تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 34 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 340

نام تاپيک: Harry Potter and the Order of the Phoenix

پروفشنال martin_superhuman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بهبهان

پيش فرض

دوست عزیز سلام
    من به paved courtyard هم رفتم و جعبه گل رو آوردم و با اینسندیو سوزوندمش و حالا اون محوطه شده مثل مرداب ! حالا من چیکار کنم توی نقشه وقتی کلیک راست میکنم اسم هیچ کس نیست !
    خوهشا کمک کنید !
    باید بری دنبال فرد و جرج که البته یادم نیست کجا بودند.اونجا هم یکی از همین جعبه ها رو باید بسوزونی.

پروفشنال martin_superhuman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بهبهان

پيش فرض

یه راهنما برای برای هری پاتر البته فارسی نیست.ولی راهنمای تقریبا کاملیه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

باید بری دنبال فرد و جرج که البته یادم نیست کجا بودند.اونجا هم یکی از همین جعبه ها رو باید بسوزونی.
    خب اونا کجا هستن ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من تا 26 نفر از اعضا رو جمع کردم ولی دو نفر مونده یکی دین توماسه که 4 تا از اون مجسمه ها رو پیدا کردم و فقط یکیش مونده که اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
    یکی هم اون پسره که باید گلهای سفید رو واسش جمع کنیم هر 5 تا گل رو جمعکردم و بردم پهلوش کنار خونه هاگرید اما یه چیزی میگه که مفهوم حرفاش رو نمی فهمم در این مورد هم اگه راهنمایی کنین ممنون می شم
    برای دین توماس :
    1 - توی همون محوطه
    2- همون جایی که دوربین کالین رو براش میاری ( پله ها رو درست کن با ریپارو و بعد برو بالا گوشه دست راست ! )
    3- توی راه همون جایی که دوربین کالین رو براش میاری ! ( از این بهتر دیگه چی بگم ؟)
    4- تو راه بیمارستان ( از تو نقشه بیمارستان رو انتخاب کن بعد توی راه به یه خروجی که میره به یه راهرو بر میخوری باید حواست باشه ببینیش ! ) بعد باید بری تو راهرو ! ( آخر راهرو)
    5- توی راه دفتر پرفسر آمبریج ( از توی نقشه دفتر (محل کار) پرفسر آمبریج رو پیدا کن و دقیقا تو راهش یه راه پله هست و وسط راه پله هم پنجمی وجود داره ) !
    برای اون پسره هم باید اول پنج تا گل سفید رو ببری پیشش بعد بری اتاق هربولوژی ( فکر کنم ) همون گلخونه !
    (( نرو پیش اون معلمه )) مستقیم برو تو اتاق یه کم بگردی یه جا پیدا میکنی که چند تا گوشی هست برو نزدیکشون اینتر بزن بعد از اینکه گوشی رو گذاشتی رو گوشت باید بری کنار یه گلدون کوچیک که دقیقا همونجاست ! بعد بازی دمو میشه و هری اون گل رو از تو گلدون در میاره ! و بعد دو باره برو پیش پسره !
    امید وارم به دردت بخوره !
    Last edited by pcteam; 27-07-2007 at 03:18.

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

اگه بری تو سالن گریفندور بعد از اون جا روی نقشه بزن دفتر آمبریج بعد به دنبال رد پا ها برو وسط راه یک راه پله هست که فرد و جورج اونجا هستن

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

من تا 26 نفر از اعضا رو جمع کردم ولی دو نفر مونده یکی دین توماسه که 4 تا از اون مجسمه ها رو پیدا کردم و فقط یکیش مونده که اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
    یکی هم اون پسره که باید گلهای سفید رو واسش جمع کنیم هر 5 تا گل رو جمعکردم و بردم پهلوش کنار خونه هاگرید اما یه چیزی میگه که مفهوم حرفاش رو نمی فهمم در این مورد هم اگه راهنمایی کنین ممنون می شم
    اگه اشتباه نکنم باید بری توی Herbology برو ته گلخونه بعدش یکی از همون موجودات رو اسمش یادم نیست
    اونو از گلدون بکش بیرون بر جلوش اینتر رو بزن هری می کشدش بیرو ن بعد برو پیش ارنی مک میلان دم خونه هاگرید

پروفشنال SAJAD DP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

سلام
    من در مورد اين بازي هيچي نمي دونم ميشه نام كامل بازي و قسمتي از داستانش رو بيان كنيد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    من در مورد اين بازي هيچي نمي دونم ميشه نام كامل بازي و قسمتي از داستانش رو بيان كنيد؟
    سلام,
    دوست عزیز این بازی آخرین بازیه منتشر شده از سری بازیهای هری پاتر هست.
    گرافیک بازی پیشترفت خوبی داشته ولی هنوز گیم پلی مشکل داره!
    بر اساس فیلم 5 هری پاتر ساخته شده (بر اساس کتاب 5 با کمی تفاوت در سیر داستانی..)
    نام کامل بازی :
    Harry Potter And The Order Of The Phoenix
    نام فارسی هم که مشخصه: هری پاتر و فرمان ققنوس!
    در بازی به جای هر 3 شخصیت اصلی داستان (هری - رون - هرمیون) میتونید ایفای نقش کنید.
    و لذت بخش برای تمام هری پاتریست ها!!!

*نکته: نام بازی - فیلم و کتاب 5 , هری پاتر و فرمان ققنوس هست! نه محفل ققنوس! در یکی از ترجمه ی کتاب ها این اسم به اشتباه ترجمه شده است و رواج یافته!
    موفق باشید

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

سلام,
    دوست عزیز این بازی آخرین بازیه منتشر شده از سری بازیهای هری پاتر هست.
    گرافیک بازی پیشترفت خوبی داشته ولی هنوز گیم پلی مشکل داره!
    بر اساس فیلم 5 هری پاتر ساخته شده (بر اساس کتاب 5 با کمی تفاوت در سیر داستانی..)
    نام کامل بازی :
    Harry Potter And The Order Of The Phoenix
    نام فارسی هم که مشخصه: هری پاتر و فرمان ققنوس!
    در بازی به جای هر 3 شخصیت اصلی داستان (هری - رون - هرمیون) میتونید ایفای نقش کنید.
    و لذت بخش برای تمام هری پاتریست ها!!!

*نکته: نام بازی - فیلم و کتاب 5 , هری پاتر و فرمان ققنوس هست! نه محفل ققنوس! در یکی از ترجمه ی کتاب ها این اسم به اشتباه ترجمه شده است و رواج یافته!
    موفق باشید
    اسم این بازی هری پاتر و محفل ققنوس هست.
    طبق ترجمه خانم ویدا اسلامیه و انتشارات تندیس (که نمایندگی خانم جی کی رولینگ در ایران است)اسم کتاب این بازی هری پاتر و محفل ققنوس هست.
    باز هم میگم اسم این بازی هری پاتر و محفل ققنوس هست
    و قابل توجه که ما فقط می توانیم در جای هری پاتر ایفای نقش کنیم
    و ان هری پاتر و جام آتش است که می توانیم به جای هر یک که خواستیم ایفای نقش کنیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

اسم این بازی هری پاتر و محفل ققنوس هست.
    من هم که گفتم! این کلمه بد معنی شده است!!!
    با توجه به متن کتاب 5 و همچنین:
    Order :
    فرمان, سفارش, حکم, دستور, درخواست ....

و قابل توجه که ما فقط می توانیم در جای هری پاتر ایفای نقش کنیم
    و ان هری پاتر و جام آتش است که می توانیم به جای هر یک که خواستیم ایفای نقش کنیم
    درسته! ولی آیا شما این بازی رو تموم کردین؟
    من این بازی رو تازه شروع کردم ولی تو سایت Game Spot به این نکته اشاره کرده بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •