کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منطقه ی شابیل
![]()
از این عکسای منطقه شابیل خوشم اومد.می شه بیشتر بذاری یا اینکه توی پیغام خصوصی بیشتر برام توضیح بدی که چجور جایی هست و تو کجاست؟کوهیه،دشته یا ...
این دو عکس اول مربوط میشه به کوهی حوالی لوشان(گیلان) که حدود 100 سال پیش بر اثر زلزله فرو ریخت و یه روستا رو زیر خودش دفن کرد و به روستای (بیورزن) معروف شد به معنی (زن بیوه) ، چون فقط یه بیوه زن انجا زنده موند اون هم چون در زمان حادثه تو روستا نبود .اگر دقت کنید میتونید منطقه فرو ریخته رو ببینید تو عکس نزدیک هم کردم که راحتتر بشه دید.(این روستا الان یک قبرستان هم به حساب میاد).پیشنهاد میکنم اگر مسیرتون خورد حتما بازدید کنید!(حتما بزرگتر ببینید).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یکی از چشمه های معروف داماش(رودبار)
منطقه زیبای داماش(رودبار)
سلام
ممنون از لطفتون
منطقه ی شابیل (با توجه به اطلاعات خودم که خیلی کمه) یه منطقه ی کوهستانی نزدیک شهر اردبیله که چشمه ی اب گرم هم داره و در واقعا کوهپایه ی کوه سبلانه و معمولا کسانی که میخوان از مسیر شمال شرقی این قله صعود کنن از این منطقه هم عبور میکنند
عکسهای بعدی که میذارم از ارتفاعات 3000 بالاتر تا قله ی سبلانه که ارتفاعش 4880 بود
تابلوی به طرف پناهگاه:
پرچم های راهنمای مسیر:
.
اینم نمایی از غروب عکسی لز قله ی مقابل سبلان که چند صفحه پیش گذاشتم
به سمت دریاچه سبلان:
دریاچه سبلان:
![]()
این هم چندتا عکس از پارکهای شهر هانوور آلمان که فامیلمون رفته بود و عکس گرفته بود .
![]()
عكسها چرا لينك ندارن؟
دمتون گرم
خیلی باحال بودن
دمتون گرم ، عکسها خیلی عالی بودند اگه بازم دارید بذارید .
اینجا هم یکی از روستاهای اطراف شهرستان میانه هست .
اینا هم میوه های گندیده و درجه سومیه که دارن بار ماشین میکنن . قضیه این میوه ها خیلی جالبه من خودم شاهد بودم که چقدر این میوه ها کثیف و پلاسیده بودند به خاطر همینم عکس گرفتم . این میوه ها رو دارن میبرن به یه کارخونه معروف تا آب سیب درست کنن بدن مردم ، دیگه خودتون قضاوت کنید !
حميد جان شما اين عكس ها رو با چه دوربيني گرفتي؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)