شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!

خدا وكيلي كي اينجا پست اسپم ميزد من يا اين رام

n95 8gb ايران اومده ؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خوشحالم به خاطر پست های پاک شده ایی که الکی تو این تاپیک داده شده بود ولی هنوز برام خیلی جالبه چرا پست 51 پاک نشده اگه این جا تاپیک مدل های جدید نوکیاست این پست چرا اینجاست هنوز و چرا از سامسونگ طرفداری شده از مدیریت این سایت خواهش میکنم که این پست رو هم پاک کنن.

موافقم

بايد پاك بشه

عدالت برقرار شه

اصلا كي مارو فروخت

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض تاریخ ورود

موافقم

بايد پاك بشه

عدالت برقرار شه

اصلا كي مارو فروخت
    طبق گفته خود سایت نوکیا این 5 تا گوشی سه ماهه چهارم سال 2007 میاد یعنی تا حدود 3 ماه دیگه اروپا

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

قيمت ن95 8گيگ چنده ؟

ايران اومده ؟

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

قيمت ن95 8گيگ چنده ؟

ايران اومده ؟
    نه تازه اکتبر به بعد میاد قیمتشم بیشتر از 700 هزار خواهد بود ایران هم تا 2-3 ماه دیگه یا نمیاد یا خیلی کم پیدا میشه.

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه اگه از شما گرفتن و چک کردن این 8 گیگتون رو پرونده سیاه هم درست شد خاک کدامین ناحیه رو می خواین بر سرتون نازل بفرمایین؟! اینجا آمریکا (همونی که هی غلط می کند!) نیست که موبایل یه وسیله شخصی باشه... اینجا ایران هست...سرای من!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض حرفتو قبول دارم

آخه اگه از شما گرفتن و چک کردن این 8 گیگتون رو پرونده سیاه هم درست شد خاک کدامین ناحیه رو می خواین بر سرتون نازل بفرمایین؟! اینجا آمریکا (همونی که هی غلط می کند!) نیست که موبایل یه وسیله شخصی باشه... اینجا ایران هست...سرای من!
    این حرفتو قبول دارم چون گوشی خودمو 2 بار گرفتن و تمام گوشی رو ریختن بیرون تا ببینن کلیپی چیزی پیدا میکنن که ضایع شدنو هیچی پیدا نکردن ولی در کل با حرف 100 درصد موافقم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •