به احتمال خيلي قوي حافظه داخلي گوشيتون پر شده !
به احتمال خيلي قوي حافظه داخلي گوشيتون پر شده !
حافظه گوشي جا داره - ميتونم 10-15 تا از اين تيكه ها بگيرم ولي مشكل اينه كه خودش قطع ميكنه
سوني اريكسون هم يه همچين حالتي داره ولي توي تنظيمات ميشه بصورت بي نهايت كرد
ولي اين مدل سامسونگ انگار نداره
كسي عين اين مدل را داره ؟
تو قسمتي كه صدا ضبط ميكني تنظمياتش رو چك كردي!
من شب بهت ميگم
رفتم نگاه كردم قسمت ضبط مكالمه رو اصلا تنظيمي نداره !
آقايون محترم سلام.
من هم تازه وارد هستم . ميشه در مورد نصب و كدهاي اين گوشي كمكم كنيد؟ قبلا از همكاري شما سپاسگذارم.
سلام دوستان
در قسمت تغيير مقدار زمان فيلم برداري من هم هرچي گشتم پيدا نکردم. احتمالا حداکثر همون يه دقيقه رو مي شه در هر بار گرفت.
درسته هيچ گزينه و آپشني وجود نداره كه براي منم عجيبه !
به نام خداوند جان و خرد ------- کز او برتر اندیشه بر نگذرد
سلام خدمت دوستان محترم
من بالا خره فهمیدم چجوری میشه روی این مدل E490 بازی نصب کرد.
روش نصب بازی به همون صورتی هست که آقا شهاب توضیح دادن و فقط باید اون کد رو عوض کنین یعنی پس از دانلود کردن فایل Jav و jad این دو فایل رو تو پوشه ی Othere گوشیتون بریزین و در صفحه ی اصلی موبایل این کد رو وارد کنین :
#4678255*9998#*
حالا باید برای چند لحظه یک صفحه باز بشه و روی اون نوشته شده باشه که فعال شد
حالا دیگه بقیش شبیه سایر گوشی ها است . یعنی وارد همون قسمت Other تو گوشیتون میشین و روی فایل جار رفته و ok را میزنید. بعد از شما میپرسه : Inistall?
شما هم Yes رو میزنید و باقی کارا رو خودش انجام میده.
توجه مهم:
1. اگه بعد از اجرا کردن فایل jad گوشی ری استارت شد یا ارور داد، یعنی بازیی که خواستید بر روی گوشی نصب کنید به گوشی شما نمیخوره و باید عوضش کنین. من خودم تاحالا فقط یک بازی دیدم که روش نصب شد اونم DRiV3R 1.0 D600 است !!!! البته من فقط چند بازی امتحان کردم .
.2 بعد از ریختن دو فایل جاوای بازی بر روی گوشی فرق نمیکند که گوشی را از کامپیوتر قطع کنین یا به اون وصل باشه و در هر صورت میتونید مراحل بالا رو طی کنین
من چون کنکوری هستم اصلا وقت ور رفتن زیاد با گوشی رو ندارم پس از دوستان خواهش میکنم سایر مسائل رو راجب این کار نوضیح بدن و من ممکنه زیاد نتونم بیام
البته در حقیقت من هیچی از موبایل نمیدونم و همش رو همین جا ها یاد گرفتم .
در پایان از دوستی که آموزش نصب U600 رو گذاشته بود. جناب Samsung.D تشکر میکنم که از پست ایشون من تونستم متوجه روش نصب بازی روی E490 بشوم.
راستی این آموزش مجانی نبود! صلواتیه! خواهشا یه صلوات بفرستین با دل پاک!
حالا اگه روشش جواب نداد نفرین نکنین ها!!!
در پناه پناهنده
امکان بیشتر کردن مدت زمان فیلم برداری رو من که نتونستم انجام بدم. من 4 ماه این گوشی دستم بود.
گوشی محکمی بود . توی اتوبان از موتور افتاد از دستم اما فقط یه خش کوچک پشتش برداشت.
اما خیف که نصب جاوا توش خیلی مشکله
سلام. کسی کی دونه E490 امکان Gprs یا مکان نما داره یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)