باید بری دنبال فرد و جرج که البته یادم نیست کجا بودند.اونجا هم یکی از همین جعبه ها رو باید بسوزونی.
باید بری دنبال فرد و جرج که البته یادم نیست کجا بودند.اونجا هم یکی از همین جعبه ها رو باید بسوزونی.
یه راهنما برای برای هری پاتر البته فارسی نیست.ولی راهنمای تقریبا کاملیه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب اونا کجا هستن ؟
برای دین توماس :
1 - توی همون محوطه
2- همون جایی که دوربین کالین رو براش میاری ( پله ها رو درست کن با ریپارو و بعد برو بالا گوشه دست راست ! )
3- توی راه همون جایی که دوربین کالین رو براش میاری ! ( از این بهتر دیگه چی بگم ؟)
4- تو راه بیمارستان ( از تو نقشه بیمارستان رو انتخاب کن بعد توی راه به یه خروجی که میره به یه راهرو بر میخوری باید حواست باشه ببینیش ! ) بعد باید بری تو راهرو ! ( آخر راهرو)
5- توی راه دفتر پرفسر آمبریج ( از توی نقشه دفتر (محل کار) پرفسر آمبریج رو پیدا کن و دقیقا تو راهش یه راه پله هست و وسط راه پله هم پنجمی وجود داره ) !
برای اون پسره هم باید اول پنج تا گل سفید رو ببری پیشش بعد بری اتاق هربولوژی ( فکر کنم ) همون گلخونه !
(( نرو پیش اون معلمه )) مستقیم برو تو اتاق یه کم بگردی یه جا پیدا میکنی که چند تا گوشی هست برو نزدیکشون اینتر بزن بعد از اینکه گوشی رو گذاشتی رو گوشت باید بری کنار یه گلدون کوچیک که دقیقا همونجاست ! بعد بازی دمو میشه و هری اون گل رو از تو گلدون در میاره ! و بعد دو باره برو پیش پسره !
امید وارم به دردت بخوره !
Last edited by pcteam; 27-07-2007 at 03:18.
اگه بری تو سالن گریفندور بعد از اون جا روی نقشه بزن دفتر آمبریج بعد به دنبال رد پا ها برو وسط راه یک راه پله هست که فرد و جورج اونجا هستن
اگه اشتباه نکنم باید بری توی Herbology برو ته گلخونه بعدش یکی از همون موجودات رو اسمش یادم نیست
اونو از گلدون بکش بیرون بر جلوش اینتر رو بزن هری می کشدش بیرو ن بعد برو پیش ارنی مک میلان دم خونه هاگرید
![]()
سلام
من در مورد اين بازي هيچي نمي دونم ميشه نام كامل بازي و قسمتي از داستانش رو بيان كنيد؟
سلام,
دوست عزیز این بازی آخرین بازیه منتشر شده از سری بازیهای هری پاتر هست.
گرافیک بازی پیشترفت خوبی داشته ولی هنوز گیم پلی مشکل داره!
بر اساس فیلم 5 هری پاتر ساخته شده (بر اساس کتاب 5 با کمی تفاوت در سیر داستانی..)
نام کامل بازی :
Harry Potter And The Order Of The Phoenix
نام فارسی هم که مشخصه: هری پاتر و فرمان ققنوس!
در بازی به جای هر 3 شخصیت اصلی داستان (هری - رون - هرمیون) میتونید ایفای نقش کنید.
و لذت بخش برای تمام هری پاتریست ها!!!
*نکته: نام بازی - فیلم و کتاب 5 , هری پاتر و فرمان ققنوس هست! نه محفل ققنوس! در یکی از ترجمه ی کتاب ها این اسم به اشتباه ترجمه شده است و رواج یافته!
موفق باشید
اسم این بازی هری پاتر و محفل ققنوس هست.
طبق ترجمه خانم ویدا اسلامیه و انتشارات تندیس (که نمایندگی خانم جی کی رولینگ در ایران است)اسم کتاب این بازی هری پاتر و محفل ققنوس هست.
باز هم میگم اسم این بازی هری پاتر و محفل ققنوس هست
و قابل توجه که ما فقط می توانیم در جای هری پاتر ایفای نقش کنیم
و ان هری پاتر و جام آتش است که می توانیم به جای هر یک که خواستیم ایفای نقش کنیم
من هم که گفتم! این کلمه بد معنی شده است!!!اسم این بازی هری پاتر و محفل ققنوس هست.
با توجه به متن کتاب 5 و همچنین:
Order :
فرمان, سفارش, حکم, دستور, درخواست ....
درسته! ولی آیا شما این بازی رو تموم کردین؟و قابل توجه که ما فقط می توانیم در جای هری پاتر ایفای نقش کنیم
و ان هری پاتر و جام آتش است که می توانیم به جای هر یک که خواستیم ایفای نقش کنیم
من این بازی رو تازه شروع کردم ولی تو سایت Game Spot به این نکته اشاره کرده بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)