McAfee + Nod 32
من همیشه از نرتون استفاده می کنم . ممکنه کمی سرعت کامپیوتر را پایین بیاورد ولی خیلی مطمئن است.
تائید میشه
من داداشم نود نصب کرد
زد رجیستریش رو خراب کرد
همه آیکون هاش رفتند
من که دیدم فهمیدم هیچ چی سیمانتک نمیشه اونم با آخرین آپدیت
ولی منم یه بار نورتون نصب کردم هر پوشه ای که میرفتم فایل های exe داخل اون پوشه رو clean میکرد ....
به نظر من mcafee از همه بهتره
کاسپرسکی خیلی خوب جواب میده بهترین آنتی ویروسی بوده که تا حالا استفاده کردم
نظر همه محترمه
منم همه آنتی ویروس ها رو روی انواع سیستمها تست کردم nod32 - avast - avg - norton - mcafee و ......
به یه نتیجه ای رسیدم : نورتون و مکافی بدرد سطل آشغال میخورن باید بندازی دور - avast خیلی خوب بود توجه کنید میگم بود چون جدیدا برای آپدیت شدن دیگه نمی تونی با همون سریال هایی که از تو کیجین در آوردی آپدیتش کنی چون همشون تو بلک لیسته یه جورایی شده حکایت مکافی بعدش ند خوبه ولی من برای سیستم هایی که ضعیفن و زیاد تو اینترنت نیستن توصیه می کنم چون خودم هفته پیش با اینکه ند فول آپدیت رو سیستم داشتم یه دفعه دیدم داره همه فایل های اجرایی ویندوزو پاک میکنه تازه خودمم یه جورایی از کارش راضی نبودم این چیزاییم که تو سایتش درباره ند گفته همش چرت و پرته چون هیچ ماست فروشی نمیاد بگه ماست من ترشه !!!!! ولی حالا کاسپر 2007 نصب کردم واقعا دارم باهاش حال می کنم خیلی توپه یعنی کاسپر برای سال 2007 واقعا یه تکونی به خودش داده دیگه کاسپر جدید اون کاسپر قدیم نیست که سرعتو بگیره و گیر الکی بده و .... محیط گرافیکیش هم خیلی یوزر فریندلی شده که البته این زیاد مهم نیست درکل می خوام یه یه چیزی بگم اونم اینه که آنتی ویروس دوم دانیا از نظر محبوبیت بعد bit defender کاسپره ولی بازم من استفاده از بیتو توصیه نمی کنم چون وجه برتریش نسبت به کاسپر محیط گرافیکیشه تازه بدجوری سرعت میکشه به خودش !!!!
اینم نظر ما بود امیدوارم استفاده کرده باشید
Last edited by ehsankalak; 25-09-2007 at 00:40.
اینم برای ختم کلام میذارم امیدوارم به دردتون بخوره
رتبه بندی آنتی ویروس های سال 2007 :
1- bitdefender
2- kaspersky
3- nod32
4- pc-cillin
5- f- secure
6- mcafee
7- norton
8- avg
9- ca antivirus
10- norman virus control
کسپر سکی قویترینه
به نظر من کاسپر اسکای از همه بهتره
واسه ی من واقعا خوب بوده . البته به شرطی که هر چند روز آپدیت بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)