بچه ها از همگی خواهش میکنم اگه خبر جدیدی در مورد این بازی دارید بگذارید.منتظریم.
بچه ها از همگی خواهش میکنم اگه خبر جدیدی در مورد این بازی دارید بگذارید.منتظریم.
متاسفانه هیچ جا خبری در رابطه با بازی هنوز ننوشته،تریلر جدیدی هم در کار نیست.باید صبور باشیم،صبور.....
این بازی کی میاد ما هم حال کنیم؟؟؟
بعضی ها میگند 2008 این حرف درسته؟
ولی از چنین بازی باید توقع هم داشت که دیر بیاد بیرون چون خیلی روی گرافیک و صدای بازی کار میکنند
دمشون گرم
همه اخبار مربوط به انتشار بازی و چیزای دیگه رو میتونی رو صفحات 1 و 2 پیدا کنی.به احتمال زیاد آخر 2008 هست،خیلی هم باید عالی باشه ایندفعه.ولی من از این بابت خیلی ناراحتم که دیگه تو سری بازیاش از زامبی خبری نیست.اون زامبیا بازی رو خیلی جذاب تر و دلهره آور تر میکردند.نمیدونم چرا فرمشو کاملا عوض کردند.
کسی از دوست عزیزم resident خبری نداره؟مثلا اون صاحب این تاپیکه.دلم برا پستاش تنگ شده.
![]()
اون که حقیقت داره ولی متاسفانه بعضی ها انتظارات بیش از حدی از بازی دارند (توی ذهنشون فکر می کنند این بازی که بیاد خیلی خفن هستش و رقیب نداره ، که در جوابشون باید بگم "زهی خیال باطل")
برای بازی ساز ها اینکه بخوان یک بازی خوب و گرافیک عالی و ... بسازند کاری نداره ولی این خود ما ها (البته ما زیاد تقصیری نداریم) و دنیای بازی ها هستش که اونها رو محدود به گرافیک های 512 و 258 می کنه.
من شنیدم مثل اینکه یواشکی میاد و سر میزنه و می بینه که همه سوال ها توسط شما جواب داده شده و میره (البته گویا گفته در صورت شنیدن هرگونه خبر تازه و تاپی که به دستش برسه اینجا قرار خواهد داد)
اصلا بحث گرافیک نیست
اگه اویل4 رو بازی کرده باشی میبینی که با همه ی بازیها فرق داره .
هیچ مشکلی در بازی نیست .
داستان قوی ای داره .
کلی روش فکر شده .
اینا باعث میشه که اویل بهترین بازی دنیا باشه .
پس تو اینجایی پسر.دلم برات تنگ شده بود
امیدوارم......
دقيقا !
مثلا اويل 4 با تمام گرافيك و هيجانش به هيجان اويل 2 با اون گرافيك پايين ( البته نسبت با حالا) نميرسه !
همون زامبي ها بازي رو جالب ميكردن!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)