سلام دوستان من پس کتاب اول دبیرستان ریاضی ان آسونه می تونم بخونم چه جوری می تونم برم رشته ریاضی
سلام دوستان من پس کتاب اول دبیرستان ریاضی ان آسونه می تونم بخونم چه جوری می تونم برم رشته ریاضی
بابا شیمیش که خیلی آسونه
میشه بگی کجاش سخته؟؟؟
تا اونجایی که یادم مونده باید ریاضی و فیزیکت بالای دوازده بگیری
تو مدرسه ما که بالای 15 بود (مردیم از این نمره های مزخرف)
اگه تو دبیرستان یه کم تنبلی کنی بیچاره میشی
![]()
من به عنوان یک آدم با تجربه که تو راهنمایی و قبل از اون عاشق ریاضی بودم بهت میگم که فقط باید بخونی. ریاضیم واقعآ خوب بود حتی سوالای دبیرستانی رو هم حل میکردم ولی وقتی وارد دبیرستان شدم این کامپیوتر ببخشید رایانه هم وارد خونه شد. چشمتون روز بد نبینه یه من بودمو یه رایانه. این بود که که تو کنکور تنها درسی رو که رد کردم و سفید گزاشتم ریاضی بود.
ولی الان دولباره سر عقل اومدم و دارم به عشقم ریاضی میرسم و از اول همه چیو میخونم چون ریاضی واقعآ فکرو باز میکنه.
سلام دوستان من بالای چه نمرهای باید داشته باشم تا بتونم برم رشته ریاضی من نمی دونم لطفا یه بار دیگه بگید می خواهم بدونم لطفا
جناب elendil که گفت
باید ریاضی و فیزیکو بالای 12 بشی (خود 12 هم قبوله)
فکر میکنم می دونی باید بالای 12 بشی اگر منظورت موفقیت در رشته است بنده در خانواده خودمون شاهکاری میشناسم که معدل دبیرستانش در رشته ریاضی13/13 بود الان هم داره کارشناسی نرم افزار رو ادامه میده(دعا کنید مشروط نشه!!!)ولی واقعا مخ داره اما حیف فقط شب امتحان استفاده می کنه
شما حتما از ایشون در مراتب بالاتری هستی پس با اطمینان برو ریاضی.
سلام دوستان من الان معدلم 50/19 هستم به نظرتون برام اشکالی پیش نمی آید در درس خواندن معدلم میکشه پایین یا نه بعد تو دبیرستان مثل راهنمایی هست
خوب دبیرستان که مثل راهنمایی نیست.....
سعی کن سال اولو بترکونی اونوقت در ادامه راحت تری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)