تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 13 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 128

نام تاپيک: The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوبه شما میدونی باید چکار کنی.منکه همونم نمیدونم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

سلام. عزيز. خيلی وقته که بازی رو تمام کردم دقيق يادم نيست.
    اما با توجه به عکس به نظرم اونجا اون بالا تو تاريکی يه ميله هست که ميتونی ازش آويزون بشی و بری اونور.
    بازی تقريبا خطی هست. زياد سخت نيست. فقط به نوشته ها و اطراف توجه کنين.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

واقعا تازه الان متوجه شدم که بازی علاوه بر گرافيک فوق العاده فيزيک خفنی هم داره.
    تقريبا جای گلوله ها روی اجساد و در و ديوار به جا ميمونه.
    اما توجه کردين موقعی که به يکی تير ميزنين چقدر طبيعی تکون ميخوره و ميوفته زمين.؟

Banned Evolution37's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Unknown Place

پيش فرض

بازی فوق العاده ای هستش...اولین بار با ATI 9200SE بازی کردم تو کف این مونده بودم یه بار با Shader 1.1 بازیش کنم تا وقتی که یه gf6800xt گرفتم ولی به علت مشکل open gl که بحث شد نمیتونستم!! تا وقتی که یکی از بچه ها که خدا خیرش بده فایل مورد نظر رو گذاشت تا بتونم یه بار دیگه و این بار با بهترین گرافیک بازیش کنم...هنوزم واسم قشنگه و هیجان داره...ولی هنوز نمیدونم که چرا این بازی تو ایران زیاد صدا نکرد...حداقل به اندازه هالف لایف 2 یا فارکرای یا دوم 3 که همزمان باهاش بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

سلام. عزيز. خيلی وقته که بازی رو تمام کردم دقيق يادم نيست.
    اما با توجه به عکس به نظرم اونجا اون بالا تو تاريکی يه ميله هست که ميتونی ازش آويزون بشی و بری اونور.
    بازی تقريبا خطی هست. زياد سخت نيست. فقط به نوشته ها و اطراف توجه کنين.
    والا من دیگه انقدر پریدم به این میله و اون میله دیگه دستم خسته شد !
    اصلا هیچ میله ای نمیگیره . اگه بازی رو نصب داری تا سیو رو آپلود کنم . ممنون میشم این تیکه رو رد کنی .
    بازی فوق العاده ای هستش...اولین بار با ATI 9200SE بازی کردم تو کف این مونده بودم یه بار با Shader 1.1 بازیش کنم تا وقتی که یه gf6800xt گرفتم ولی به علت مشکل open gl که بحث شد نمیتونستم!! تا وقتی که یکی از بچه ها که خدا خیرش بده فایل مورد نظر رو گذاشت تا بتونم یه بار دیگه و این بار با بهترین گرافیک بازیش کنم...هنوزم واسم قشنگه و هیجان داره...ولی هنوز نمیدونم که چرا این بازی تو ایران زیاد صدا نکرد...حداقل به اندازه هالف لایف 2 یا فارکرای یا دوم 3 که همزمان باهاش بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آره بازی جالبی هست . واقعا باعث تعجب هست که در زمان خودش چطور انقدر بی سرو صدا موند ! فکر کنم به دلیل منتشر شدن همزمان با بازی Doom 3 بود .

Banned Evolution37's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Unknown Place

پيش فرض

بازی Riddick به نظر من تلفیقی از چند بازی زیبا و مهم دنیاست:

Splinter Cell به علت مخفی شدن در تاریکی و کشاندن اجساد به محیط های تاریک که کسی تو رو نبینه!
    Doom3 به علت شباهت جاهایی از محیط بازی ریدیک به بازی Doom3 به خصوص قسمت هیولای زیرزمینی
    Hitman به علت کشاندن اجساد
    Condemned به علت استفاده از سلاح های سرد مثل میله،پتک،چاقو و...
    Lost Planet به علت سوار شدن بر روی ربات های جنگنده

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

Riddick که قدیمی تره Lost Planet ایناس که.اینو بدونین که Riddick در کل عنوانهای بازی های کامپیوتری نقشی برابر بازی های معرفی Indroduction فیلم ها را دارد.علاوه بر خوش ساخت بودن بازی که آن را باید ابتکار تیم سازنده اون دونست در اول به عنوان بازی خوب زیاد جدی گرفته نشد.اونم باید تبلیغات بدونید.چون خود تیم سازنده اونو در رده بازی های درجه یک دیگر ندونسته بودند البته از چندین سال قبل با نمایش فیلم اولیه Riddick با نام Pitch Black پروژه بازی در دست ساخت بود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

عزيزان ريديک علاوه بر ایران هيچ جای ديگه هم سر وصدا نکرد.چون زيادی از زمانش جلو بود.
    کسی نميتونست اون موقع این بازی رو بازی کنه مگر اینکه کامپيوتر های IBMرو کرای ميکرد.!!!!
    اوراکل جان من الان ويستا دارم این بازی هم اصاصی با ويستا مشکل داره.اگر چيزی هست که درستش کنه بزارين اگر نيست که من نميتونم اجراش کنم.
    دارم ميسوزم. ولی تا اونجايی که يادمه من اینقدر توش گير نکرده بودم که شما کردين.
    يکم بگردين. شايد بايد برگردين و از يه راه ديگه برين چون از اینجور چيزا داشت.
    کسايی که اسپلينتر سل بازی کردن بايد بتونن راحت برن.

حالا برای دوستانی که ایکس باکس دارن بگم که شرکتی که ريديک رو ساخت يعنی Starbreezeبازی Darknessرو ساخت برای این کنسول.
    که اون هم مثل ريديک يک شاهکاره. واقعا چيزه عجيبيه

بازی Riddick به نظر من تلفیقی از چند بازی زیبا و مهم دنیاست:

Lost Planet به علت سوار شدن بر روی ربات های جنگنده
    وای پسر يکی از هيجان انگيز ترين قستاش اینه که سوار ربات ميشی.
    يکی از موفقيت های ريديک این بود که بازی هيچ وقت تکراری نميشه و هميشه با عناصر گيم پلی متفاوت روبرو ميشيم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

اراکل جان يه چند تا عکس ديگه از قسمت های ديگه که گير کردی بزار ببينم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من که همون اولش موندم چکار کنم و به همین خاطر بازی نمی کنم و cd من مال شرکت emperor هست و روی cd نوشته:
    عملیات ریدیک فرار از زندان بوچربی
    دارای ترکیبی از سبک اکشن و فکری به مراتب بهتر از بازی doom3
    در این بازی به خاطر وجود تنوع فراوان محیط اطراف به هیچ وجه احساس خستگی نمی کنید و همواره با موارد جدید روبرو میشوید.
    بازی منتخب سال
    best game 2005

صفحه 6 از 13 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •