با تحقیقاتی که من کردم و با توجه به گفته دوستان اگر از شرکت های معتبرتر مثل پارس آنلاین این سرویس رو دریافت کنیم خیلی بهتره
مرسی از راهنمایی همه
با تحقیقاتی که من کردم و با توجه به گفته دوستان اگر از شرکت های معتبرتر مثل پارس آنلاین این سرویس رو دریافت کنیم خیلی بهتره
مرسی از راهنمایی همه
ولي به همتون قول ميدم كه تا 2 سال ديگه بره بچه هاي تهراني حاله اينترنتشون رو ببرن .
چون قيمت ها با كله در حاله افت هستن . من تا 2 سال پيش فكرش رو نمي كردم كه يه روزي بتونم اينترنته وايرلس رو از آي اس پي مون بگيرم ولي الان در حد مفت شده
بعدش هم تا يكي دو سال پيشا اينترنت اينطوري نبود تو تهران كه 4 ساعت بايد صبر ميكرديم يه دونه صفحه رو باز كنه
ببینم برو بچ آسیاتک 128.سرعت دانلودتون توی بهترین وضع به طور ثابت چقدره(یعنی نه اینکه همش نوسان داشته باشه).مال من 14 هستش.
بستگی به خیلی عوامل داره ولی جدیدا سرعت دانلودش کم شده . قبلا حدود ۱۴ - ۱۵ میانگین بود ولی الان چند وقتیه حدود ۱۱ - ۱۲ شده .
یه سوال هم داشتم : Dns خود آسیا تک چیه ؟ آیا در سرعت تاثیر داره ؟؟
ولي انهمه از اسيا تك بد گفتيتد.................
توجه كردين قيمت مودمش خيلي ارزون تر نسبت به بقيه جاهاس............
سلام
سرعت منم كماكان روي 16 - 20 هست.
راستي مي دونم اينجا جا نيست ولي دوستان كسي براي ويستا درايور مودم آسيا رو گرفته ازشون؟ كار مي كنه براتون؟ آخه من گرفتم ولي بازم نتونستم مودم رو نصب كنم و ويندوز نميشناسه اونو.
شما بهتره سوالتون رو از واحد پشتیبانی اسیاتک بپرسین .
خب عزیز این که قیمت مودمشون ارزونتره به خاطر اینه که made in china هستش.
مدمشو تازه گرفتم تابلو که چینی و یه قرون نمیرزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)