سلام ! یه چند وقت نبودم چه خبر شده اینجا !
اگر می خواهید وارد کامپیوتر کسی بشید باید از payload ای استفاده کنید که اولش نوشته connect back to ata...
داشته باشه ...
سلام ! یه چند وقت نبودم چه خبر شده اینجا !
اگر می خواهید وارد کامپیوتر کسی بشید باید از payload ای استفاده کنید که اولش نوشته connect back to ata...
داشته باشه ...
اما چند توصيه از من براي شروع من با سي دي هاي فلان وفلان هم كاري ندارم خودمون باشيم بابا!!!
كليشه اي هم نميخام شعار بدم مطالب رو هم كلي ميگم تمرين با خودتون دوستان هم بايد حتما كمك كنن
مطالبي هم كه ميگم فقط و فقط جنبه آموزشي داره و بس ديگه استفادش بستگي به خودتون داره
اول بايد بقدر كافي با سيستم عمل مورد نظري كه ميخاي بش نفوذ كني آشنايي داشته باشي
مثلا دونستن اين كه ie 7 چه باگهايي داره بصورت پيشفرض كه ميشه از اونها استفاده كرد و...
خوندن tcp\ip
قبل از اينها هم بايد پروگرامينگت(برنامه نويسي) آدم خوب باشه
پيشنهاد من ياد گرفتن ++C و همچنين Syntax هاي ++C
بعدش Socket programming
در كل ميتونم بگم كه اگه برنامه نويسيت قوي باشه نيازي نيست آنقده بري دنبال هك >>>
من يه رفيق داشتم از هك چيزي اصلا نميدونست اما برنامه نويسيش خوب بود بهش يه نوع حمله ياد دادم حتي با دانشي كه داشت تو برنامه نويسي تونست واسه اون حمله App نوشت
خلاصه بگم برنامه نويسي بايد قوي باشه اونوقت خيلي سريع به هدفت ميرسي
اما client و server هكينگ هم به خودتون بستگي داره
لينوكس هم تو برنامتون بايد باشه
پشيمون كه نشديد؟؟؟
نرم افزاري كه صفحه اوله من دان نزدم 'گرافيكي يا خط فرماني؟
خط فرمان يه چيز ديگست
راستي من هكر نيستم به خدا
نوكر همتون هم هستيم
راستي مبحث بعدي رو از ويندوز و cmd شروع كنم يا از الفباي هك؟
هم كمك از اونهايي كه واردن ميخايم نه مثل من ناوارد
هم نظر
اره دوست عزیز من هم باهات موافقم از همین tcp/ip شروع کنی خوبه !!![]()
cmd هم بحث خیلی جالبیه !!
به هر حال هر دو رو که باید بگین تا همه بفهمن !!
اما cmd چیزای جالبی داره ! تازی ساده هم هست !!!![]()
salam mamon az zahamati ke mikeshid vali man belakhare natunestam in amozesh metaexploit ru baz konam har codeckt ru ham ke begi zadam meshe ina ru be eye passwande dege tagyir bedin ya mano rahnemai konin ke chjuri ina ru baz konam mer30
baba yeki javab bede degee kheli bimarefatiin
khob bod vali ghadimi bazam dasted dard nakoni refegh
majeed edame nemedi tamomsh mekardi
kheli khofe
من برنامه metasploit3.1 رو نصب کردم ولی برنامه اجرا نشد چند بار پاک کردمو نصب کردم ولی جواب نداد و وقتی میزنم رو برنامه برای یک لحظه ی خیلی خیلی کوتاه صفحه ی داس باز و بسته میشه اگه کسی هست که به من تازه کار ناشی کمک کنه یه کمکی بکنه ممنون میشم
سلام عزیزان
من نسخه ی 2.6 رو دارم
زدم udpate بشه ولی از ssl ارور میگیره
ایا کار خاصی باید انجام بدم ؟
سلام ..
نه نباید ارر بده ..
ولی ورژن جدید اومده خیلی هم عالیه ..
حتما به سایتش سر بزنید اون را دانلود کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)