تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 65

نام تاپيک: Final Fantasy VII: Advent Children / نجات کودکان

آخر فروم باز The Joker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

یکی از بهترین انیمیشن هایی که دیدم همین فانتزی نهایی هست ؛ نسخه دوبله ی خیلی خوبی هم داره

واقعا قشنگ و زیباست ؛ عجب سبک توپی داره

2. این کاربر از The Joker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

یکی از بهترین انیمیشن هایی که دیدم همین فانتزی نهایی هست ؛ نسخه دوبله ی خیلی خوبی هم داره

واقعا قشنگ و زیباست ؛ عجب سبک توپی داره
    سلام
    ممنون از شما!
    به نکته ی خوبی اشاره کردید!
    دوبله ی خوب گروه گلوری (انجمن صنفی گویندگان جوان فعلی ) واقعا به زیبایی انیمه اضافه کرده.
    اما کمی تو ترجمه و تفهیم مطلب مشکل دارند که پیشنهاد میکنم با زبان اصلی ببینید!

اشتباه البته کاملا طبیعیع و پیش میاد!

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

اولین انیمیشنی که می خوام این جا نقد اش کنم که دیدم! یک کلمه میتونه اون رو کاملا توصیف کنه و اونم اینه :

شاهکار

خیلی برام جالبه که همچین تاپیکی زده بشه و یک نفر پیدا نشه یه نقد خوب از این شاهکار تتسویا نومورا بنویسه!

اما خودم دست به کار میشم!
    دست شما درد نکنه
    اما چند تا نکته :
    من خودم فیلم رو پسندیدم ولی نه در حد یک شاهکار نهایتا انیمیشن خوبیه

مشکل اصلی که شما هم بهش اشاره کردید ولی زود از روش رد شدید در همون داستان بی سر (بدون آغاز ) به وجود میاد
    من که چیز زیادی از آدما و روابط نفهمیدم با اینکه بی اطلاع از روند بازی هم نبودم
    یه فینال فانتزی باز رو نشوندم بغل خودم که برام داستان رو توضیح بده بعد از چند دقیقه سرم سوت کشید ...
    البته اینکه فینال فانتزی 7 که با نام فرزندان از دست رفته هم در ایران مشهوره روایت شیرینی داره و کشش داستانی بالایی قبول ولی متاسفانه اینجوری ساختن فیلم بیشتر شبیه خیانت به بیننده است
    فیلم خوبیه ولی این ضعف بسیار بزرگ شکافی عمیق بین فاینال فانتزی 7 و یک شاهکار ایجاد میکنه

تجربه ی اون حرکات سریع رو در دیگر انیمه ها داشتم و این یکی هم چیزی کم نداشت در واقع خوب کار کرده بودند
    شما در مورد موسیقی نگفتید که بسیار شنیدنیه

در باقی موارد هم خوب بود ولی یکه تاز نه ...

از معرفیتون ممنون و موفق باشین

5. این کاربر از omid.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

دست شما درد نکنه
    اما چند تا نکته :

مشکل اصلی که شما هم بهش اشاره کردید ولی زود از روش رد شدید در همون داستان بی سر (بدون آغاز ) به وجود میاد
    یه فینال فانتزی باز رو نشوندم بغل خودم که برام داستان رو توضیح بده بعد از چند دقیقه سرم سوت کشید ...
    البته اینکه فینال فانتزی 7 که با نام فرزندان از دست رفته هم در ایران مشهوره روایت شیرینی داره و کشش داستانی بالایی قبول ولی متاسفانه اینجوری ساختن فیلم بیشتر شبیه خیانت به بیننده است
    فیلم خوبیه ولی این ضعف بسیار بزرگ شکافی عمیق بین فاینال فانتزی 7 و یک شاهکار ایجاد میکنه

تجربه ی اون حرکات سریع رو در دیگر انیمه ها داشتم و این یکی هم چیزی کم نداشت در واقع خوب کار کرده بودند
    شما در مورد موسیقی نگفتید که بسیار شنیدنیه

در باقی موارد هم خوب بود ولی یکه تاز نه ...

از معرفیتون ممنون و موفق باشین
    سلام
    خواهش قابل شما رو نداره
    ببخشید این قدر رفتم تو بحر داستان و این چیزا از موسیقی شاهکارش یادم رفت بگم!
    موسیقی اش از صد 98 میگیره واقعا!!

دوست عزیز من خودم نسخه های قدیمی این بازی رو بازی نکردم !
    برا فهمیدن داستان هم رفتم از تجربه ی دوستان استفاده کردم! (منظور اسکوایر انیکس از مخاطب خاص همین بوده عزیزم)

یه کم هم تو نت گشتم تا چیزای بیشتری فهمیدم!

با این اوصاف برای من یه شاهکار به نظر میرسه! هر چند که داستان به قول شما آغاز خوب و معرفی شخصیت نداره اما من که داستان رو فهمیدم بسیار ازش لذت بردم.

تو شهر شما رو نمیدونم اما تو شهر ما اسم اش فرزندان ظهور بود

میشه بگید با کدوم انیمه ی دیگه این حرکات ( که بسیار استادانه و بدون اشتباه طراحی شدند ) رو مقایسه کردید؟
    یه تیم تخصصی تو این شرکت موظف اند فقط روی این نکته توجه کنند!( باز هم میگم شما یه حرکت تکراری پیدا کنید!)

آیا میتونید همتایی پیدا کنید براش؟ نام ببرید!

به زودی هم میرم سراغ انیمیشن دوست داشتنی خودم سامورایی X

7. این کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

همتا که زیاده
    یه چیز دیگه اینکه صرفا به خاطر حرکاتش نمیشه بهش لغب شاهکار داد ... خوب دیگه وقتی یکی از بزرگترین شرکت های بازی ساز دنیا مسئول کارگردانی حرکات باشند باید هم انتظار ها رو براورده کنند

آهان همتا رو میگفتم ....
    من عاشق این یکیم
    سلیقس دیگه .... برای هر کسی یه جوریه

Ghost In The Shell - Solid State Society

يه کارتون(کارتون که چه عرض کنم)که با هيچ انيميشني که تا حالا ديدم قابل مقايسه نيست
    بدون اينکه تلاش کنه با پيکسار و... رقابت کنه تو سبک خودش بي نظيره
    اين سومين قسمت از سري فيلم هاي سينمايي Ghost In The Shell و کلي قسمت سرياليه
    من هر سه سينمايي به اضافه ي 21 قسمت از سريال ها رو ديدم و براي درک کامل از Solid State Society بايد هم اونا رو ديده باشيد
    داستان در آينده ميگذره زماني که انسان به تکنولوژي بسيار بالايي دست پيدا کرده
    مي تونه ربات هاي بسيار هوشمند بسازه و به قول جمله اي از فيلم هر قسمت از بدن آدم رو توليد کنه به غير از روح انسان
    در چنين فضايي تعدادي قتل زنجيره اي و بچه هايي که به طرز مشکوکي از خانواده ي اونها خبري نيست داستان رو به وجود مياره
    فيلم گذشته از خشونت (و بعضا صحنه هاي غير اخلاقي) پر از حرف هاي فلسفي و اجتماعيه
    من به بهش 8 از 10 ميدم
    و ديدنش رو به همه ي اونهايي که مي خوان يه چيز متفاوت ببينن توصيه ميکنم

Directed by : Kenji Kamiyama
    Produced by : Production I.G
    Written by : Masamune Shirow (creator),
    Kenji Kamiyama,
    Shotaro Suga,
    Yoshiki Sakurai
    Starring : Atsuko Tanaka
    Akio Otsuka
    Koichi Yamadera
    Osamu Saka
    Yutaka Nakano
    Toru Okawa
    Takashi Onozuka
    Taro Yamaguchi
    Music by : Yoko Kanno

9. این کاربر از omid.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

همتا که زیاده
    یه چیز دیگه اینکه صرفا به خاطر حرکاتش نمیشه بهش لغب شاهکار داد ... خوب دیگه وقتی یکی از بزرگترین شرکت های بازی ساز دنیا مسئول کارگردانی حرکات باشند باید هم انتظار ها رو براورده کنند

آهان همتا رو میگفتم ....
    من عاشق این یکیم
    سلیقس دیگه .... برای هر کسی یه جوریه
    سلام
    تا تعریف از شاهکار چی باشه!
    من خودم طراحی بی نقص و درآوردن حرکات فوق العاده متنوع رو به صورت انیمیشن و اصولی بودن حرکات رو شاهکار میدونم!

بزرگترین ها هم اشتباه دارند!! و همیشه انتظارات رو برآورده نمیکنند!

اون رو هم ندیدم باید ببینم نظر خواهم داد!(گرچه فکر نکنم به پای این برسه)

موفق باشید!

11. این کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دست شما درد نکنه
    اما چند تا نکته :

من كه ضعف بزرگي كه مي گيد توش نديدم
    اين انيمه اولين انيمه اي بود كه صرفا مخصوص گيمرها و طرفداران اين بازي ساخته شده بود و بنظرم حركت جالبي بود
    براي كسايي كه با شخصيت ها و داستان اين سري زندگي كردن بخصوص شماره ي بسيار مشهور هفت اين سري
    اين كه خيانت نيستش كه!
    داستان انيمه براي طرفدارانش كاملا آشنا و قابل فهم بود و يه سورپريز حسابي براي ملاقات كلود پس از مدتها
    من كه كلي خوشم اومد

میشه بگید با کدوم انیمه ی دیگه این حرکات ( که بسیار استادانه و بدون اشتباه طراحی شدند ) رو مقایسه کردید؟
    یه تیم تخصصی تو این شرکت موظف اند فقط روی این نکته توجه کنند!( باز هم میگم شما یه حرکت تکراری پیدا کنید!)

به زودی هم میرم سراغ انیمیشن دوست داشتنی خودم سامورایی X
    اين انيمه در زمان خودش جزو بهترين ها بود
    شايد الان براش همتا زياد باشه اما اونموقع فكر نكنم!
    از نظر من هم شاهكار بود!
    Last edited by Ar@m; 21-09-2008 at 20:44.

13. این کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

داستان انيمه براي طرفدارانش كاملا آشنا و قابل فهم بود و يه سورپريز حسابي براي ملاقات كلود پس از مدتها
    البته که برای گیمر ها فیلم سورپراز و جذابیت بالایی داشت ولی اونایی که این انیمیشن رو بدون بازی دیده بودن ... مثل من دچار سر در گمی وحشتناکی می شن .... این خیانته به تماشاگر .... هرچند برای طرفداران بازی خیلی جذاب باشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

اين انيمه در زمان خودش جزو بهترين ها بود
    شايد الان براش همتا زياد باشه اما اونموقع فكر نكنم!
    از نظر من هم شاهكار بود!
    سلام
    میشه نام ببیرید !
    من هم برم ببینم! نظرم رو اعلام خواهم کرد.
    البته که برای گیمر ها فیلم سورپراز و جذابیت بالایی داشت ولی اونایی که این انیمیشن رو بدون بازی دیده بودن ... مثل من دچار سر در گمی وحشتناکی می شن .... این خیانته به تماشاگر .... هرچند برای طرفداران بازی خیلی جذاب باشه
    امید جان قبلا گفتم بازم میگم مخاطب خاص منظورشون گیمر ها بوده و به قول دوستمون کسایی که با این شخصیت ها زندگی کردند.

16. این کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    منم با این گفته ی امید جان موافقم با اونکه ندیدمش هنوز فاینال فانتزی رو !
    اینکه خیانته به تماشگر .
    چون شما زمانی که یک چیزی میسازی برای خیل عظیمی از افراد میسازی نه اینکه یک عده ی خاص به صرف اینکه فقط بازی رو انجام دادند میتونند ارتباط باهاش برقرار کنند.
    چی توی فیلم چی توی انیمیشن من ترجیح میدم چیزی ببینم که همه بتونند ببینند و بعد از پایانش سردرگمی نداشته باشی . ( منظورم فیلم های پیچیده یا سورئال مثل کارهای لینچ و تاروفسکی نیست اونها به کل قضیش فرق داره )

18. 2 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •