بابا . اين كاره![]()
بابا . اين كاره![]()
سلام دوستان
در مورد ضربه آزاد باید بگم که من خودم از هر 5 ضربه ای که می زنم شاید یکی گل بشه.
برای این کار هم باید فرمان پایین رو فشار بدی بعد یه سانت خیلی آروم انجام بدید (بازم می گم فقط سانت خیلی خیلی آروم شوت نکید) باید زاویه ضربه رو هم جوری تنظیم کنید توپ از بین پای دو تا بازیکن کنار هم رد بشه.چون اگه اینجوری نزنید بازیکن سر جای خودش می ایسته و توپ به پای بازیکن می خوره.
Last edited by hiwas; 12-08-2007 at 10:21.
یه گل جالب برگردون که با تیم رومانی زدم.از نزدیک نقطه پنالتی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا جالب بود.من دو سه بار توی تمرینات اینجوری زدم ولی هنوز توی جریان بازی نه.
و اینم چند گل قشنگ.
اولی یه سوپر گل با روزیسکی
و یه سوپر برگردون با تیم PSGکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه گل خیلی قشنگ فنی با سیدورفکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه گل از نقطه کرنر با استیون جراردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by martin_superhuman; 12-08-2007 at 11:59.
بچه ها این فایلهای replay با چه پلیری اجرا میشن من خیلی گلهای قشنگ زدم اما نمیدونم پسوند فایلا چیه که اجراشون کنم.
با چه پلیری اجرا میشن؟
پلیری وجود نداره فقط میشه از تو بای اجراشون کرد میری توoptionبعدش
musem
بعدشم replay
اگه مي خواي يه ريپلي براي ما بزاري:
خوب اول اون فولدري كه توي خود pes6 ريپلي رو سيو كردي باز مي كني مثلاً folder1====بعد شماره ي ريپلي رو حفظ مي كني....با يه مثال===فرض كن تو توي folder2 يه ريپلي توي شماره ي 14 داري براي اينكه ريپلي رو براي ما بزاري توي اين ادرس:
My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder2
دنبال فايل KONAMI-WIN32PES6014 بگرد و اون رو برامون اپ كن....
براي اينكه ريپليي كه از اينجا دانلود كردي رو بيني مراحل رو برعكس انجام بده يعني توي ادرس مورد نظر كپي كن و توي بازي :option بعدش musem و بعد reply.....
![]()
ولی یه سایتی هم هست که این گلها رو با پسوند avi گذاشتن که رتبه بندی هم داره .
ولي من تو بازي زدم خورد به تير![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)