آیا اروری مبنی بر مشکل دار بودن صدا میده ؟
آیا اروری مبنی بر مشکل دار بودن صدا میده ؟
لینک دانلود برنامه خرابه اگه ممکنه درستش کنید
صدا كيفيتش خوبه و مشكلي نداره. هيچ اروري هم نميده . فقط با تصوير هماهنگ نيست. برنامه هاي ديگري هم كه استفاده كردم همين مشكلو داشتن . واسه شما تا به حال پيش نيومده ؟
میزان تاخیر صدا و تصویر در کل فیلم یکسان هستش ؟
اگه جواب مثبته
که خیلی راحت میتونین delay بدین و هماهنگ کنید
آقا این لینک و درست کن ما هم دانلود کنیم دیگه . این چه وضعشه 4 روزه میگیم لینک خرابه کسی نیست نگاه کنه
Total Video converter 3.12 full
-Convert all video files to 3gp,mp4,psp,iPod,iPhone,flv,dvd,vcd,...
Total Video Converter is a complete solution for video conversion which supports reading, playing all kinds of video and audio formats and converting them to the popular video formats. Total Video Converter includes a powerful media conversion engine internally so that you can convert media files with very fast speed.
Main Features:
# Convert all kinds of videos to mobile videos or audios (mp4, 3gp, xvid, divx mpeg4 avi, amr audio) which are used by cell-phone, PDA, PSP, iPod;
# Photos slide show combines multi-photos and musics with more than 300 photos fantasy transition effect;
# High compatibility and high efficiency for Importing RMVB or RM video/audio;
# Convert various videos to MPEG videos compatible with standard DVD/SVCD/VCD;
# Burn the converted videos to DVD/SVCD/VCD;
# Rip DVD to popular videos of all sorts;
# Extract audio from various of videos and convert which to all kinds of audios (mp3, ac3, ogg, wav, aac);
# RIP CD to audios of all sorts directly;
Support All popular video and audio formats:
avi,dat,3gp,qt,mov,mpg,mpeg,m1v,wmv,asf,ogm,mkv,ds m,vob,mp4,ra,rm,ram,amr, 3gp,3gp2,3g2,3gpp,psp,flv,fli,flc,rmvb,rpm,gif,ifo ,mp3,ac3,wav,aac,aiff,au,cda,mp2
Total Video Converter supports generating the following file formats:
Output Video Formats:
. MPEG4(.mp4)
. 3gp(.3gp, 3g2)
. Game Psp(.psp)
. MPEG1(.mpg, mpeg)
. NTSC, PAL DVD mpeg
. NTSC, PAL SVCD mpeg
. NTSC, PAL VCD mpeg
. Ms Mpeg4 AVI(.avi)
. Divx AVI(.avi)
. Xvid AVI(.avi)
. H264 AVI(.avi)
. Mjpeg AVI(.avi)
. HuffYUV AVI(.avi)
. Swf Video(.swf)
. Flv Video (.flv)
. Gif Animation(.gif)
. Mpeg4 Mov(.mov)
. Apple Quicktime(.mov)
. FLIC format(.fli, .flc)
. Gif Animation(.gif)
. DV (.dv)
Outpu Audio Formats:
. mp3, mp2
. wav
. aac
. ogg
. amr
. awb
. m4a
Requirements: Directx 9
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خير . در ابتداي فيلم هيچ مشكلي نداره ولي وقتي فيلم بتدريج جلو ميره هماهنگيش از بين ميره . البته اينم تصادفيه . معمولا" از هر 2 تا فيلمي كه ريپ ميكنم يكيش بد ميشه .
گفتم شايد مشكل از سخت افزارم باشه .(مثلا" سرعت هارد ديسك يا cpu )
Last edited by PLAΨMID; 01-09-2008 at 17:13.
امین جان ممنون زحمت ما رو کم می کنی
در ضمن لینک دانلود رو هم اصلاح کردم
از سخت افزار نیست بدون تردید... ضعیف بودن سخت افزار در اکثر مواقع زمان ریپ رو طولانی تر می کنه
ولی بهتر هنگام عمل ریپ کامپیوتر رو آزاد بزارید و برنامه ی دیگه رو باز نکنید حتی مثلاً وینامپ
چون من خودم هم با سیستم 4 هسته ای و 3 گیگ رم و ... بعضی موقع ها به این مشکل بر می خورم
این مشکل بیشتر برای من روی دی وی دی هایی که کیفیت پرده ای دارند پیش میاد و روی DVD های nine منظورم کیفیتش بود ... تا حالا به این مشکل نخوردم
بعضی موقع ها هم به تنظیمات برمی گرده مثلا شما صدای فرضاً AAC رو بزارید روی یک فایل AVI خوب احتمال قریب به یقین مشکل پیدا میکنه
با توجه به اینکه این ورژن آخری که آقا امین لطف کرد و تو فروم گذاشت ورژنش از اویکه توضیح داده بود بالاتره و تنظیماتش فرق میکنه من میخوام بدونم تو لیست این برنامه برای کیقیت تصویر چه گزینه ای رو انتخاب کنم که کیفیت تصویر و صدای عالی ای داشته باشه
اول از همه ارمیا جان بابت تاخیر تو تصحیح لینک دانلود عذر ما را بپذیر D:
کیفیت رو باید بر اساس فایل اولیه ات تنظیم کنی برای مثال اگه دی وی دی شما استاندارد ایالات متحده باشه ماکزیمم رزولوشن 720 در 480 میشه که شما هم برای ریپ بهتره از هر کدوم اینها 100 تا 150 تا کم کنید مثلا بزارید روی 570 در 330 یا اگه دی وی دی شما استاندارد اروپا باشه ماکزیمم رزولوشنش میشه 720 در 576 که باز هم به همون نسبت بهتره از هر دو تا کم کنید تا حجم فایل بعد ا ریپ خیلی کم بشه
البته اینو بگم چون هنگام ریپ بافت تصویر تو این برنامه به خوبی حفظ میشه این کم کردن رزولوشن تاثیر زیادی رو کیفیت نمی زاره ولی حجم رو به شدت کم می کنه
ولی در کل برای یه DVD ریپ شده از DVD اریجینال این تنظیمات رو بزار (مراحل رو به ترتیب می نویسم تا مشکلی نباشه) :
1 - VIDEO FILE
2- AVI
3- DIVX 50 AVI
4 -در قسمت ستینگ DIVX AVI NORMAL QUALITY
که تو همون قسمت ستینگ می تونی رزولوشن رو هم تغییر بدی
در کل این ورژن 12 با 10 تفاوت خاصی از لحاظ تنظیمات نداره فقط تنظیمات زیرنویسش بیشتر شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)