ناصر حجازی در گفتگو اختصاصی با ایسکانیوز:در خصوص تیم ملی ،حتی یک کلمه حرف نمی زنم// برای افرادی که در موفقیتهای استقلال نقش مرا کمرنگ می کنند،متاسفمتهران- خبرگزاری اسکانیوز: مدیر سازمان فوتبال استقلال تهران با خودداری از اظهارنظر در خصوص وضعیت تیم ملی گفت: متاسفانه مسئولین فوتبال هیچ توجهی به نظرات پیشکسوتان و دل سوختگان این رشته ندارند .
به گفته وی < به همین دلیل حاضر نیستم حتی یک کلمه درخصوص تیم ملی صحبت کنم زیرا دوست ندارم حرف هایی را به زبان بیاورم که کسی به آن توجهی ندارد.
ناصر حجازی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز" در خصوص دیدار استقلال تهران در مقابل برق شیراز خاطر نشان ساخت: بچه ها در این دیدار بازی بسیار خوبی را ازخودبه نمایش گذاشتند البته باتوجه به روند رو به رشدی که تیم استقلال در پیش گرفته است و هماهنگ تر بازیکنان جوان مطمئن باشید استقلال نیز یکی از مدعیان اصلی قهرمانی خواهد بود.
وی افزود: ما باید بازی به بازی بهتر شویم و مطمئن باشید اگر بازیکنان ما آمادگی واقعی خود را در زمین به نمایش بگذارند صبا را به راحتی از پیش رو بر می داریم و با این پیروزی گام بلندی برای قهرمانی بر خواهیم داشت.
حجازی در ادامه به ایسکانیوز گفت: استخوانبندی اصلی تیم استقلال برای من است وطبعاباخت و برد آن نیزبه من بازمی گردد زیرا این تیم را خود من بسته ام و تمام مسائل این تیم به من بر می گردد. متاسفم برای افرادی که باخت های استقلال را فقط به من نسبت می دهند و نقش من را در موفقیت های این تیم کمرنگ می کنند.
مدیر سازمان فوتبال استقلال تهران در خصوص آینده استقلال تهران در این فصل تصریح کرد: مطمئن باشید استقلال از بحران خارج شده است و تنها هدف ما کسب عنوان قهرمانی است. بازیکنان ما می توانند به راحتی در جام حذفی و لیگ برتر قهرمان شوند و مطمئن باشید جوانان امروز استقلال در فصل آینده حرف های زیادی برای گفتن خواهند داشت.
حجازی با اشاره به وضعیت داوری دیدار استقلال تهران مقابل برق شیراز به ایسکانیوز گفت: هر آدمی ممکن است اشتباه کند و اشتباهات داوری جزئی از فوتبال است که رحیمی مقدم نیز در دیدار ما مقابل برق اشتباهاتی داشت