تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 2376 اولاول ... 234567891016561065061006 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال با العین امارات دیدار می کند

تیم فوتبال استقلال تهران جهت انجام یک مسابقه تدارکاتی با تیم العین به امارات می رود. به گزارش سایت رسمی باشگاه این تیم پس از هفته چهارم لیگ برتر به امارات سفر خواهد کردتا یک دیدار دوستانه برابر تیم العین برگزار کند .استقلال در هفته چهارم روز پنجشنبه 15 شهریور ماه به مصاف شیرین فراز کرمانشاه خواهد رفت وسپس روز جمعه راهی امارات می شود تا در روز شنبه 17 شهریور به دیدار العین برود هم اکنون معاون اجرایی باشگاه در امارات به سر می برد تا ضمن برپایی مقدمات این سفر کارت فرهاد مجیدی را نیز دریافت کند ITC
    منبع:esteqlal.ir
    Last edited by amirtaker; 27-08-2007 at 20:37.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جباری مصدوم نیست

دکتر نوروزی گفت : مجتبی جباری مصدوم نمی باشد و در حال گذراندن دوران بدنسازی می باشد . به گزارش سایت رسمی باشگاه بر خلاف اخبار منتشره در بعضی از جراید که گفته شده جباری مصدوم می باشد ،پزشک استقلال با رد این مطلب گفت :جباری در سلامت کامل در تمرینات شرکت می کند و و مشغول گزراندن دوران بدنسازی می باشد تا بتواند به یک بازیکن نود دقیقه ای تبدیل شود و در صورت صلاحدید کادر فنی می تواند تیم را در بازی مقابل مس کرمان همراهی کند.
    منبع:esteqlal.ir

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بختياري‌زاده آبي پوش نمي شود
    كوشكي در تمرين استقلال

--------------------------------------------------------------------------------

خبرگزاري فوتبال ايران- بعد از مذاكره مديرعامل پاس (الوند همدان) با مسئولان استقلال در خصوص آخرين وضعيت سهراب بختياري‌زاده حضور اين بازيكن در تيم آبي پوش تهراني كاملا منتفي شد.
    به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران؛ اوليايي در صحبتي كه امروز با چند تن از معاونان استقلال داشت، پاسخ منفي خود را رسما به آنها در خصوص بختياري‌زاده اعلام كرد.
    نياز شديد وينكو در پست خط دفاعي و عقد قرارداد با اين بازيكن باتجربه از دلايل اصلي مخالفت با انتقال بختياري‌زاده به استقلال عنوان شد. در ادامه اين مذاكرات مقرر گرديد به جاي بختياري‌زاده، بيژن كوشكي در استقلال حضور يابد.
    كوشكي امروز مراحل پاياني جدايي‌اش را از الوند همدان سپري خواهد كرد و در اولين فرصت در تمرينات استقلال حضور خواهد يافت تا پس از عقد قرارداد رسما به عضويت استقلال درآيد.
    حضور كوشكي با نظر حجازي در استقلال صورت گرفت. اين بازيكن بنا به درخواست سرمربي استقلال جذب شد و با احتساب جذب كوشكي، مسئولان استقلال فعلا از جذب يك مدافع خارجي منصرف شدند.
    // پایگاه اطلاع رسانی فوتبال ایران //www.FootballIran.ir

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

سلام.
    دوستان بازی بعدی استقلال کیه؟
    تو کرمانه یا ازادی؟

داره خودمونی میشه 00soha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    زیر درخت حوا

پيش فرض

بابا ایول داره کم کم خوشم می یاد از این سایت (بابا استقلالی ها اخره مرامن من تازه واردم یک عالمه عکس دارم اونم از نوع 100%ابی(محال که دیده باشین ) یک نفر پیدا نمی شه راهنمایی کنه چطوری بریزمشون )

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گزارش تمرین آبی پوشان(5/6/86

تمرین روز گذشته آبی پوشان در زمین شماره دو ورزشگاه شیرودی انجام شد.استقلالی ها پس از بازدید فیلم یازی خود مقابل ملوان وهمچنین تماشای دیدار مس کرمان مقابل ذوب آهن به قصد برطرف کردن نقاط ضعف خود در زمین شماره دو شیرودی حاضر شدند ویک تمرین شاداب را پشت سر گذاشتند.گزارش تمرین آبی پوشان را بخوانید.

حجازی زودتر از همه آمد

ناصر حجازی سرمربی استقلال روز گذشته از ساعت 16 در محل تمرین آبی پوشان حاضر شد ومنتظر شاگردانش ماند وی که به نظم وانضباط اهمیت زیادی می دهد زودتر از همه به شیرودی آمد تا بازیکنان را برای تمرین آماده کند .

حضور خبرنگار خانم

یک خبرنگار خانم استقلالی روز گذشته از کنار زمین از تمرین استقلالی ها گزارش تهیه کرد.در این چند وقت کمتر شاهد حضور خبرنگار خانم در تمرینات استقلال بودیم که این مساله روز گذشته اتفاق افتاد.

مچ پای سان جان بانداژشد

قبل از آغاز تمرین مچ پای سان جان اورسوویچ هافبک آبی پوشان توسط دکتر نوروزی بانداژشد.

این بازیکن به دلیل انجام تمرین سنگین قصد داشت از مصدوم شدنش جلوگیری کند واز همین رو مچ پایش را بست.

توپ های جدید دوباره تست شد

روز گذشته باز هم مطابق هفته گذشته یکسری توپ جدید به محل تمرین استقلال آمد پس از آنکه هفته گذشته یکسرس توپ زرد رنگ مورد تایید قرار نگرفت این بار توپ های جدید توسط آبی پوشان آزمایش شد تا مربیان استقلال در خصوص آن نظر بدهند.

منیعی ناراحت بود!

میثم منیعی که از سوی کمیته انضباطی مبلغ یک میلیون تومان جریمه شده ناراحتی اش را پنهان نکرد.وی در این مورد با اصغر حاجیلو سرپرست استقلال صحبت کرد وحاجیلو به وی قول داد مشکل او را طی چند روز آینده حل کند.

حضور 1500 هوادار استقلال در شیرودی

حدود 1500 نفر از هواداران استقلال با حضور در محل تمرین این تیم به تشویق آبی پوشان پرداختند .هواداران استقلال قصد دارند تا قبل از بازی با مس حضور فعالی در تمرینات استقلال داشته باشند.

آغاز تمرین ساعت 17

تمرین استقلال راس ساعت 17 وزیر نظر ناصر حجازی برگزار شد.

دویدن دور زمین

اولین مرحله تمرین استقلال دویدن دور زمین وکارهای بدون توپ بود.این مرحله زیر نظر دکتر بهمنی مربی بدنساز استقلال صورت گرفت وآبی پوشان خود را آماده تمرینات تاکتیکی کردند.

کار تاکتیکی با مانع

مرحله بعدی تمرین عبور بازیکنان با توپ از روی موانع بود.استقلالی ها می باید از موانعی که مربیان استقلال در نظر گرفته بودند بدون خطا می پریدند.

20 دقیقه فوتبال تحت فشار

در این مرحله ناصر حجازی برای بازیکنان 20 دقیقه فوتبال تحت فشار در نظر گرفت واز آنها خواست بدون هیچ مکثی پس از تصاحب توپ آن را به بازیکن کناری خود پاس دهند.این تمرین حجازی انگیزه زیادی را در بین بازیکنان استقلال ایجاد کرده بود که بیش از یک بار به توپ ضربه نزنند.
    86/6/5

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علیزاده:حجازی به موقع از وجود من استفاده می کند

مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران گفت: حجازی یکی مربیانی است که با برنامه و هدف کار می کند و اطمینان دارم به موقع از وجود من در ترکیب اصلی استقلال بهره خواهد بود.یه گزارش سایت رسمی باشگاه علی علیزاده با بیان این مطلب افزود: تیم ما فرصت کافی برای برگزاری بازی ها دوستانه نداشت و درهفته های ابتدایی لیگ مربیان تمام توان خود را صرف شناخت بیشتر از توانایی بازیکنان و یافتن ترکیبی ایده ال کرده اند.

وی ادامه داد: در این بین حجازی هم برنامه هایی را دنبال می کند و فکرها و نقشه هایی دارد که اطمینان دارم من را هم در آن برنامه ها در نظر دارد. او اگر من را نمی خواست و جایی در تاکتیک هایش نداشتم قطعا در فصل نقل و انتقالات مانند آن بازیکنانی که استقلال جدا شدند مرا نیز از فهرست خود کنار می گذاشت.

مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران با ابراز اطمینان از اینکه در جمع بازیکنان اصلی این تیم قرار خواهد گرفت، افزود: من فصل قبل هم شروع خوبی در لیگ نداشتم اما کم کم فرصت بازی پیدا کردم و در ترکیب اصلی جا افتادم . درحال حاضر هم عجله نمی کنم، می دانم که حجازی به من فرصت بازی می دهد و منتظرم که از آن استفاده کنم.

علیزاده ازشرایط فعلی استقلال ابراز رضایت کرد و افزود: حجازی را یک دنیا قبول دارم. او با برنامه کار می کند و در کارش هدف دارد. می دانم بی جهت در دو بازی گذشته بیرون ننشستم. وی در نظر دارد سیستمی مطمئن را برای تیم انتخاب کند که فکرمی کنم من هم جایی در آن دارم.

وی ادامه داد : پیش از آغاز مسابقات لیگ بحث حضور من در پست هافبک دفاعی مطرح شد اما زمانی که باشگاه نیازتیم را در این منطقه برطرف کرد مربیان از تصمیم خود صرفنظر کردند و تاکید کردند که در خط حمله به تیم کمک کنم.

مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران تصریح کرد: در تیم ما پنج مهاجم با توانمندی های متفاوت وجود دارند که سبک بازی همه آنها با هم متفاوت است. با این وجود گمان نمی کنم حضور آنها در کنار هم باعث شود که به یکی بیشتر فرصت بازی برسد و دیگری نیمکت نشین شود

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بابا ایول داره کم کم خوشم می یاد از این سایت (بابا استقلالی ها اخره مرامن من تازه واردم یک عالمه عکس دارم اونم از نوع 100%ابی(محال که دیده باشین ) یک نفر پیدا نمی شه راهنمایی کنه چطوری بریزمشون )
    قربونه هرچی اس اسیه دوست عزیز عکساتو اول باید در یه سایز مناسب آپلود کنی بعد لینکشو داخل بزاری

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

سلام.
    دوستان بازی بعدی استقلال کیه؟
    تو کرمانه یا ازادی؟
    بابا رفقا یعنی هیچکدوم نمیدونید کیه!!!!!
    البته خودم فهمیدم.
    ایول فقط ابی
    اگه خاستی عکسا رو بریزی یه جا بریز که حالا حالا ها پاک نشه.
    ----------------------
    به امید پیروزی روبه رو مس......

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

عزیز بازی بعدی استقلال با مس کرمان در آزادی هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •