عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان که پاسخ شمارو داد !
ولی اگر بازم اطلاعات بیشتری از بازی می خوای پست اول تاپیک رو مطالعه کن !
شما انگار عادت نداری پست اول تاپیک هارو بخونیراجع به ترسناکی هم باید بگم نه !
عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان که پاسخ شمارو داد !
ولی اگر بازم اطلاعات بیشتری از بازی می خوای پست اول تاپیک رو مطالعه کن !
شما انگار عادت نداری پست اول تاپیک هارو بخونیراجع به ترسناکی هم باید بگم نه !
دوستان این بازی بالاخره روی سیستم من اجرا نشد!
از خیر DX10 گذشتم، اما با DX9 هم اجرا نمیشه.
البته وارد منوی بازی میشه اما بعد از انتخاب New Game و درجه سختی بازی، در هنگام لود شدن از بازی خارج میشه.
"Lost Planet has Stopped Working"
ویندوزم Vista ، گرافیکم nVidia 256 6600 و Ram 1G .
البته روی ویندوز XP هم اجرا کردم همین اتفاق افتاد!
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.
سلام
100% یک ریپورتی چیزی میده.
مطمئن شو:
آخرین Direct X
آخرین ورژن درایور کارت گرافیکت
و آخرین فیرم ور رو داری.
من یک مشکلی دارم از همون اولش می روم جلو یکمی که رفتم بازی گیر می کنه و به windows می رود سیستمم هم اینه
vga : asus geforce 8800 640 mg
ram : ocz 4 gig pc2-6400 platinum
cpu : intel core 2 dou 2400 4mg
motherboard : asus p5b
monitor : samsung 214t
ممنون از راهنمایی شما.
اما جالبه که درایور کارت گرافیک رو بیش از ده بار آپدیت کردم فایده نداشت؛ قدیمی ترین درایورم رو دیروز نصب کردم مشکلم حل شد!
ظاهرا سيستم فوق قوي هم مشكلات خودش رو داره!
بازي جالبيه. تا حالا 3 مرحله رفتم جلو. گرافيكشم عاليه.
دوستان سلام . من بازی Lost Planet تو PC رو تا اونجا رفتم که یک هیولایه دراز تو یه ساختمانی هی میدود و رو کمرش اون دایره زرد هاست .
اما متسفانه سیستمم خراب شد و Save پاک شد .
حالا کسی Save اون مرحله یا Save ی که نزدیکاش باشه نداره ؟
با سلام. من نسخه Colonies رو بازی کردم ولی هیچ مرحله اضافی یا چیزهای جنبی نسبت به نسخه قبلی نداشت یعنی عین همون بود. این چه معنی میده که بازی یه جور رو توی دو نسخه بدن. شما هم اینجوریه یا نه.البته اسم فایل اجرایی بازی هم LostPlanetColoniesDX9 هست ولی نمیدونم چرا عین نسخه قبلیه داستانش هم که همونه. اگه کسی میدونه توضیح بده متشکرم
یه موضوع دیگه اینکه سیو این بازی کجا قرار داره. ممنون
Last edited by ماراتون; 05-07-2008 at 17:51.
من میخوام این بازی رو در حالت شبکه بازی کنم با یکی از دوستان. ولی وقتی وارد بازی میشم پنج دقیقه نمیشه که از بازی میپره بیرون . البته دوستم چنین مشکلی نداره و در همه موارد سیستم من این کار رو میکنه ولی این رو بگم که تو حالت تک نفره یا همون قسمت داستانی بازی هیچ مشکلی ندارم و با گرافیک بالا بازی میکنم حتی گرافیک و مشخصات بازی رو اوردم پایین فایده نداشت شما راه حلی ندارید ارائه کنید.ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)