سلام حسین جاننوشته شده توسط hossein84x
در مورد قالب قولی نمیدم ولی سعی میکنیم تا چند هفته دیگه که سرمون خلوت تر شد یک یا دو قالب قشنگ به سیستم اضافه کنیم تا دوستان بنا به سلیقه خودشون از بینشون انتخاب کنند
ممنون
سلام حسین جاننوشته شده توسط hossein84x
در مورد قالب قولی نمیدم ولی سعی میکنیم تا چند هفته دیگه که سرمون خلوت تر شد یک یا دو قالب قشنگ به سیستم اضافه کنیم تا دوستان بنا به سلیقه خودشون از بینشون انتخاب کنند
ممنون
نوشته شده توسط AHT
در مورد شکلک ها باید عرض کنم که اگه آپلود هم بکنیم باز نمیان ... باید دونه دونه اونها رو به سیستم تعریف بکنیم که وقت زیادی میگیره و فکر نکنم صرف این وقت ارزشش رو داشته باشهنوشته شده توسط AHT
در مورد کلید های فارسی ... امیر حسن جان شما که این رو برام فرستادی ... منم عرض کردم که سر فرصت انجامش میدیم
ممنون
رضا جان ... این مورد رو دقیق نمیدونم داره یا نه ... ولی توی هر صفحه که کلمه مورد نظر شما رو پیدا میکنه اون کلمه رو به رنگ قرمز در میاره ...نوشته شده توسط reza_s
در مورد بقیه هم چند پست قبل بذاتون توضیح دادم
ممنون
ببخشيد ميثم جان راستي چرا زير اسم مديران و صاحبان سايت هم علامت خطر وجود داره
آخه مگه ميشه از مديري به خودش اعتراض كرد![]()
راستي ميثم جان چرا در كنار نام شما تو انجمن + وجود داره
ممنون![]()
سلامنوشته شده توسط Nesta
سعید جان چطوری نمیتونی پیغام خصوصی بفرستی؟
زیر این جمله که نوشته خوش آمدید ... یه لینک هست > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد درجات هم ما تا چند وقت دیگه انجامش میدیم ... اینطوری نخواهد ماند
ممنون
سلامنوشته شده توسط AveCina
سوال خوبی رو مطرح کردید ... من میخواستم توی آموزش بعدی به ایم مورد بپردازم ... ولی خوب الان یه چیز کلی رو میگم
گزینه " نقل قول پست قبلی در این پست " به این شکل فعلا خواهد شد
شما میتونید با این گزینه هر کدام از پست های بالایی رو به طور اتوماتیک در پست خودتون بیارید و در ادامش مطلبی بنویسید
برای این کار مراحل زیر را انجام میدهید
ابتدا زیر هر کدام از پست هایی که دوست دارید در ادامش چیزی بنویسید همچین دکمه ای وجود دارد
روی اون دکمه میزنید ... حالا میآید در قسمت جواب سریع و تیک "نقل قول پست قبلي در اين پست ؟"رو علامت میزنید و مطلبتون رو مینویسید و ارسال میکنید
کار شما به درسته انجام شد
ممنون
سلامنوشته شده توسط aht
به این مورد رو ما نزاشتیم تا از مشکلات احتمالی جلوگیری بشه
ممنون![]()
سلامنوشته شده توسط AHT
انسان جایز الخطاست ... این رو گذاشتیم تا کابرها احساس دوری نکنند
در ضمن من + ای در بقل اسمم نمیبینم
ممنون
سعيد جان من اين چند روزه اين قدر پيغام خصوصي براي ميثم جان فرستادم كه فكر كنم نام كاربريم رو ببندهنوشته شده توسط Nesta
![]()
ميثم جان بزار باشه حداقل خوبي كه داري اينه كه بعضي ها شكم درد اون تيكه ها ي درجات هستن ضايع ميشننوشته شده توسط Dear Meisam
----------------------------
من از كجا ميتونم محل سكونت رو تغيير بدم!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)