خوبه شما میدونی باید چکار کنی.منکه همونم نمیدونم!
خوبه شما میدونی باید چکار کنی.منکه همونم نمیدونم!
سلام. عزيز. خيلی وقته که بازی رو تمام کردم دقيق يادم نيست.
اما با توجه به عکس به نظرم اونجا اون بالا تو تاريکی يه ميله هست که ميتونی ازش آويزون بشی و بری اونور.
بازی تقريبا خطی هست. زياد سخت نيست. فقط به نوشته ها و اطراف توجه کنين.
واقعا تازه الان متوجه شدم که بازی علاوه بر گرافيک فوق العاده فيزيک خفنی هم داره.
تقريبا جای گلوله ها روی اجساد و در و ديوار به جا ميمونه.
اما توجه کردين موقعی که به يکی تير ميزنين چقدر طبيعی تکون ميخوره و ميوفته زمين.؟
بازی فوق العاده ای هستش...اولین بار با ATI 9200SE بازی کردم تو کف این مونده بودم یه بار با Shader 1.1 بازیش کنم تا وقتی که یه gf6800xt گرفتم ولی به علت مشکل open gl که بحث شد نمیتونستم!! تا وقتی که یکی از بچه ها که خدا خیرش بده فایل مورد نظر رو گذاشت تا بتونم یه بار دیگه و این بار با بهترین گرافیک بازیش کنم...هنوزم واسم قشنگه و هیجان داره...ولی هنوز نمیدونم که چرا این بازی تو ایران زیاد صدا نکرد...حداقل به اندازه هالف لایف 2 یا فارکرای یا دوم 3 که همزمان باهاش بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا من دیگه انقدر پریدم به این میله و اون میله دیگه دستم خسته شد !سلام. عزيز. خيلی وقته که بازی رو تمام کردم دقيق يادم نيست.
اما با توجه به عکس به نظرم اونجا اون بالا تو تاريکی يه ميله هست که ميتونی ازش آويزون بشی و بری اونور.
بازی تقريبا خطی هست. زياد سخت نيست. فقط به نوشته ها و اطراف توجه کنين.
اصلا هیچ میله ای نمیگیره . اگه بازی رو نصب داری تا سیو رو آپلود کنم . ممنون میشم این تیکه رو رد کنی .
آره بازی جالبی هست . واقعا باعث تعجب هست که در زمان خودش چطور انقدر بی سرو صدا موند ! فکر کنم به دلیل منتشر شدن همزمان با بازی Doom 3 بود .بازی فوق العاده ای هستش...اولین بار با ATI 9200SE بازی کردم تو کف این مونده بودم یه بار با Shader 1.1 بازیش کنم تا وقتی که یه gf6800xt گرفتم ولی به علت مشکل open gl که بحث شد نمیتونستم!! تا وقتی که یکی از بچه ها که خدا خیرش بده فایل مورد نظر رو گذاشت تا بتونم یه بار دیگه و این بار با بهترین گرافیک بازیش کنم...هنوزم واسم قشنگه و هیجان داره...ولی هنوز نمیدونم که چرا این بازی تو ایران زیاد صدا نکرد...حداقل به اندازه هالف لایف 2 یا فارکرای یا دوم 3 که همزمان باهاش بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی Riddick به نظر من تلفیقی از چند بازی زیبا و مهم دنیاست:
Splinter Cell به علت مخفی شدن در تاریکی و کشاندن اجساد به محیط های تاریک که کسی تو رو نبینه!
Doom3 به علت شباهت جاهایی از محیط بازی ریدیک به بازی Doom3 به خصوص قسمت هیولای زیرزمینی
Hitman به علت کشاندن اجساد
Condemned به علت استفاده از سلاح های سرد مثل میله،پتک،چاقو و...
Lost Planet به علت سوار شدن بر روی ربات های جنگنده
Riddick که قدیمی تره Lost Planet ایناس که.اینو بدونین که Riddick در کل عنوانهای بازی های کامپیوتری نقشی برابر بازی های معرفی Indroduction فیلم ها را دارد.علاوه بر خوش ساخت بودن بازی که آن را باید ابتکار تیم سازنده اون دونست در اول به عنوان بازی خوب زیاد جدی گرفته نشد.اونم باید تبلیغات بدونید.چون خود تیم سازنده اونو در رده بازی های درجه یک دیگر ندونسته بودند البته از چندین سال قبل با نمایش فیلم اولیه Riddick با نام Pitch Black پروژه بازی در دست ساخت بود.
عزيزان ريديک علاوه بر ایران هيچ جای ديگه هم سر وصدا نکرد.چون زيادی از زمانش جلو بود.
کسی نميتونست اون موقع این بازی رو بازی کنه مگر اینکه کامپيوتر های IBMرو کرای ميکرد.!!!!
اوراکل جان من الان ويستا دارم این بازی هم اصاصی با ويستا مشکل داره.اگر چيزی هست که درستش کنه بزارين اگر نيست که من نميتونم اجراش کنم.
دارم ميسوزم. ولی تا اونجايی که يادمه من اینقدر توش گير نکرده بودم که شما کردين.
يکم بگردين. شايد بايد برگردين و از يه راه ديگه برين چون از اینجور چيزا داشت.
کسايی که اسپلينتر سل بازی کردن بايد بتونن راحت برن.
حالا برای دوستانی که ایکس باکس دارن بگم که شرکتی که ريديک رو ساخت يعنی Starbreezeبازی Darknessرو ساخت برای این کنسول.
که اون هم مثل ريديک يک شاهکاره. واقعا چيزه عجيبيه
وای پسر يکی از هيجان انگيز ترين قستاش اینه که سوار ربات ميشی.
يکی از موفقيت های ريديک این بود که بازی هيچ وقت تکراری نميشه و هميشه با عناصر گيم پلی متفاوت روبرو ميشيم
اراکل جان يه چند تا عکس ديگه از قسمت های ديگه که گير کردی بزار ببينم
من که همون اولش موندم چکار کنم و به همین خاطر بازی نمی کنم و cd من مال شرکت emperor هست و روی cd نوشته:
عملیات ریدیک فرار از زندان بوچربی
دارای ترکیبی از سبک اکشن و فکری به مراتب بهتر از بازی doom3
در این بازی به خاطر وجود تنوع فراوان محیط اطراف به هیچ وجه احساس خستگی نمی کنید و همواره با موارد جدید روبرو میشوید.
بازی منتخب سال
best game 2005
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)