اینم از زنگ فعلی گوشی من که بی شک مقام اول رو کسب می کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از زنگ فعلی گوشی من که بی شک مقام اول رو کسب می کنه.
با سلام...
از نظر من بهتره که موزیک با کلام از بدون کلام جدا بشه....در هر حال موزیک iman از yahel خیلی جالب بود...جدید و غیر تکراری....برخی از موزیکها هر چند بسیار زیبا بودند ولی چون خیلی تکراری هستند اون جذابیتشو از دست میده...کار بیکلام هم موزیک hossein 13 جالبه....البته ضمن تشکر از سمیه عزیز که زنگ موبایلشون یک موزیک سنتی هست و احترام به موسیقی ایرانی....
خوب به نظر من تا اینجا سنتوری که سپیده خانم گذاشته اند تو بی کلام ها قشنگ تر بوده...
تو با کلام ها هم Yahel از Iman قابل تقدیره...
و اما خودم....
خوب من آهنگ gipsy king رو به نظرم خیلی قشنگ بود ، ولی چون دیگه خیلی تکراری شده بود نذاشتم.![]()
آهنگ God father رو هم من خیلی دوست دارم که بازم خیلی ها شنیدند ولی از بالایی کمتر تکراری تره![]()
یه آهنگ بودن کلام ریتم تند هم بود که به نظرم به پای اینها نمیرسید ، ولی کمتر تکراری تر بود!!!![]()
خوب به این نتیجه رسیدم که موسیقی فیلم God father رو تو مسابقه شرکت بدم...![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من توی صفحه 2 ، دوتا آهنگ گذاشته بودم ولی حالا که دیدم همه 1 آهنگ گذاشتن این آهنگ رو برای مسابقه میذارم که یکی از همون دوتاست .
shamim24 و wantonboy13 مرسی از اینکه لطف کردید و نظرتونو گذاشتین و خوشحالم که مورد رضایت شما قرار گرفته.
موزیکی که سپیده جان گذاشتن فکر نکنم سنتور باشه....بهش میاد xylophone باشه....قشنگه...فقط یه کم حال و هوای بچگی به آدم دست میده...ولی زیباست و آرام ...
با سلام به دوستان عزیز![]()
من به عنوان زیباترین آهنگ این آهنگ رو میزارم
شاید تا حالا اگه دروغ نگم بالای 2 هزار تا زنگ گوش دادم ولی هر وقت این آهنگ رو گوش میدم یک حس عجیبی بهم دست میده
این اهنگ دیگه زیادی قدیمی شده ....
به نظر من یکی از موادری که باعث میشه اهنگ یه گوشی زیبا باشه تک و جدید بودنشه .....
دقيقا![]()
آهنگ من هم تكه هم جديده (چون خودم جداش كردم)![]()
دانلود كنيد پشيمون نميشيد
زود راي گيري كنيد ما بريم سره كارو زندگيمون
چی ی ی ی ی .....درست میبینم.....بوی ایران؟؟؟؟؟![]()
چه خبر.....از این طرفها..!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)