تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 58 از 58

نام تاپيک: چه گلهایی در منزل دارید؟

آخر فروم باز AaVaA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    این روزا دنیا واسه من از خونمون کوچیکتره ...

پيش فرض

ممنون
    در مورد این گلها، نکته ی جالبشون تکثیر خیلی آسونشونه..در مورد مکزیاکانا امتحان نکردم اما آگاو خیلی راحت قابل تکثیره و تقریبا رشد سریعی هم داره...میشه تکه هایی از برگهاشو به عنوان قلمه برگی استفاده کرد و یه گیاه جدید بدست آورد..حرفی که در مورد آگاو هفت فرمودین هم خیلی جالب بود...تو فضای سبز دانشگاه ما که یه نمونه ی متوسطشو کاشتن و متاسفانه رشد موفقی نداشت..

پروفشنال amin_rogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

ممنون
    در مورد این گلها، نکته ی جالبشون تکثیر خیلی آسونشونه..در مورد مکزیاکانا امتحان نکردم اما آگاو خیلی راحت قابل تکثیره و تقریبا رشد سریعی هم داره...میشه تکه هایی از برگهاشو به عنوان قلمه برگی استفاده کرد و یه گیاه جدید بدست آورد..حرفی که در مورد آگاو هفت فرمودین هم خیلی جالب بود...تو فضای سبز دانشگاه ما که یه نمونه ی متوسطشو کاشتن و متاسفانه رشد موفقی نداشت..

سلام
    من تقريبا مطمين هستم که از قلمه برگ نميشه برای آگاو استفاده کرد.شما مطمين هستيد ؟
    برای آگاو ميشه از پا جوش يا ريشه جوش و يا بذر و يا در مورد برخی آگاوها از بالب و يا گاهی از هر 3 مورد استفاده کرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من تقريبا مطمين هستم که از قلمه برگ نميشه برای آگاو استفاده کرد.شما مطمين هستيد ؟
    برای آگاو ميشه از پا جوش يا ريشه جوش و يا بذر و يا در مورد برخی آگاوها از بالب و يا گاهی از هر 3 مورد استفاده کرد.
    مطمئن نیستم که مطمئنم مگه اینکه تعریفم از قلمه برگی غلط باشه که البته ممکنه امکانش باشه
    بالب؟میشه بیشتر در موردش توضیح بدین؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

مطمئن نیستم که مطمئنم مگه اینکه تعریفم از قلمه برگی غلط باشه که البته ممکنه امکانش باشه
    بالب؟میشه بیشتر در موردش توضیح بدین؟
    ممنون
    Agave macroacantha can sexually reproduce by seeds and propagate vegetatively by aerial bulbils and ground-level basal shoots and rhizomes. It forms compact patches apparently generated by the multiplication of ground-level offshoots. We experimentally evaluated the establishment and survival of bulbils and seedlings of A. macroacantha in the Tehuacán Valley, Mexico, between 1991 and 1994 and studied comparatively the effectiveness of sexual reproduction against vegetative propagation.

Seedlings showed low survival rates. Cohorts placed outside nurse plants died in less than 1 yr, while 1–10% of cohorts under nurse plants survived for more than 2 yr. Herbivores negatively affected seedling survival in non-nursed plots. In rainy years, survival rates increased. Bulbils showed higher survival rates than seedlings.
    The excavation of rosettes showed that most are derived from vegetative shoots, as indicated by remains of rhizomes in their base. Most rosettes had ground-level vegetative offspring totaling almost three shoots per rosette. In A. macroacantha, the establishment of seedlings and bulbils is a rare event that possibly only occurs under nurse plants in rainy years, while ground-level cloning is highly effective as a propagation mechanism. These results are consistent with the aggregated spatial pattern of the species.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مرسی
    من در مورد قلمه برگی آگاو و سانسفریا اشتباه کرده بودم....تکثیر آگاو از پاجوش بود بیشتر...ببخشید بابت آلزایمر و ممنون از تکمیل اطلاعات

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

مرسی
    من در مورد قلمه برگی آگاو و سانسفریا اشتباه کرده بودم....تکثیر آگاو از پاجوش بود بیشتر...ببخشید بابت آلزایمر و ممنون از تکمیل اطلاعات
    سلام
    آ و آ ی عزيز اختيار دارين.راستش چون هر دوتای اينارو تو فارسی خنجری ميگن فکرشو کرده بودم که احتمالا اشتباه شده.
    اگر کمی قر قاطی مينويسم و زياد توضيح نميدم ببخشيد چون تازه لبتاپمو عوض کردم و هنوز فونت فارسی ندارم و از en to fa؟استفاده ميکنم.ببکشيد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

wow

این تاپیک مربوط به 105 روز پیشه ؟

خب دیدیم بهار شده و وقتشه دوباره این تاپیک یه رونقی بگیره

این گل که نمیدونیم اسمش چیه به تازگی باغچه ی کوچیک ما رو مزین کرده

http://i28.tinypic.com/zuni20.jpg

http://i32.tinypic.com/14nl9aq.jpg
    Last edited by AaVaA; 14-05-2008 at 06:39.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

wow

این تاپیک مربوط به 105 روز پیشه ؟

خب دیدیم بهار شده و وقتشه دوباره این تاپیک یه رونقی بگیره

این گل که نمیدونیم اسمش چیه به تازگی باغچه ی کوچیک ما رو مزین کرده

http://i28.tinypic.com/zuni20.jpg

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    اسم گل زیبای شما کروپسیس(Coreopsis Grandiflora) هست و در زمینه اش هم گل بسیار زیبای آمارانتوس یا همون تاج خروس خودمون هست.
    از باغچه تان لذت ببرید. زیباست.
    موفق باشید.

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •