تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 40 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 399

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آرسنال: Arsenal F.C. News

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض چه مي كنه اين آرسنال!

توپ لندن از روی گوسفندها رد شد

در يك بازی فوق العاده یکطرفه و آرسنال پسند آرسنال توانست با نتیجه 5-0 دربی کانتری را شکست دهد .

در این بازی که نهمین بازی بدون شکست آرسنال به حساب میآمد . آرسنال با سه گل آدبایور ، یک گل فابرگاس و یک گل دیابی به پیروزی رسید . قطار گلزنی های لندنی ها از دقیقه 10 آغاز شد و تا دقیقه 79 ادامه داشت .دیابی که این قطار را به راه انداخته بود آن را به آدبایور سپارد تا وی آن را به مقصد رسانید

امروز آرسنال در بازی دیگری از خود برابر تیم دربی کانتری در لیگ برتر توانست این تیم را با نتیجه کوبنده 5 بر 0 شکست دهد . این پیروزی ...

درست است که مقابل یکی از تیم های ضعیف تر لیگ برترت شکل گرفته اما نباید یادمان برود در لیگ برتر انگلستان حرفه ای ترین لیگ های دنیا شکل گرفته . جایی که تمام تیم هایش سعی دارند تا برابر بقیه تیم ها برابری کنند . بازی زیبا و معروف آرسنالی آرسنال امروز گوسفند های دربی را بی پشم کرد . با یک بازی کاملا یک طرفه زیبا و منطقی دل هزاران تماشاچی به کسب امتیاز کامل دیگری شاد شد .
    این روند هم چنان امیدواریم که حفظ شود و به این ماجرا یقین داریم .
    با امید ادامه روند پیروزی های آرسنال

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض ونگر : آدبایور واقعا خطرناک است

من احساس میکنم که ما بازی سختی داشتیم اما با تمرکز و حرکات تیمی توانستیم این بازی غیر قابل پیشبینی را با نتیجه ای مطلوب به سود خودمان به پایان رساندیم.ما در هر بازی می توانیم پیروز باشیم که آن بازی را سخت و نتیجه آن را برای خودمان حیاتی بدانیم و نتیجه این افکار نخست زیبا بازی کردن وسپس صدر نشینی است.بازیکنان ما هرگز برای پول بازی نمیکنند بلکه هر کدام با تعصبی که نسبت به باشگاه و علاقه ای که به من و طرفداران ما دارند بازی می کنند.

به نظر من آدبایور از نظر فیزیکی آماده تر از همیشه است. در بسیاری از قسمتها دیده اید که او در نبرد با بازیکنان حریف توسط قدرت بدنی اش پیروز میشود و حتی می توان گفت او از لحاظ جنگندگی واقعا مثل شیر است!

و اما فابرگاس...

او در نیمه اول مشکل کوچکی در ماهیچه پایش داشت که بین دو نیمه بر طرف شد اما در آغاز نیمه دوم باز هم مشکل به سراغش آمد به طوری که مشخص بود ناراحتش میکند اما به محض اینکه خبر تعویزش از سوی من به گوشش رسید تلاش خود را چند برابر کرد تا بالاخره توانست چهارمین گل تیم و هفتمین گل خودش را به ثمر برساند و این واقعا برای من شگفت آور است.

در مورد بازی والکات...

من فکر میکنم او در نیمه اول روندی در به عقب داشت اما با صحبت ها و تشویقات من در نیمه دوم مشخص بود که بیشتر به دنبال توپ میرود و بیشتر تیمی بازی میکند تا اینکه تک روی کند و این نوع بازی او را خاص می کند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

11 آرسنال قهرمانه

فکر نکن چون من یونایتد که بی کار نشسته که لیورپول قهرمان بشه
    آقا ما كه گفتيم اينجا از اين نظرات قشنگ نديد.

آخه منچستر هم شد تيم؟

حتما با اي مساويهاش ميخواد قهرمان بشه.

اين نظرات شگفت آورتون رو توي تاپيكهاي تيم مربوطه تون ارائه كنيد.

ممنون.

(فقط آرسنال)

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

نه منچستر نه لیورپول و نه چلسی توان قهرمانی دارن! امسال آرسنال با بازیکن های جوانش قهرمان می شه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahmet kaya's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    damavand

پيش فرض

آقا ما كه گفتيم اينجا از اين نظرات قشنگ نديد.آخه منچستر هم شد تيم؟حتما با اي مساويهاش ميخواد قهرمان بشه.اين نظرات شگفت آورتون رو توي تاپيكهاي تيم مربوطه تون ارائه كنيد.ممنون.(فقط آرسنال
    دمت گرم. به تو می گن یه آرسنالی اصیل...!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض بي بي‌سي: باشگاه آرسنال، به عنوان ثروتمندترين باشگاه انگليس اعلام شد

باشگاه "آرسنال" نام خود را به عنوان ثروتمندترين باشگاه انگليس اعلام كرده است.

شبكه خبري بي‌بي‌سي روز دوشنبه با اعلام اين خبر افزود: براساس تازه‌ترين آمار و ارقام ارائه شده از سوي اين باشگاه،درآمد آرسنال پس از تغيير مكان به ورزشگاه امارات لندن، از ‪۲۰۰‬ميليون پوند گذشته است.

"كيت ادلمن" مدير اين باشگاه در گفت و گو با بي‌بي‌سي تاكيد كرد: "اين ارقام نشان مي‌دهد كه ما به سرمايه‌گذاري خارجي نياز نداريم."
    وي افزود:"ما بازيكناني را كه مي‌خواستيم در تابستان گرفتيم . آرسن ونگر مربي تيم از بودجه خود براي خريد بازيكن استفاده نكرده است ."
    ميزان درآمد باشگاه آرسنال در شرايطي اعلام مي‌شود كه "آليشر عثمانف" يكي از سهامداران اين باشگاه، سهم خود را به ‪۲۱‬درصد افزايش داد و پس از آن شايعات در مورد خريد كل باشگاه، قوت گرفت.

اين تاجر ازبك، شركتي به نام "رداند وايت" (‪ (RED AND WHITE‬دارد كه مديريت آن بر عهده "ديويد دين" مدير پيشين باشگاه آرسنال است.

ديويد دين چندين بار عنوان كرده كه آرسنال براي اينكه بتواند با باشگاه هايي همچون چلسي رقابت كند به سرمايه‌گذاري خارجي نياز دارد.

اما ادلمن به بي‌بي‌سي گفت: "به اعتقاد ما نيازي به پول اضافه در اين باشگاه نيست.ما در انتهاي سال گذشته ميلادي، ‪۷۳/۹‬ميليون دلارپول نقد داشتيم و امروز به همه مي‌گوييم كه در اين سازمان تراز مالي به سود ما تغيير كرده است."
    نقل مكان از ورزشگاه "هايبوري" به وزرشگاه امارات به اين معني است كه آرسنال در هر مسابقه بيش از سه ميليون پوند درآمد كسب مي‌كند.

بي‌بي‌سي در ادامه افزود: اكنون آرسنال مي‌تواند بگويد كه دارايي هايش اين تيم را وارد مجموعه تيمهاي ثروتمند اروپايي مي‌كند و حتي پس از رئال مادريد قرار مي‌دهد.

سال گذشته گروه تجارت ورزش موسسه مالي "دلويت" (‪ (Deloitte‬از معتبرترين شركت‌ها در زمينه محاسبات مالي در ورزش، رئال مادريد با حدود ‪۲۰۲‬ميليون پوند، بارسلونا با رقمي تقريبا معادل ‪۱۸۰‬ميليون پوند، و يوونتوس با بيش از ‪۱۷۳‬ميليون پوند درآمد را به عنوان ثروتمندترين تيمهاي اروپا معرفي كرد.

براي برابري باآرسنال، منچسترپونايتد بايد به نسبت سال گذشته ‪۳۲‬ميليون پوند،چلسي ‪۵۰‬ميليون، ليورپول ‪۸۰‬ميليون و تاتنهام ‪۱۲۷‬ميليون پوند بيشتر درآمد كسب كنند.

بي‌بي‌سي با تاكيد بر اينكه ماندن در ورزشگاه امارات،روند افزايش درآمد اين تيم را حفظ مي‌كند، از قول منبعي درون تشكيلات آرسنال گفت كه ديويد دين هنوز خود را نفر شماره يك باشگاه مي‌داند و مي‌خواهد رييس باشد، درحالي كه هيات رييس آرسنال، باشگاه را برخود مقدم مي‌دانند.

در آغاز فعالیت mina&mazdak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چه با حال نمی دونستم که آرسنال این قده پولداره!!
    این فصل لیگه قهرمانان و لیگ برتر واسه ماس!
    همه رو درووو می کنیم!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

110ميليون يورو براي خريد ستاره
    ونگر شايد بازيكن گران قيمت خريداري كند
    خبرگزاري فارس: باشگاه آرسنال انگليس شايد در فصل نقل و انتقالات كوتاه زمستاني دست به خريدهاي سنگيني زند.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه سان، كيت ادلمن،‌ مسئول خزانه داري باشگاه آرسنال عنوان كرد افزايش ثروت اين باشگاه لندني،‌ موقعيت بسيار خوبي براي جذب بازيكنان شاخص فراهم كرده است.
    او گفت: اكنون 110 ميليون يورو سرمايه آزاد براي جذب بازيكن داريم. در صورتيكه آرسن ونگر سرمربي فرانسوي تيم نظر داشته باشد،‌ مي توانيم براي خريد بازيكن وارد عمل شويم.
    وي افزود: جذب ستارگان جديد مي‌تواند حتي در فصل زمستان صورت بگيرد. براي اين منظور آمادگي مالي بسيار خوبي داريم؛ اما تصميم گيري در اين خصوص به نقطه نظر ونگر منوط مي شود.
    دو روز قبل از سوي منابع خبري عنوان شد، آرسنال با سرمايه‌اي بالغ بر 288 ميليون يورو ثروتمندترين باشگاه انگليس و بعد از رئال مادريد،‌ دومين باشگاه ثروتمند جهان محسوب مي شود.

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض پيروزى هاى گران آرسنال

آرسن ونگر معترف است كه آسيب ديدگى الكساندر هلب باعث شده است شادى پيروزى صفر - يك شنبه شب تيمش بر وستهام در هفته هشتم ليگ برتر فوتبال انگليس كمتر از اندازه لازم شود و او احساس كند كه اين برد براى آرسنال بسيار گران تمام شده است.
    اين هافبك پرهنر اهل بلاروس در اواسط نيمه اول بر اثر تكل بلند مارك نوبل مدافع وستهام به زمين درغلتيد و او را با برانكار به بيرون از ميدان بردند. آلن وايلى داور مسابقه فقط يك كارت زرد به نوبل بابت اين خطا داد، حال آنكه ونگر معتقد بود بايد كارت قرمز داده مى شد. تيم ونگر با اين برد برترى ۲ امتياز ى اش را بر منچستر يونايتد در صدر جدول رقابت ها حفظ كرد و حالا در تمامى ۱۱ بازى اش در فصل جارى در انگليس و اروپا بى شكست مانده است، اما اين مسأله هم خشم ونگر را بابت آسيب ديدگى هلب مهار نكرده است: اين خطا اصلا تصادفى نبود و نوبل عمدا و با برنامه ريزى قبلى هلب را زد. واقعا صحنه نحس و زشتى بود و حتى اگر مدعى شوند كه تصادفى بوده، بايد بگويم كه اتفاق تاسف آورى را شكل داده اند. كافى است پاى هلب را ببينيد تا پى ببريد چه مى گويم. قرمز شده و اثر زخم را از زير زانو به بعد مى بينيد. پيشتر به نظرم مى آمد كه نوبل بازيكن منصفى است اما قدر مسلم اينكه هلب را بدجورى زده است.
    به اين ترتيب هلب كه عصا به دست اپتون پارك را ترك كرد فردا شب كه آرسنال در هفته دوم از فصل جارى مسابقات جام قهرمانان باشگاه هاى اروپا روبروى استوا بخارست رومانى مى ايستد، غايب خواهد بود. اما اگر اين موضوع را ناديده بگيريم تيم جوان ونگر كه شگفتى ساز فصل بوده است، يك نمايش خوب ديگر را ارائه داد و براى اولين بار طى ۴ سفر اخيرش به زمين همشهرى لندنى اش، بر وستهام چيره شد. تك گل حساس بازى را رابين فان پرسى هلندى در دقيقه ۱۳ با ضربه سر به سود آرسنال زد. مى دانيد چه كسى توپ را براى او سانتر كرد؟ جواب اين است: هلب!

ايران ورزشي (وصال روحانى)

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض هانري": من مانع آرسنال بودم

"تيه‌ري هانري" كاپيتان سابق تيم فوتبال آرسنال انگليس تصديق كرد كه حضور هشت ساله وي دراين تيم بويژه در ماه‌هاي پاياني،با تاثيرات بازدارنده روي هم تيمي هايش همراه بوده است.

به گزارش ايرنا به نقل از سايت گل، هانري ضمن تاييداظهارات اخير "سسك فابرگاس" هم تيمي سابقش درآرسنال، اعتراف كرد كه در فصل گذشته،بعضي اوقات حضورش در تركيب اصلي تيم بازدارنده بوده است به جاي اينكه كمك‌كننده باشد.

فابرگاس گفته بود بازيكنان آرسنال بويژه جوانترها مرعوب هانري بودند.

هانري ركورددار گلزني در باشگاه آرسنال است و روزشنبه نيزازنظر تعداد گلهاي زده براي تيم ملي فرانسه، به ركورد "ميشل پلاتيني" دست يافت.

مهاجم كنوني باشگاه بارسلونا اسپانيا با تصديق حرف‌هاي فابرگاس گفت :
    كاملا با او موافقم.به خاطر پيشكسوت بودن من، كاپيتاني و داد و فريادي كه براي گرفتن توپ مي‌كردم، برخي اوقات بازيكنان تيم توپ را به من واگذار مي‌كردند درحاليكه شايد در موقعيت مناسبي هم قرار نداشتم بنابراين شايد از اين نظر جداشدن من به نفع آرسنال شد.

جداشدن هانري از آرسنال كه آغاز دوران افول اين تيم تصور مي‌شد، ظاهرا در همه جوانب مثبت بوده است.

باشگاه آرسنال مبلغ زيادي از اين بابت بدست آورد و هنوز تن به شكستي نداده است علاوه بر اينكه در رقابتهاي جام قهرمانان باشگاههاي اروپا نيز وضعيت مناسبي دارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •