سلام
هرکی در مورد شرکت هایی که + 256 میدن مطلب بزاره کمک کرده
یه نکته گنگ که این شرکتا چطوری 512 یا 256 میدن ( 2 گیگا بایت - 10 گیگ - 5 ....) ؟؟
نه
اصلان
کمی
بله
سلام
هرکی در مورد شرکت هایی که + 256 میدن مطلب بزاره کمک کرده
یه نکته گنگ که این شرکتا چطوری 512 یا 256 میدن ( 2 گیگا بایت - 10 گیگ - 5 ....) ؟؟
خب کسی نظری نداره ؟
اخه داری میره اون پایینا تاپیک
256-512-1
داره سایت danaj.ir میده
من ازش 256 گرفتم و خیلی راضی هستم. سرعت دانلودم رو 48تا 50 میچرخه
فكر نكنم مشكل اصلي مخابرات از نظر فني باشه. اينا اصولا نگران اين هستند كه ملت به اينترنت پر سرعت به معناي واقعي كلمه "پر سرعت" دست پيدا كنن. (بنا به يكسري دلايل سياسي كه احتمالا همه ميدونن) چرا كه در اينترنت Wimax كه چند وقتي است در تهران راه اندازي شده، باز هم سرعت بيشتر از 128kbps را به كسي نميدن. اونجا كه ديگه خبري از كابل مسي و اين حرفا نيست. نظرتون چيه؟
داداش عزیزم
اشکال 80 % از خود مخابراته
مگه ثابت نکردم !!
فیلترینگ هم یه موضوع الکی !!
منم حرف paaghi رو 100% تایید میکنم.
سيمهايي كه در ترمينالهاي توزيع (كافو)استفاده ميشه سيم 4. 0 و جريان لحظه اي تا 5امپر(5000ميلي)
و500ميلي امپر جريان دايم تحمل ميكنه و ديگه اينكه در سيستم ديجيتال بحث امپراژ مطرح نيست
مثل روز روشنه كه دولت نمي خواد مردم عادي به اينترنت پر سرعت دسترسي داشته باشند
bale doroste be sarfeshon nist
migan internet kilo chand
سلام یه مطلب جالب علرضا شیرازی از ما کپی برداری کرد ( مدیر سایت بلاگفا )
کسی میدونه چه طوری ازش شکایت کنیم
دوست عزيز تا اونجايي که من از جلسات مخفاينه چند از وزرا (که خود وزير مخابرات توشون نبود) و منجر به قانون مزخرف محدويت اينترنت شد خبر دارم قضيه 100 درصد فرهنگيه که صد البته مشکلات زير ساختي هم وجود داره اما اونا اينو بهانه کردن.
بزار بيشتر برات توضيح بدم يه سيستم کنترل اذهان عمومي وجود داره که البته الان اسمش يادم نيست اما از اين قراره که شما مقصود اصليت رو (محدوديت به خاطر جلوگيري از فساد اخلاقي) رو در همون اول به عموم اعلام ميکني و بعد بر عليه حرف اولت با دلايل منطقي که واقعا وجود دارند شروع ميکني به شايعه پراکني (محدوديت به خاطر مشکلات زير ساخت مخابرات) و در حقيقت يه نوع شک رو بين اذهان عمومي جا ميندازي.
حالا فايده اين کار چيه؟ خوب ساده است فايدش اينه که اگه شما اول بياي بگي که اينترنت به خاطر مسائل اخلاقي محدود ميشه و روش پافشاري کني موج بزرگ افکار منفي مقابل شما بسيج ميشه. در ضمن مسئله جوري نيست که بتوني به طور کامل مخفيش کني
اين ترفندي که دولت اح@مد(ي ن/ژا#د خيلي بکار ميبره![]()
در ضمن اين مسئله براي شما که از واقعيت پشت پرده خبر ندارين براحتي اثبات ميشه کافيه يه ذره فکر کني ببني چرا به متقاضيان اينترنت وايرلس و انواع ديگه بي سيم سرعت بالا نميدن
يه مسئله ديگه اينکه برو تو سايت مخابرات ببين اجارهِ ي پهناي باند چقدره بعد برو تو سايتهايي که پهناي باند به مخابرات ايران اجاره ميدن ميبيني که پنهاي باندي رو که دو مگابايتش رو 15 دلاره ميخره هر 64 کيلوبايتشو صد و بست هزار تومن ميفرشه
که اين مسئله سود فوق العادهاي براش داره که فکر کنم براحتي باهاش ميتونه کل زير ساختها رو عوض کنه.
آره عزيزمن
در ضمن نمي دونم چرا ميگي -------- يه موضوع الکيه اصلا چه ربطي به اين مسئله داره.
Last edited by cyruspk; 27-09-2007 at 17:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)