تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پرسپولیس یا استقلال؟

راي دهنده
136. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • پرسپولیس

84 61.76%
  • استقلال

52 38.24%
صفحه 6 از 75 اولاول ... 23456789101656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 750

نام تاپيک: پرسپوليس و استقلال رفيق و رقيب قديمي

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کريم باقري و حسن رودباريان تحت نظر تيم پزشکي

پزشک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: کريم باقري از ديروز با انجام روزي دو جلسه فيزيوتراپي زير نظر کادر پزشکي تيم پيروزي تحت درمان است.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ دکتر فريد زرينه با بيان مطلب فوق به سايت رسمي باشگاه پيروزي(پرسپوليس) گفت: کريم باقري که در دقيقه 44 بازي با صنعت نفت آبادان دچار کشيدگي کشاله ران شده بود هم اکنون در حال مداواي خود زير نظر کادر پزشکي است و با انجام روزي دو جلسه فيزيوتراپي که از ديروز آغاز شده درمان خود را پيگيري مي کند.

وي درباره وضعيت ساير بازيکنان گفت: حسن رودباريان نيز در تمرينات بدنسازي از ديگر عضله ناحيه کمر خود دچار آسيب ديدگي شده است و ساير بازيکنان مشکلي از نظر مصدوميت ندارند.

زرينه درباره حضور اين دو نفر در بازي با پگاه گيلان گفت: درمان اين دو بازيکن ادامه دارد و وضعيتشان تا چهارشنبه براي بازي مقابل پگاه مشخص مي شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نامه دکتر سعيدلو به مديرعامل باشگاه پرسپوليس

ايپنا- علي سعيدلو، رئيس هيأت مديره باشگاه پرسپوليس در نامه اي به حبيب کاشاني مديرعامل باشگاه از وفاق، همدلي، همت و پشتکار مديريت باشگاه، مربيان، بازيکنان و ديگر دست اندرکاران تيم فوتبال پيروزي تقدير کرد.

در نامه معاون رئيس جمهوري به مديرعامل باشگاه پرسپوليس آمده است:

برادر ارجمند جناب آقاي حبيب کاشاني
    مديرعامل باشگاه فرهنگي- ورزشي پرسپوليس
    با سلام و عرض تبريک اعياد شعبان المعظم
    شايد مرسوم نباشد به خاطر اولين پيروزي، در تورنمنتي که بيش از سي مسابقه بايد انجام شود و احياناً نتايج مختلفي در آن رقم خواهد خورد، نامه تشکر آميزي نوشته شود. اما از آنجا که اينجانب شاهد بودم که اين پيروزي در سايه توسل و توکل، صداقت و اخلاص، وفاق و همدلي ، همکاري و هماهنگي، همت و پشتکار، توجه و دقت و بکارگيري دانش و فنون لازم از همه عزيزان بويژه مديريت بي تکلف و خالصانه جنابعالي حاصل شده است بر خود لازم ديدم از طرف خود و ديگر اعضاي محترم هيأت مديره باشگاه ضمن تبريک، از شما و ديگر دست اندرکاران، مربيان، بازيکنان تيم صميمانه تقدير و سپاسگزاري نمايم.
    ترديد ندارم اين توفيقات و پيروزي ها در صورت وجود شرايط فوق، بويژه در سايه يکدلي و پرهيز از اختلافات ادامه خواهد داشت.

علي سعيدلو
    رئيس هيأت مديره باشگاه پرسپوليس

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با توره قرارداد نبسته ايم

مدير عامل باشگاه پرسپوليس گفت: باشگاه پرسپوليس هيچ مذاکره اي با ابراهيم توره مهاجم تيم فوتبال المپيک سنگال نداشته و قراردادي با وي امضا نکرده است.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ حبيب کاشاني در گفت وگو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: خبر عقد قرارداد تيم پرسپوليس با ابراهيم توره ، مهاجم تيم فوتبال المپيک سنگال صحت ندارد. اين بازيکن طي اين هفته نيز قرار است زير نظر کادر فني تيم در تمرينات حضور يابد.
    کادر فني پرسپوليس هنوز نظر خود را درباره اين بازيکن به باشگاه اعلام نکرده است.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرزاد آشوبي:
    در پست هافبک نفوذي آزادي عمل بيشتري دارم

فرزاد آشوبي گفت: به قهرماني در ليگ امسال خيلي اميدوارهستيم. امسال همه چيز براي قهرماني پرسپوليس در اين ليگ فراهم است.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ پديده فصل گذشته فوتبال ايران به سايت رسمي باشگاه پرسپوليس گفت: امسال برخلاف سال هاي گذشته اولين بازي را با پيروزي پشت سر گذاشتيم و از اين بابت بسيار خوشحالم. اميدوارم اين پيروزي ها تداوم داشته باشد و ليگ امسال با قهرماني پرسپوليس به پايان برسد.

آشوبي با اشاره به نظر مربيان براي بازي در پست هافبک نفوذي گفت: امسال با نظر آقايان قطبي و استيلي در پست هافبک نفوذي در ترکيب پرسپوليس در زمين حضور خواهم داشت. فکر مي کنم در اين پست بازي هاي بهتر و قابل قبول تري را نسبت به سال گذشته به نمايش بگذارم.از اينکه در اين پست قرار گرفته ام بسيار راضي هستم.

هافبک تيم پرسپوليس همچنين درباره بازي اول اين تيم مقابل صنعت نفت آبادان گفت: فکر مي کنم هنوز بدن بازيکنان به شرايط ايده آل و آرماني نرسيده است. ضمن اينکه تغيير و تحولات زيادي در ترکيب تيم داشتيم و تمرينات سنگيني را پشت سر گذاشتيم به همين دليل هنوز به هماهنگي هاي لازم نرسيده ايم و انشاا... با گذشت دو سه بازي چهره واقعي پرسپوليس نمايان مي شود و مي توانيم بازي هاي بهتري را ارائه دهيم.

وي با اشاره به عملکرد خوب بازيکنان تازه وارد تيم پرسپوليس گفت: به هر حال همه بازيکنان هم از لحاظ بدني و هم از لحاظ هماهنگي به شرايط ايده آل نرسيده اند اما بازيکنان تازه وارد تيم بازيکنان خوبي هستند که در اين بازي هم عملکرد خوب و قابل قبولي داشتند و اميدوارم در تيم پرسپوليس موفق باشند.

آشوبي درباره دريافت دو گل در بازي اول گفت: دريافت اين دوگل فقط به دليل اشتباه خط دفاع نبود بلکه همه بازيکنان براي اين گل ها مقصر بودند. در بازي يکسري عوامل دست به دست هم مي دهند تا يک تيم پيروز يا بازنده شود پس اگر گلي زده شد همه تيم در آن سهيم هستند و اگر گلي هم دريافت کرديم تک تک بازيکنان در دريافت اين گل مقصر خواهند بود. بازي در تيم پرسپوليس هم به دليل بزرگ بودن و هم به دليل شمار زياد هواداران مشکل است و با گذشت زمان اين مشکل حل مي شود و بازيکنان به شرايط مسابقات عادت مي کنند.

وي با ابراز رضايت از رابطه صميمانه کادر فني با بازيکنان تصريح کرد: کادر فني تيم پرسپوليس علم و تجربه را در کنار هم در اختيار دارند و اين نکته مثبتي در کادر فني حاضر در پرسپوليس است. اما علاوه بر اين دو فاکتور مهم رابطه صميمانه و در واقع برادرانه که کادر فني با بازيکنان برقرار کرده اند بسيار حائز اهميت است و يکي از مهم ترين عوامل موفقيت تيم در اين فصل خواهد بود. اميدوارم که اين دوستي و صميميت بين تمام اعضاي تيم پرسپوليس تا پايان بازي ها وجود داشته باشد.

آشوبي با ابراز اميدواري بر قهرماني تيم پرسپوليس در بازي هاي ليگ برتر گفت: سال گذشته هم مي توانستيم قهرمان شويم اما به دليل مسائل متعدد و اشتباهات فردي به اين مهم دست نيافتيم ولي خدا را شکر امسال همه چيز براي قهرماني تيم پرسپوليس در ليگ برتر وجود مهيا است و مي توانيم قهرمان ليگ امسال شويم. آقاي کاشاني با صداقت و راستي که در رفتار خود نسبت به اعضاي تيم پرسپوليس دارند خيال همه بازيکنان را آسوده کرده اند. ضمن اينکه کادر فني تيم نيز علاوه بر علم و تجربه بالايي که دارند رابطه خوب و صميمي را با بازيکنان بر قرار کرده اند و خود بازيکنان نيز تمام توان خود را به کار گرفته اند که تيم پرسپوليس قهرمان ليگ هفتم شود. همه اين عوامل باعث مي شود تا انشاءا...تيم پرسپوليس ليگ برتر امسال را با قهرماني پشت سر گذارد و دل هواداران را شاد کند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دکتر نوروزي:
    وضعيت طالب لو امروز مشخص مي شود

پزشک استقلال گفت: وحيد طالب لو در جريان بازي مقابل استقلال اهواز بر اثر برخورد با بازيکن حريف آسيب ديده وبراي آگاهي از وضعيت دقيق اين بازيکن بايد از کتف او عکس بگيريم تا وضعيت وي مشخص شود.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ دکتر نوروزي در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه استقلال افزود: اميدواريم وي هرچه زودتر براي بازي آماده شود البته وضعيت نهايي وي را امروز مشخص مي کنيم .

وي در خصوص مصدوميت منصوريان نيز گفت: منصوريان از امروز در تمرينات استقلال حاضر مي شود ومي تواند انفرادي تمرين تمرين کند اما فعلا نمي تواند در تمرينات گروهي شرکت کند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قرباني:
    با آمادگي کامل به مصاف ملوان مي رويم

مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: کسب پيروزي مقابل استقلال اهواز شايد بسياري از واقعيت ها را براي کساني که براي تيم ما هميشه حاشيه ساز بودند، روشن ساخت .
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، پيروز قرباني در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه استقلال افزود: من به اين تيم و نفراتش اعتقاد دارم ومسلما نيزبا در نظر گرفتن شيوه هاي مختلف سعي دارند استقلال امسال به مقام قهرماني دست يابد.

وي در خصوص تيم استقلال اهواز گفت: حريف خوب بازي کرد آنها يکي ازتيم هاي مطرح ليگ هفتم خواهند بود و در ادامه مسابقات بازي هاي قابل قبول تري را از شاگردان فيروز کريمي شاهد خواهيم بود، اما استقلال روز جمعه شايسه پيروزي بود.

قرباني در پايان افزود: در طول اين هفته با جديت بيشتر در تمرينات تيم آمادگي خود را به درجه بالايي خواهيم رساند تا در انزلي هم بتوانيم ملوان را شکست دهيم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهاجم اسبق پرسپوليس و استقلال در راه شارلرواي بلژيك

غلامرضا فتح‌آبادي مهاجم اسبق پرسپوليس و استقلال در راه پيوستن به كادر فني تيم‌هاي پايه‌اي باشگاه شارلرواي بلژيك قرار گرفته است.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ مسئولان باشگاه شارلواي بلژيك طي دعوتنامه‌اي رسمي از غلامرضا فتح‌آبادي براي حضور در كادر فني تيم‌هاي پايه‌اي خود دعوت كرده و خواستار انجام جلسه‌اي حضوري شدند.

"غلامرضا فتح‌آبادي" مربي فعلي تيم جوانان صباباتري تهران با اعلام اين خبر گفت: مدارك خود را تحويل سفارت بلژيك داده‌ام و بلافاصله پس از دريافت رواديد لازم راهي خواهم شد تا درخصوص رقم قرارداد و وظايف با آنان به گفت و گو بنشينم.

وي افزود: همزمان يك كلاس مربيگري حرفه‌اي درجه a نيز در اين كشور برگزار مي‌شود كه سعي خواهم كرد در اين كلاس 21 روزه نيز شركت كنم تا به دانش فني خود نيز ارتقاء دهم.

گفتني است بازيكناني چون داريوش يزداني، محمدرضا مهدوي و عليرضا امامي‌فر از كشورمان سابقه حضور در اين باشگاه بلژيكي را دارند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محسن خليلي:
    پرسپوليس پتانسيل قهرماني را دارد

مهجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت :همه بازيکنان سعي مي کنند تا امسال را محکم و پرقدرت ظاهر شوند و پرسپوليس را به مقام قهرماني ليگ هفتم برسانند.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ محسن خليلي در گفت وگو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: تيم پرسپوليس پتانسيل قهرماني را دارد و با گرفتن سه امتياز در بازي اول مقابل صنعت نفت اين را نشان داديم. همه بازيکنان تمام تلاش خود را مي کنند تا امسال با تمام قدرت در مسابقات ظاهر شوند و قهرماني در ليگ برتر امسال را به دست آورند.
    مهاجم تيم پرسپوليس افزود: تمام تلاش خود را به کار مي گيرم تا براي تيم فوتبال پرسپوليس مثمرثمر باشم و بتوانم به همراه ساير بازيکنان پرسپوليس قهرماني در ليگ امسال را بدست آوريم. من به موفقيت تيمي فکر مي کنم و چنانچه با دعاي مردم توانستم در هر بازي گل زني کنم و آقاي گل ليگ برتر شود اين افتخار را متعلق به همه تيم مي دانم.
    خليلي در پايان گفت: بازيکنان تيم پرسپوليس هنوز به طور کامل به هماهنگي نرسيده اند اما تا 4 بازي آينده به آمادگي لازم خواهند رسيد و نشان مي دهند که فقط براي دستيابي به قهرماني در ليگ برتر پا به مسابقات گذاشته اند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روانخواه:
    هنوز به آمادگي کامل نرسيده ايم

هافبک تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با اينکه در نيمه دوم بازي مقابل استقلال اهواز به ميدان رفتم اما هنوز به مرز آمادگي صد درصد براي همراهي تيم نرسيده ام.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ اميد روانخواه در گفت وگوبا سايت رسمي باشگاه استقلال اظهار داشت: من در جريان تمرينات پيش فصل دچار مصدوميت شدم و تا روز يکشنبه هفته گذشته در تمرينات شرکت نداشتم. با اين وجود تا روز بازي برابر استقلال اهواز خود را آماده بازي کردم و يک نيمه به ميدان رفتم.
    وي ادامه داد : هنوز به مرز آمادگي کامل نرسيده ام و گمان مي کنم مربيان نيز به همين خاطر از وجود من در بازي با استقلال اهواز فقط در يک نيمه استفاده کردند. قطعا با تمرين بيشتر توانايي 90 دقيقه بازي براي استقلال را پيدا خواهم کرد.
    هافبک تيم فوتبال استقلال در توجيه بازي نه چندان قابل قبول اين تيم در نيمه نخست ديدار برابر استقلال اهواز گفت : مربيان استقلال پس از آنکه سال ها اين تيم با سيستم سه دفاع بازي کرده تصميم به تغيير سيستم گرفته اند. با توجه به مشکلاتي که براي برگزاري بازي هاي تدارکاتي داشتيم فرصت نيافتيم تا خود را با اين روش جديد هماهنگ کنيم به همين خاطر بازيکنان قدري ناهماهنگ نشان دادند.
    وي افزود: بازيکنان شناخت زيادي از پست هاي جديد و بازيکنان کناري هم نداشتند و طبيعي بود که آشفته باشند. دربين دو نيمه مربيان توصيه هاي به بازيکنان داشتند و آنها را با شرح وظايف شان آشنا کردند که باعث شد در نيمه دوم بهتر بازي کرده و نتيجه را از آن خود کنيم.
    روانخواه با اشاره به اينکه در ديدار مقابل استقلال اهواز در پست هافبک نفوذي بازي کرده است، گفت : پس از آنکه مربيان تصميم به تعويض جباري گرفتند من را به جاي وي به زمين فرستادند. با اينکه بدنم در شرايط مسابقه قرار نداشت فکر مي کنم آنچه از من خواسته شده بود را در زمين پياده کردم.
    هافبک تيم فوتبال استقلال در پاسخ به اين پرسش که چرا در بازي مقابل استقلال اهواز در چند مورد تک روي داشته است، گفت : من اين کار را تنها به اين خاطر انجام دادم که تيم فرصت استفاده از ضربات ايستگاهي را پيدا کند. در دو صحنه نيز به اي موقعيت رسيديم که حاصل آن يک گل و يک موقعيت خطرناک روي دروازه استقلال اهواز بود. قطعا تمام اين کارها در خدمت تيم بوده است.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جلسه کادر فني استقلال با فتح اله زاده

شب گذشته(شنبه) وپس از پايان تمرين استقلال جلسه اي ميان کادر فني و مسئولان باشگاه در دفتر مدير عامل استقلال انجام شد.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ و به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال اين جلسه پيرامون عملکرد نقاط ضعف وهمچنين اتفاقات رخ داده در اين بازي برگزار شد وطي آن مربيان ومسئولان استقلال به جمع بندي رسيدند.
    گفتني است در اين جلسه فتح اله زاده ناصر حجازي اصغر حاجيلو وکامران منزوي وبهرام اميري حضور داشتند ودر خصوص بازي جمعه به بحث وتبادل نظر پرداختند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •