مهدي جان - مهدي عزيز
من هيچ وقت از صحبت هاي شما ناراحت نميشم.
مرام ومعرفت شما پاك ما رو شرمنده كرده
من شرمندم اگه شما رو ناراحت كردم.
قربانت
امير
مهدي جان - مهدي عزيز
من هيچ وقت از صحبت هاي شما ناراحت نميشم.
مرام ومعرفت شما پاك ما رو شرمنده كرده
من شرمندم اگه شما رو ناراحت كردم.
قربانت
امير
امیر نوشته :
وگرنه من هم اصلا طرف وين امپ و جت آيديو نميرم.كاري باهاشون ندارم.(تصور نشه كه من از جت آيديو و وين امپ بدم مياد!!! نه اصلاو ولي وقتي نياز من به راحتي برطرف ميشه ديگه نيازي به ساير برنامه ها ندارم)
كليه نيازهاي مديايي من رو مديا پلير برطرف ميكنه.البته دروغ نگفته باشم جت آيديو رو هم نصب ميكنم ولي فقط براي مواقعي كه فايل RM بخواهم گوش بدم ازش استفاده ميكنم.يعني انتخاب اول همون مديا پليره
البته براي فايل هاي دي وي دي هم از Power DVD استفاده ميكنم.
ببین امیر جان خودتم اینجا داری می گی که وقتی یه برنامه هست که نیازهامو برطرف می کنه چه نیاز به بقیه برنامه در صورتی که برنامه بهتر هم وجود داره . بعد یه جای دیگه می گی اگه ماکروسافت اجازه نصب مرورگر ها رو نمی داد اون وقت می شد گفت انحصاز طلبی کرده . شما ببین اگه مدیا پلیر یا ie جدا عرضه می شد و طرف مجبور می شد بره دانلودش کنه انقدر طرفدار داشتند !؟!!
خب پس نتیجه می گیریم که ماکروسافت انحصاز طلبی کرده و مهمترین دلیل استفاده از ie همینه ! شک نکن !
امیر نوشته :
اين جمله در حد يه حرفه فقط . چون وقتي مشكلات كار با لينوكس رو ميديدي ديگه اين حرف رو نمي زدي.
امیر جان حداقل خودم خوب می دونم که شما زیاد با لینوکس کار نکردی و با چشم بد نگاهش کردی . ولی شما بگو مشکلاتش کجاس ؟ خب ممکنه ویندوز یه چیزایی داشته باشه که لینوکس نداشته باشه ولی لینوکس هم مواردی داره که ویندوز نداره !
امیر گفته :
والا من نميدونم چه جوري با اين سيستم عامل كار ميكنيد كه براي شما اين جوريه.چون شخص خوده بنده سالي يكبار ويندوز عوض ميكنم.(اونم اكثرا به خاطر خرابكاري هاي خودمه)
البته قبول دارم ويندوز يه سري مشكلاتي داره ولي نه به اين حد.
البته ايراد داشتن يه چيز خيلي طبيعيه. چرا؟
چون ساخته دست بشر است.و بشر به خاطر نقص نسبي ومطلقي كه داره هميشه نسبت به زمان هاي جلوتر از خودش عقب موندست.هميشه كارش ايراد داره.هيچ گاه خارج از ايراد نيست.
یکی از نقاط ضعفش اینه که سرعتش میاد پایین ؟! دورغ می گم ؟!
ولی لینوکس نه سرعتش کم می شه نه به قول شما نیاز به تعویض در یکسال رو داره !
امیر گفته :
سيستم عامل لينوكس هم همين طوره . شما فكر كرديد خيلي امنه؟
اگر لينوكس به اندازه ويندوز كاربر داشت مطمئن باشيد از اين دست مشكلات امنيتي هم داشت.( اوپن سورس هم هست ،ديگه بدتر).كما اين كه الان هم داره.
يك هكر كه با قصد و نيت آسيب وزيان مياد يه ويروس يا كرم ويا ..... مينويسه.مرض نداره بياد براي يك سيستمي كه 10 نفر ازش استفاده ميكنن ويروس بنويسه.مياد براي يه سيستم مينويسه كه 1000 تا كاربر داره؟
چرا ؟ چون قصدش ضربه محلك تره.
يه سري افراد هستند يه نسخه هايي مي پيچن كه آدم شاخ در مياره.ميان ميگن ويندوز هر 3 ماه يه بار بايد عوض بشه!!!
عجب . العجب .....
ببین این حرف ها نشون از این می ده که شما با سیستم open source آشنا نیستی .
چون همونطور که می دونی 90% هکر ها نمی خوان خراب کاری کنن بلکه می خوان به شرکت سازنده بفهمونند که اینجای کارش مشکل داره . حالا اپن سورس مزیتش اینه که اون هکر چون سورسشو داره خودش درست می کنه و برای شرکت سازنده می فرسته و چون سرسش در دسترس هست خیلی راحت تر می تونه مشکلاتش رو بفهمه و همچنین درست کردنش خیلی راحت تر و سریعتر انجام می گیره . برای مثال در برنامه فایرفاکس که اپن سورس هست بعد از اعلام مشکل تنها 20 دقیقه زمان برده که مشکل حل بشه !
یعنی اگر شما یه مشکلی در فایرفاکس پیدا کنی و اونو اطلاع بدی حداکثر در 20 دقیقه راه حلت رو بهت می گن ! حالا این راه حل ممکنه مشکل باشه یا راحت که به اینش کاری نداریم !
در ضمن شما که می گی اگه جای ویندوز با لینوکس عوض بشه به همین تعداد ویروس می گیره باید بگم این حرفت 100% درست نیست . بلکه ممکنه 10% الان ویندوز ویروس بگیره . یکیش دلیل بالا هست و یکی دیگه اینه که بر سیستم های مبتنی بر یونیکس وقتی یه ویروس یا یه همچین چیزایی می گیرید لینوکس نمی زاره وارد همه جا بشه یعنی محدودش نمی کنه و ویروس نمی تونه مانند ویندوز به لینوکس ضربه بزنه
امیر گفته :
اين حرف در زماني درسته كه ماكروسافت كاري كرده باشه كه كاربر نتونه به غير از IE از مرورگر ديگه ايي استفاده كنه.
بنده خدا نيومده من رو زور كنه كه،همه چيز تحت اختيار خودمه ميتونم ازش استفاده كنم،اگر هم نخوام ميتونم مرورگر ديگه ايي نصب كنم.. در نتيجه اين حرف كاملا غير منطقيه.
این موضوع همونی یه که بالا اشاره کرده !
در نتیجه حرف شما کاملا غیر منطقی یه !
امير جان سلام
باز هم كه شرمنده كردي داداش!
من كه كاري نكردم.
در ضمن تو هم چيزي نگفتي كه باعث ناراحتي بشه. اينقدر بزرگوار هستي كه حتي جواب من رو هم نمي دي چه برسه به اينكه بخواي حرفي كه باعث ناراحتي بشه بزني.
اصلا اين شركتها و صاحبانش چي و كي هستند كه بخوان خداي ناكرده باعث كدورت بين ما بشوند.
باز هم شرمنده اگه بر عليه بيلي جون حرفي زده شد. ولي خداييش ما (منظورم كساني كه از مايكروسافت بدي مي گوييم) خيلي بي انصافيم. نمك رو مي خوريم و نمكدون رو مي شكنيم!![]()
من نميدونم چرا اينهمه به مايكروسافت راي ميدن در صورتي كه يك شركت كاملا انحصارطلب و بي جنبه هست خوب حتما معيارهشون با من فرق ميكنه ديگه :!:![]()
چند تا نکته :
بعد از نصب ویندوز مدیاسنتر شما امکان تبدیل فرمت و همینطور استفاده از امکانات جالب مدیا پلیر 10 برخوردار میشوید !
یعنی الان این همه حمله و خرابکاری که بر ضد ویندوز صورت میگیره همه برای اینه که نشون بدن این سیستم مشکل داره ؟ من که شک دارم ! :mrgreen: :mrgreen:
این چیزیه که همه قبول دارن اگه لینوکس هم به گستردگی ویندوز مورد استفاده قرار میگرفت وضعش خیلی هم قابل قبول نبود ! اگر هم قبول نداری میگردم چند مقاله پیدا میکنم لینک میدم ( ولی قبول کن ، حال ندارم برم بگردم )
در مورد لینوکس قبول داری بعد از این همه سروکله زدن با کامپیوتر یه کوچولو بلدم ؟
وقتی با راهنمایی و کمک چند نفر برای چند تا سیستم شروع به نصب لینکوس کردم ( نسخه اصلی RedHat ) بعد از نصبش ( که سخت تر از نصب ویندوزه واقعا ! ) شروع به کار کردم ! تقریبا هیچ کاری نتونستم بکنم ! یعنی اولش محیطش برام جذاب بود ولی به ذره که باهاش ور رفتم دیدم همش باید وصله پینه بشه و با خودش نمیشه کاریش کرد ! ( درست مثلا الان Linspire نسخه جدیدش طوری عرضه شده که خیلی از نیازها رو برطرف میکنه *** از خودت یاد گرفتم *** ولی اصلا قابل مقایسه نیسشت )
آخرش هم با پارتیشن مجیک دوباره یه انتقام درست و حسابی ازش گرفتم ! :mrgreen: :mrgreen:
بامرام نوشته :
باز هم شرمنده اگه بر عليه بيلي جون حرفي زده شد. ولي خداييش ما (منظورم كساني كه از مايكروسافت بدي مي گوييم) خيلي بي انصافيم. نمك رو مي خوريم و نمكدون رو مي شكنيم!
همه حرف من هم همینه ! تمام![]()
آره درستهدرست مثلا الان Linspire نسخه جدیدش طوری عرضه شده که خیلی از نیازها رو برطرف میکنه
البته اين همون ليندوز سابقه كه به اين اسم برگردونده شده![]()
سلام امیر جان اگه از دست ما ناراحت هستی منم عذر میخوام .داداش آخه من از این برنامه هاش خسته شدم به خدا خیلی کارمو لنگ میذاره .خلاصه شرمنده .ولی اینو نمیگم که میکرسافت خوبه ها .![]()
![]()
![]()
نه باباسلام امیر جان اگه از دست ما ناراحت هستی منم عذر میخوام .داداش آخه من از این برنامه هاش خسته شدم به خدا خیلی کارمو لنگ میذاره .خلاصه شرمنده
ناراحتي نداره كه .شما داري نظر خودت رو ميگي
دشمنت شرمنده
ولی اینو نمیگم که میکرسافت خوبه ها
:mrgreen:![]()
![]()
با ســــلام ..
من هم به Microsoft راي دادم به 1005 دليل
كه هيچ كدوم از دلايل رو نميگم ( چون قبلا دوستان ذكر كردن :mrgreen: )
فقط دليل اخر براي اينكه بچه بندرم:arrow:
بدرود ..............
جواد جان سلام
من فكر كردم چون امير جان به مايكروسافت راي داده و تو هم همكار ايشون در انجمن آموزش و مقالات هستي به مايكروسافت راي دادي! :mrgreen: :mrgreen:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)