تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 108

نام تاپيک: آموزش اضافه کردن نقشه ایران به N95

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با تشکر از tanzad عزیز، میخواستم بپرسم سیستم GPS روی N95 با GPS روی NOKIA E65 فرق داره یا نه؟
    اگه نداره (که من اینطوری فکر میکنم) میشه بگی آیا میشه GPS روی E65 رو هم با همین شیوه راه انداخت؟
    سوال بعدی من اینه که گوشی موبایل( حالا هر مدلی) از چه طریق با ماهواره ارتباط میگیره آیا از طریق BTS های مخابرات یا مستقیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه tanzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Blog.iarash.com

پيش فرض

با تشکر از tanzad عزیز، میخواستم بپرسم سیستم GPS روی N95 با GPS روی NOKIA E65 فرق داره یا نه؟
    اگه نداره (که من اینطوری فکر میکنم) میشه بگی آیا میشه GPS روی E65 رو هم با همین شیوه راه انداخت؟
    سوال بعدی من اینه که گوشی موبایل( حالا هر مدلی) از چه طریق با ماهواره ارتباط میگیره آیا از طریق BTS های مخابرات یا مستقیم؟
    فکر نمی کنم فرقی داشته باشن...
    در مورد راه انداختنش هم باید تست کنی (که احتمالا جواب میده!)
    برای ارتباط هم کاری به بی تی اس نداره و مستقیم عمل میکنه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیلان - پایتخت استان...

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه ی دوستان گل.یه سوالی دارم...برای اینکه بشه از Gps ان 95 استفاده کرد حتما باید به وایرلس لن دسترسی داشت؟خیلی برام مهمه که بدونم!چون اصلا فک نمی کنم که بشه تووی رشت از لن استفاده کرد...(لااقل من اینجوری گمون می کنم)لطفا هرچه سریعتر جواب بدید...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

اگه نباشه جاش خالی می مونه moby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

من تمام مراحل رو انجام ئائم ولی وقتی رو نقشه زوم میکنم چیزی نمیبینم.!!؟؟
    سلام تناز جان منم همه کارهایی رو که شما گفته بودین انجام دادم ولی منم چیزی توی نقشه نمیتونم ببینم

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

مهم : مشکل تهیه نقشه برای gps گوشیهای نوکیا
    SmartComGPS.v1.55
    بهترین و قویترین برنامه موجود در دنیا برای gps گوشیهای نوکیا
    بابرنامه ضمیمه هر نقشه ای را که می خواهید با فرمت jpg به بفرمت مورد ساپورت برنامه کانورت کرده
    از موقعیت خود آگاه شوید
    نرم افزار مسير يابی و نقشه برای تلفن های هوشمند سيمبين است . اين برنامه با ماهواره BT GPS سازگار است و می تواند بدون ماهواره GPS به صورت نرم افزار نقشه اجرا شودSmartComGPS 100% با فايل های داده و نقشه های Oziexplorer سازگار است و می تواند فايل های اسم ، نقشهWPT، PLT و RTE را بخواند و ويرايش کند . پيام های SMS را روی نقشه دريافت کرده و نشان می دهد . دارای ويرايشگرهای داخلی مسير و نقشه است . امکان زوم 0.5% تا100% فراهم شده است.

SmartComGPS is an advanced GPS mapping/tracking/navigation software for Symbian smartphones. SmartComGPS is compatible with external BT GPS receivers. SmartComGPS can run without GPS receiver, as "mapping" software with namesearch ability, and on the contrary, without maps, as "GPS tracking" software. But, if you have a maps and GPS receiver - it is a best, and you can use all of SmartComGPS features. SmartComGPS is 100% compatible with OziExplorer maps and data files. Can read, edit and write .rte .plt, .wpt, .map, .names files - Create and calibrate bitmap maps directly in the smartphone or via OziExplorer in the PC - Send SMS with position from map, automatic SMS sending by request, or by timeout - Receiving and showing SMS'es on the map - Builtin Routes/Track/Map border editors. - Unlimited map size, map chunks loading dynamically. There is no free RAM limitation! - Very fast zoom in/out from 0,5% to 1000% - Mini map mode, with fast navigation - Support for many map projections, and datums (> 8 projections, > 100 datums) and user customizable projection settings - Smart autoload map function - Customizable info text layouts - Incremental names database search (POI - use .names files, compatible with OziExplorer) - Trip calculator function - Compass/Navigate/Satellites view - Automatic voice and visual instructions in follow mode - Index map mode

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برگرفته از سایت phalls

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1282's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    root

پيش فرض

براي فعال كردن جي پي اس بايد چيكار كنم ميزنه lan منظورش چيه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض سلام

قربون دستت آفرین بر شما خیلی به درد بخور بود آخه اکثر موبایلی ها که مراجعه می کنیم می گن هنوز پروگرام این گوشی نیومده
    ممنون می شم در مورد این گوشی برنامه های بیشتری به ما بدین البته اگه امکان داره موفق باشین

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    این یک برنامه مجزاست
    1- ابتدا برنامه را بر روی گوشی موبایل نصب کنید .
    2- نقشه را با کیفیت 300Dpi اسکن کنید به وسیله برنامه ای که در فایل زیپ موجود می باشد فایل مورد نظر را کانورت کنید . ( با انتخاب فایل برنامه به صورت اتوماتیک عمل کانورت را شروع می کند )
    3- فایل را ( به طور مثال ( Tehran.ogf2 بر روی گوشی در مسیر data/SmartComeGps/Maps کپی کنید .
    4- شناسه های صوتی را به وسیله کامپیوتر ضبط و با فرمت wav یا mp3 ذخیره کنید مثلا پارک ساعی
    5- فایلهای صوتی را در در مسیر data/SmartComeGps/audio کپی کنید .
    6- برنامه را اجرا کنید از options منوی GPS ، Connect را انتخاب کنید .
    7- از options منوی MAP ، Select map نقشه مورد نظر را انتخاب کنید .
    8- اگر برای اولین بار نقشه را انتخاب می کنید باید آن را کالیبره کنید برای کالیبره کردن از روش زیر استفاده کنید :
    - صبر کنید تا ارتباط با ماهواره برقرار شود به نقطه مورد نظر بروید مثلا پارک ساعی مکان همان مکان را بر روی نقشه پیدا کنید کلید تائید ( کلید وسط میان چهار جهت ) را فشار دهید Add CalibraTion Point را انتخاب کنبد از options ، ok را انتخاب کنید بر روی نقشه در روی مکان یک نقطه و دایره قرمز قرار می گیرد این عمل را برای 9 مکان دیگر نیز انجام بدهید( هر بار باید یک پوینت جدید انتخاب شود تا 10 بار ) سپس finish CalibraTion را انتخاب کنید .
    - اگر عمل کالیریشن به هر دلیلی دچار اشکال یا یا اشتباه شد به مسیر data/SmartComeGps/Maps بروید و فایل با پسوند .map ( در اینجا tehran.mp ) را حذف کنید . مجداد عمل کلیبراسیون را انجام دهید .
    9- تائین شناسه صوتی برای یک مکان :
    - به مکان مورد نظر بروید یا آن را روی نقشه انتخاب کنید کلید تائید ( کلید وسط میان چهار جهت ) را فشار دهید Add wayPoint را انتخاب کنبد نام را تایپ کنید مثلا پارک ساعی کلید سمت راست را فشار دهید تا به بخش Action برسید AudioFile را انتخاب کنید از میان شناسه های صوتی فایل صوتی مورد نظر را انتخاب کنید در ضمن می توانید از برنامه بخواهید تا هنگام ورود و یا خروج از این مکان یک مسیج به شماره ای که قبلا انتخاب نموده اید ارسال کند .
    10- این برنامه توانائی ذخیره مسیر حرکت و احظار مجدد مسیر طی شده برای موارد بعدی را نیز دارا می باشد .
    11- حالا از موقعیت خود همیشه آگاه هستید از برنامه لذت ببرید .

برگرفته از سایت phalls و با تشکر از جناب nısh

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیلان - پایتخت استان...

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه ی دوستان گل.یه سوالی دارم...برای اینکه بشه از Gps ان 95 استفاده کرد حتما باید به وایرلس لن دسترسی داشت؟خیلی برام مهمه که بدونم!چون اصلا فک نمی کنم که بشه تووی رشت از لن استفاده کرد...(لااقل من اینجوری گمون می کنم)لطفا هرچه سریعتر جواب بدید...
    بابا یکی جواب بده دیگه!!!

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •