تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 34 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 340

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه يوونتوس: Juventus F.C. News

داره خودمونی میشه ahmadreza_gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آقای Farzadsport واقعا خسته نباشی.
    فکر میکنم اگه امسال یووه بتونه فقط جواز حضور در لیگ اروپا رو بگیره بازم خیلی خوبه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

من نمیدونم این یووه ای ها مهره مار دارن... با اینکه اونجور ستاره ندارن ولی انگار بردن تو سری آ رو خیلی خوب

بلدن.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

من نمیدونم این یووه ای ها مهره مار دارن... با اینکه اونجور ستاره ندارن ولی انگار بردن تو سری آ رو خیلی خوب

بلدن.
    اصلا لقب یوونتوس قهرمان هست برای همین 27 تا قهرمانی تو سری آ آورده
    اونوقت تیمهای اینتر و میلان .......

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بلدن.

دوست من خوشبختانه فوتبال ورزشی نیست که با شانس و اقبال یه تیم بتونه به صورت پایدار موفق بشه...
    برای اینکه یه تیم بتونه موفق باشه باید خیلی از فاکتورها رو رعایت کنه و بسیار هوشمندانه عمل کنه...
    در ضمن شما نمیتونید ستاره های یک باشگاه رو با ستاره های یک باشگاه در کشور دیگه ای مقایسه کنید چرا که لیگ هر کشوری سیستم خاص خودش رو داره...

همچنین یوونتوس همواره در سری آ موفق بوده و بیشترین قهرمانی رو داشته و اما تیم میلان حتی در نبود یوونتوس هم موفق نشد که در سری آ کاری رو از پیش ببره

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض عصبانيت شديد دل پيرو

الکس دل پيرو مهاجم ملي پوش ايتاليا در پايان بازی شنبه شب از رفتار فرانسوی ها ابراز تاسف کرد و گفت: حرکات فرانسوی ها در حين نواختن سرود ملی کشورمان بسيار زشت و زننده بود من برای اين دسته از انان متاسفم در هر حال نمی توانم صحبت های انان را فراموش کنم و از اين بابت بايد تاکيد کنم که از شنيدن سخنان فرانسوی ها متاثر شدم وی در خصوص بازی نيز اظهار داشت:فرصت های برای گلزنی داشتيم که از دست داديم اميدوارم که در کيف با برتری بتوانيم به مراحل بعد صعود نمايم البته اعتراف می کنم که چندان خوب نبوديم بايد قدر موقعيت ها می دانستيم و بهتر نتيجه می گرفتيم

بازيکنان يوونتوس ديروز و امروز پس از بازگشت از اسپانيا به استراحت پرداختند تا از فردا با امادگی کامل در تمرينات تيم حاضر شوند و خود را برای رقابت های سری آ حاضر نماييند رانيری در گقتگوی کوتاهی گفت:از نتيجه بازی برابر رئال راضی هستم ما با ترکيبي متفاوت در زمين حاضر شديم و هدفمان شناخت بهتر تيم و بازيکنان بود که به اين مهم دست يافتيم من همواره از بازی ها ی دوستانه استقبال می کنم زيرا معتقدم که در اين ديدار ها به هدف خود دست می يابيم وی اظهار اميدواری کرد مصدومان تيم به زودی بهبودی خود را به دست می اوردند و به يووه ملحق ميشوند.

با انتشار خبر جدایی جیلا از میلان بار دیگر خبر پیوستن این بازیکن به یووه مطرح شد.گفته میشود سران روسونیری در قبال فروش این مهاجم 18 میلیون یورو می خواهند گفتنی است که میلانی پیشنهاد عجیب دیگری نیز مطرح کردند و درخواست دارند یووه پالا را در اضای جیلاردینو به میلان بدهند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkh-n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

فرانسوی ها رو ول کن یوونتوس رو بچسب بابا جان!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فرانسوی ها رو ول کن یوونتوس رو بچسب بابا جان!
    دوست عزیز فکر میکنم که پست قبلی من را درست مطالعه نکردید...
    اگر کمی بیشتر دقت میکردید متوجه میشدید که تنها بند اول مربوط به تیم ملی ایتالیا و فرانسه بوده و اما دو بند دیگر پست قبلی مربوط به اخبار باشگاه می شده.

لطفا با کمی دقت بیشتری پست ها را مطالعه بفرمایید

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض ایوانوویچ خرید احتمالی یوونتوس

بر اساس اخرین اخبار منتشر شده از سوی رسانه های کشور ایتالیا و صربستان برانیسلاو ایوانوویچ مدافع ملی پوش تیم لوکوموتیو مسکو این بازیکن قدرتمند و 23 ساله در زمستان راهی یوونتوس تورین خواهد شد .او چندی پیش در مسابقات زیر 21 ساله های اروپا که در هلند برگزار شد نیز یکی از مهره های کلیدی تیم صربستان بود.سران یوونتوس از هم اکنون برای قدرتمند تر کردن خط دفاعی خود به فکر خرید یک مدافع افتاده اند و گزینه اول انها همین بازیکن صرب می باشد.به نظر می رسد یوونتوس با یک قرارداد 5 ساله به مبلغ شش میلیون یورو این بازیکن مدافع را به خدمت بگیرد این در حالی است که به نظر می رسد این انتقال مراحل پایانی خود را طی می کند.اين بازیکن صرب در این خصوص گفت: اين بسيار مهم و ارزشمند است که کلوب و باشگاه يووه با من صحبت کرده برای من بازی در اين تيم يک آرزو خواهد بود بازی در سری آ در کنار يوونتوس

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkh-n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بی زحمت بازی بعدی یوونتوس کی است.
    Last edited by mkh-n71; 14-09-2007 at 15:40.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بی زحمت بازی بعدی یوونتوس کی است.

دوست عزیز به نظر میاد که شما به پست شماره 50 این تاپیک توجهی نکردین...
    من در اون پست بازی بعد یوونتوس رو اعلام کرده بودم....

بازی بعد یوونتوس :

16:30 - 1386/06/25 سری آ باشگاه های ایتالیا

لطفا در صورتی که پاسخ سوالتان را در تاپیک مشاهده نکردین اون سوال رو مطرح نمایید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •