من تیکهی آخر پست اول تاپیکرو ندیدم این گوشی در مقابل p990 عددی نیست
من تیکهی آخر پست اول تاپیکرو ندیدم این گوشی در مقابل p990 عددی نیست
بزارید خیالتون رو راحت کنم این گوشی فقط یه ال سی دی با کیفیت داره و یه صدای خیلی بلند.البته فیلم برداریش هم خوبه.والسلام.آقا کسی نفهمید چطوری میشه آهنگ رو تووی مدیا پلیرش چند ثانیه عقب جلو کرد|؟؟؟؟؟؟؟
پس یعنی دیگه این گوشی رو کسی نخره؟
چون پشیمون میشه؟
من یه nec دیدم فروشنده گفت 26 تا![]()
اسپیکر داره 3.2 مگاپیکسل .دریافت کانال تلویزیونی .دوربین جلو.350,000 تمن
ولي اس ام اس نميشه براش انتخاب كرد و فضاي اس ام اس كه ميگن خوب نيستش كيفيت دوربينشم ميگن بده من 3.2 دارم فيلمبرداريش بده چه برسه به 1.3 ولي هيف امكاناتي مثل 2 سيم كارته و تاچ اسكرين و صداي بلند خيلي خوبه ولي معلوم نيست چه پسوند هايي اجرا ميكنه هنوز تو سايت ها رسمي نزاشتن اين رو گوشي w950 خوبه ولي اونم دوربين نداره
اين 2 سيم ها مه اومده به درد نميخوره 20 هزار تومن پولشه ولي 2 تا سيم كارت همزمان رو ساپورت نميكنه ولي NEC سيم كارته رو همزمان ساپروت ميكنه
حالا این گوشی که میگی کاراییش خوبه یا مثل امثالش یک گوشی مسخرست؟
این 26 تا اسپیکرو چه جوری جا دادن![]()
گوشي بولوتوس ميگن از Nec بهتره امكاناتشم بيشتره يكي گفت راضيه
آخه عزیز من 26 تا اسپیکر رو میخان کجا جا بدن؟
ببین ماله من که فیلمبرداریش خوبه(تووی شرایط نور مساعد)در ضمن اون 3.2 که شما میگی ماله فیلم برداری نیست ماله عکاسیه باید ببینی با چه ابعادی فیلم میگیره گوشیت.الان N70 دوربینش 2 هست و n73 دوربینش 3.2 ولی فیلمبرداریشون یکیه.هردوشون با یه ابعاد که الان تووی ذهنم نیست فیلم میگیرن.متوجه شدی؟
راستی پسوندهای MP3/wav.amr میخونه.و واسه فیلمبرداری MP4و3GP
آقا این سوال رو صد بار پرسیدم کسی نمیدونه چطور میشه اهنگ رو تووی مدیا پلیر N880چند ثانیه عقب و جلو کنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)