تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 124 اولاول ... 23456789101656106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 1240

نام تاپيک: {آموزش} اتصال به شبکه Xbox Live

اگه نباشه جاش خالی می مونه farazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تو جوب

پيش فرض

سلام ،

نحوه ی شناسایی دیسک های Stealth :

مطمئنا اگه از طرفدارهای پروپاقرصه XBL باشی ، اسم دیسک های Stealth به گوشت خورده ! این دیسکها دارای یک پچ در خود ایمیج بازی هستند که با اون مخلوط شده و همونطور هم که از اسمش معلومه از شناسایی شما در XBL جلوگیری میکنه ! اگه یادتون باشه قبلا هم گفتم که مشخصات کنسول شما و بازی هایی که انجام دادید، در Database مایکروسافت ذخیره میشه و اگه خدای ناکرده یکی از دیسک های شما پچ Stealth رو نداشته باشه ، بنابر قوانین صفت و سخت مایکروسافت، کنسول شما برای همیشه از لایو بن میشه !! ( به دلیل زیر پا گذاشتن قانون کپی رایت و ... )
    خوب ! زیاد دستپاچه نشید ! شما خیلی راحت میتونید این دیسک هارو تشخیص بدید ( اگه دارای پچ Stealth بود ، با خیال راحت اون رو داخل دستگاه بذارید و از بازی با اجنبی ها لذت ببرید ! اما اگر پس از شناسایی متوجه شدید که دیسک شما پچ شده نیشت ، اکیدا" از گذاشتن اون داخل دستگاه و اتصال به XBL خودداری کنید ! ). میمونه ریختن فرم ور iXtreme بر روی درایو کنسول که دیگه تقریبا همه چی برای لایو حله !
    میپردازم به نحوه ی شناسایی این دیسک ها :

اول از همه باید این برنامه رو دانلود کنید ( XDVDMulleter ) :

آخرین ورژن این برنامه>>

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با این برنامه ی کاربردی ، خیلی راحت میتونید دیسک های دارای این پچ رو تشخیص بدید .

بعد از اینکه برنامه رو دانلود کردید ؛

* برنامه رو اجرا کنید .
    * در صفحه ی باز شده، روی همون گزینه ی اول یعنی " View ISO Details " کلیک کنید .
    * صفحه ی Load ISO باز میشه . روی تب " Load From DVDR " کلیک کنید.
    * دیسک رو داخل DVD-Rom قرار بدید و زمانی که دیسک لود شد روی " Load Disk " کلیک کنید .
    * روی گزینه ی " Next " کلیک کنید .
    * صفحه ی جدیدی باز میشه. ( در اینجا میتونید اطلاعاتی اعم از ISO Region ، Filesystem Database ، Xtreme Compatibility و ISO Type رو ببینید ).
    حالا اگر تمام گزینه ها در قسمت Xtreme Compability تیک حورده باشه ، یعنی بازی شما پچ Stealth رو داره و با خیال راحت میتونید تو لایو چرخ بزنید و از بازی با اجانب لذت ببرید !

تذکر :
    در ریختن فرم ور iXtreme شک نکنید !! ( اگر بازیهای شما دارای پچ Stealth باشه ، این برنامه به طور خودکار اونارو اجرا میکنه ، اما اگه بازی شما این پچ رو نداشته باشه درایو اون بازی رو نمیخونه ! پس یعنی دیگه احتیاجی به روش بالا هم نیست !! )

موفق باشید

ببخشید ولی این عکس یک موجود لَذِج هست نه برنامه ای که گفتید میشه یک بار خودتون امتحانش کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تو جوب

پيش فرض

لینک رو پیدا کردم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تو جوب

پيش فرض

من حدود 30 تا بازی توی گیم های بازی کرده ام دارم یعنی باید همه 30 تا دیسک رو یک بار stealth اجرا کنم تا بن نشم ؟
    Last edited by farazp30; 23-07-2008 at 00:04.

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

سلام
    اولا ممنون بابت لینک ، ویرایش شد! این لینک تا چند وقت پیش خیلی خوب کار میکرد.

بله، باید دیسک هاتون رو چک کنید اگه استیلت نبود، اون رو پچ کنید. وگرنه مطمئنا بن میشید
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تو جوب

پيش فرض

چه جوری باید پچ کنم ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تو جوب

پيش فرض

بعد میشه لطف کنین کجا میتونم رو دستگام ixtreme بریزم ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تو جوب

پيش فرض

یعنی من بیچاره شدم چون 26 تا از 32 تا گیم من ماله مالزی هست یا پشت نقره ای یعنی باید 100 هزار تومن پول بازی کپی stealth بدم ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آموزشش رو به زودی در همین تاپیک قرار میدم.
    بعد میشه لطف کنین کجا میتونم رو دستگام ixtreme بریزم ؟
    فروشگاههایی که این کار رو میکنند .... مثل نکست جن، وست گیم و ... .
    یعنی من بیچاره شدم چون 26 تا از 32 تا گیم من ماله مالزی هست یا پشت نقره ای یعنی باید 100 هزار تومن پول بازی کپی stealth بدم ؟
    خیر ، شما بازیهای ارژینال رو با استیلت شده اشتباه گرفتید.... stealth یه پچ کوچیک هست که روی دی وی دی نصب میشه ( در اکثر موارد کسی که این بازیها رو روی اینترنت برای دانلود میذاره، خودش ایمیج بازی ها رو پچ میکنه ). بنابراین نگرانی وجود نداره ... شما دستگاه ت رو ببر و فرم ور iXtreme رو روش بریز و بازیهات رو با روش بالا چک کن، حله! بن نخواهی شد.
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تو جوب

پيش فرض

خیر ، شما بازیهای ارژینال رو با استیلت شده اشتباه گرفتید.... stealth یه پچ کوچیک هست که روی دی وی دی نصب میشه ( در اکثر موارد کسی که این بازیها رو روی اینترنت برای دانلود میذاره، خودش ایمیج بازی ها رو پچ میکنه ). بنابراین نگرانی وجود نداره ... شما دستگاه ت رو ببر و فرم ور iXtreme رو روش بریز و بازیهات رو با روش بالا چک کن، حله! بن نخواهی شد.
    موفق باشی [/QUOTE]

نه نه نه من اکثر بازیهام اورژینال هست خوب بازی های اورژینال هم طبیعطا تهش بسته است و نمیشه روش پچ رو رایت کرد پس باید برم کپی 5 هزار تومنی بخرم که بشه روش پچ رو نصب کرد پس 26 تا اورژیانال (مالزی) رو بندازم کنار 26 تا کپی 5 تومنی پچ شده بذارم رو دستگام پس در این صورت 26 تا پنج تومن پیاده میشم طبق گفته خودتون بازی های کپی مالزی 100 در صد بن میشن

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

نه نه نه من اکثر بازیهام اورژینال هست خوب بازی های اورژینال هم طبیعطا تهش بسته است و نمیشه روش پچ رو رایت کرد پس باید برم کپی 5 هزار تومنی بخرم که بشه روش پچ رو نصب کرد پس 26 تا اورژیانال (مالزی) رو بندازم کنار 26 تا کپی 5 تومنی پچ شده بذارم رو دستگام پس در این صورت 26 تا پنج تومن پیاده میشم طبق گفته خودتون بازی های کپی مالزی 100 در صد بن میشن
    دوست عزیز بازیهای مالزی رو چه کسی به شما گفته ارژینال هستند؟ این دیسک ها فقط ظاهرشون مثل دیسک های ارژینال هست. برای این کار بله باید دیسک های کپی بخرید و بعد از چک کردن دیسک، در صورت موجود نبودن پچ، باید اون رو پچ کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •