8 ثانیه؟؟؟
داری شوخی می کنی؟؟؟
الان تصمیم گرفتم بازی رو از اول برم پول هام رو خرج نکنم!!!
اگه بخوام بانک بزنم چه چیزهایی لازم دارم؟
8 ثانیه؟؟؟
داری شوخی می کنی؟؟؟
الان تصمیم گرفتم بازی رو از اول برم پول هام رو خرج نکنم!!!
اگه بخوام بانک بزنم چه چیزهایی لازم دارم؟
دوست عزیز منظورم با این cpu معمولیه 200 ghz نه با 1600ghz
Password Breaker v 1.0
Trace Tracker v. v 4.0
Log Deleter v v 4.0
HUD ConnectionAnalysis - 20000 c - 3gq
Monitor Bypass v 5.0
Proxy Bypass v 5.0
Firewall Bypass v 5.0
Voice Analyser v 1.0
Decypher v 3.0
اینا رو نیاز داری + حداقل 1000ghz cpu تا اینکه با خیال راحت بانک رو هک کنی
در کل ناراحت نشی ولی الان خیلی زوده که بخوای هک کنی اول باید GATEWAY رو بهTrinity 1686a برسونی بعد بقیه سخت افزار رو آپگرید کنی
آها !دوست عزیز منظورم با این cpu معمولیه 200 ghz نه با 1600ghz
باشه. فقط یه امتحان کوچولو می کنیم!در کل ناراحت نشی ولی الان خیلی زوده که بخوای هک کنی اول باید GATEWAY رو بهTrinity 1686a برسونی بعد بقیه سخت افزار رو آپگرید کنی
مرسی از راهنماییت
یه چیز دیگه:
واک تروی این بازی چجوریاست؟
من لقمه آماده نمی خوام اما دوست دارم روش بازی کردن رو یاد بگیرم چون اینطور که به نظر می رسه این بازی به یه پیش زمینه احتیاج داره که من توش قوی نیستم ولی نه سیو می خوام نه کد تقلب در واقع می خوام واک تروی بازی درست مثل خودت باشه که برام یه توضیحاتی بده و یه توصیه هایی بهم بکنه حالا اگه این واک ترو که گذاشتی این خصوصیاتو داره لطف کن یه جای دیگه غیر از رپید آپش کن تا اطلاع ثانوی که من برم رپید رو هک کنم از شرش خلاص بشیم!!!!
دوست عزیز واک ترو یی که گذاشتم نه سیو داره ولی کد تقلب این طوری نیست که چار تا دکمه بزنی یه یوزر با نام کاربری TOO Many Secret باید بسازی که من هیچ وقت نتونستم با هاش رمز بزنم
این واک تر همینه میگه شما برای هر کدوم از مراحل به چه ابزاری نیاز داری
اگه شما هکر هستی من علاقه زیادی به هکرا دارم
باشه توی box.net می ذارم
بیا دوست عزیز سه تا واک ترو که زیپ کردمشون 66 KB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدی؟ چه بامزه!!دوست عزیز واک ترو یی که گذاشتم نه سیو داره ولی کد تقلب این طوری نیست که چار تا دکمه بزنی یه یوزر با نام کاربری TOO Many Secret باید بسازی که من هیچ وقت نتونستم با هاش رمز بزنم
در جوابت باید بگم من هکر نیستم اما هکرها رو دوست دارم ! این جمله ایه که شاید تا حالا شنیده باشیدش!این واک تر همینه میگه شما برای هر کدوم از مراحل به چه ابزاری نیاز داری
اگه شما هکر هستی من علاقه زیادی به هکرا دارم
ولی بی شوخی باید بگم هک رو خیلی خیلی خیلی دوست دارم اما همیشه قبل از این که بتونم کاری بکنم توی تئوری هاش غرق می شم!!! چند وقته شروع کردم به یاد گرفتن هک اما همیشه فکر می کنم اگه اطلاعاتم کامل کامل نباشه فایده نداره وارد عمل بشم!
این بازی فرصت خیلی خوب و جالبی بود واقعا نمی دونم چقدر به واقعیت نزدیکه اما فکر کنم خود واقعیت باشه!! تا جایی که اطلاعات من می کشید همه چی واقعی هستش!!! فکر می کنم شانس آوردم شما درباره این بازی تاپیک زدی چون حالا فهمیدم واقعا اشتباه نکردم هک کردن مثل یه بازی واقعی فوق العاده جالب می مونه که هرچی جلوتر می ری مهیج تر می شه!!!
فکر کنم منم تا 2 سال دیگه دست از سر این بازی بر ندارم!!!
ممنون برای واک ترو!
سلام. من خودم يکی از هکرهای آينده ام انشالا. خيلی دوست دارم. موقعی هم که مقاله این بازی رو خوندم خيلی خوشم آمد اما از بازار گيرش نياوردم.
دارم يک زره يه زره دانلود ميکنم. آرام جان تو خيلی زود به نظر مياد که حرفه ای شدی. از هکری چيزی سرت ميشه آشناييت داری با نرم افزاراش يا نه؟
همينجوری تو بازی فهميدی که بايد چيکار کنی؟
راستی واک ترو فارسی ازش ندارين. من حوصله ترجمه ندارم!!
سلام دوستان . بعد از کلی بدبختی تونستم بازی رو دانلود کنم. من ويستا دارم. نميدونم چرا فايل اجرا نميشه وopen With ميخواد. چيکار کنم؟ مشکل از چيه؟ وين رار هم دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)