معذرت
اگه اینا نشد(مثل خود من)راهت همون ویندوز ویستاس.البته اگه نداری بهت پیشنهاد میکنم نری بریزی چون نه ویندوز ویستا ارزش داره نه این بازی!![]()
معذرت
اگه اینا نشد(مثل خود من)راهت همون ویندوز ویستاس.البته اگه نداری بهت پیشنهاد میکنم نری بریزی چون نه ویندوز ویستا ارزش داره نه این بازی!![]()
لعنتی 4000تومن پول بالاش رفته باید تموم بشه اصلا راه نداره
سلام
میخواستم بدونم میتونم stranglehold رو با گرافیک 5200 وسی پی یو 3 اجرا کنم؟![]()
فکر نکنم.گرافیکت ضعیفه.البته بهت پیشنهاد میدم نخری بازیشو
ببخشید شما چرا همچین پیشنهادی میکنی ؟! یعنی اصلا قشنگ نیست ؟فکر نکنم.گرافیکت ضعیفه.البته بهت پیشنهاد میدم نخری بازیشو
شما ببین چند نفر خوششون اومده از این بازی!من که هر کیو دیدم گفته خیلی داغونه.تازه به این همه دردسر نمی ارزه.6 تومن بده.آخر بعد از 100 سال نصب کن.آخر یا اجرا بشه یا نه(جریان همون لود).بعد بری تو یک بازیه شدیدا معمولی!
والا اینطوری که به من گفتند بازی با گرافیک خیلی بالا و مراحل جالب و کنترل عالی و گرافیک خیلی بالا (!)شما ببین چند نفر خوششون اومده از این بازی!من که هر کیو دیدم گفته خیلی داغونه.تازه به این همه دردسر نمی ارزه.6 تومن بده.آخر بعد از 100 سال نصب کن.آخر یا اجرا بشه یا نه(جریان همون لود).بعد بری تو یک بازیه شدیدا معمولی!
ولی شنیدم که حرکاتش و گیم پلیش مثل مکس پین هست .
من که میخوام مفت گیرش بیارم D: . یه تستی میکنیم دیگه .
راستی این قضیه لودینگش چیه همه باهاش مشکل دارند ؟
خیلی سطح پایینتر از مکس پینه.متاسفانه انقدر رو این موتور ور رفتم که اعصاب خورد کنه.دست به پرتقال بزنی میترکه!!!.گرافیک بالاشم دردسره!
لودینگ رو خیلیا بهش بر خوردن.از جمله من.اما من با ویستا بازی کردم خیلی خوشم نیومد.کلا ارزش مفتی رو هم نداشت(من خودم مفت گرفتم
).
یعنی stranglehold فقط با گرافیکم مشکل داره و سی پی یو دو هسته ای نمی خواد؟
قبل از خرید game یک سری به سایت gamespot بزنید و به امتیاز های بازی که می خواهید بخرید نگاه کنید بعداٌ بخرید چون امتیاز این بازی از 10 امتیاز 7 گرفته یعنی یک بازی مسخره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)