در ضمن با اجازه بزرگترا به نظر من رقیب اصلی ما امسال لیورپوله بعد آرسنال وچلسی
در ضمن با اجازه بزرگترا به نظر من رقیب اصلی ما امسال لیورپوله بعد آرسنال وچلسی
به نظر من رقیب اصلی ما به ترتیب: لیورپول، چلسی و آرسنال است
اگه قرار باشه امثال ما قهرمان نشیم، نوبت لیورپول هست
"اولگانر سولسكيائر" مهاجم باشگاه فوتبال منچستريونايتد انگليس ، امروز سهشنبه از دنياي فوتبال خداحافظي ميكند.
بهگزارش ايرنا بهنقل از خبرگزاري فرانسه، سولسكيائر بهخاطر به ثمر- رساندن گل پيروزي بخش منچستر در فينال رقابتهاي جام قهرمانان باشگاههاي اروپا در سال ، ۱۹۹۹چهرهاي محبوب در اولدترافورد است.
وي در چهار سال گذشته همواره با آسيب ديدگي زانو مواجه بوده و كمتر در مسابقات ديده شده است.
بنابر نوشته روزنامه سان چاپ لندن، سولسكيائر ۳۴ساله كه در فصل جديد، در هيچ يك از ديدارهاي تيم منچستر حضور نيافته، سرانجام در مبارزه با آسيب ديدگيهاي مكرر خود به زانو درآمد.
آخرين بازي او در ديدار فينال جام حذفي امسال برابر چلسي در ورزشگاه ومبلي بود كه در وقت اضافي به عنوان بازيكن تعويضي به ميدان آمد.
وي مربيگري بازيكنان جوان باشگاه منچستر را نيز تجربه كرده و قصد دارد بعد از بازنشستگي، به عنوان مربي در فوتبال حضور داشته باشد.
وي در سال ۱۹۹۶از باشگاه مولده نروژ در ازاي ۱/۵ميليون پوند به منچستر ملحق شد و در كسب هفت عنوان قهرماني اين تيم در ليگ برتر، سهيم بود.
سولسكيائر فصل گذشته ۱۱گل به ثمررساند تا منچستر دوباره بر سكوي قهرماني بايستد و جمعا ۳۶۶بازي تحت سرمربيگري "آلكس فرگوسن" انجام داده و ۱۲۶گل زده است.
در فصل گذشته عنوان سفير باشگاه به وي داده شد كه احتمالا آن را ادامه و توسعه خواهد داد و شايد در كادر فني تيم نيز مسئوليتي را برعهده بگيرد.
با خداحافظي او، سه مهاجم شامل وين روني، لوييز ساها و كارلوس تهوز در اختيار فرگوسن خواهد ماند.
یه نون خور کمتر بهتر!
اولگانر سولسكيائر( آخه اینم اسم هست؟ مجبور شدم کپی کنم!) خداحافظ ذخیره طلایی! از تو تشکر می کنم برای تمامی زحماتی که برای شیاطین کشیدی، از تو تشکر می کنم برای گلی که بایرن زدی، از تو تشکر می کنم!
خداییش بازیکن بدرد بخوری بود.
به هر حال شاید سر الکس به فکر یه مهاجم خوب بیفته.
باید بیفته، الان ما عملا یه مهاجم داریم که اون هم توز هست، اگه این یکی هم مصدوم بشه چی میشه! فکر کنم یه مهاجم جذب می کنیم، کی، خدا می دونه
تیم منچستر یونایتد با تک گل لویز ساها در دقیقه 71 ساندرلند را شکست داد، تبریک به همه
ایول ایول لویس جونو ایول.لیورپول 0-6 برد.باورتون میشه؟
خوب چلسی هم 0-2 باخت تا تحقیر بشه.این ثابت میکنه که رقیب اصلی ما لیورپوله.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)